Haklısın abi bende böyle düşünüyorum,çatı işleri sırasında hava şartları daha çok etkili olacak değil mi? Rüzgar,yağmur vs. bunlar işleri aksatmaz umarım.İnşallah çok sert bir kış yaşamayız.Loca konusunda evet başkan amacına ulaştı ah keşke kombinelerde belli bir sayıyı tuttursak sonuçta nereden baksan alınacak kombine 2 yıl geçerli olacak,Feyenord'u elersek bir atılım gelir umarım kombinelere 10bin'e ulaşmak lazım sezon başlamadan.
çatı konusunda hiç bir bilgim yok nasıl yapılır şartlar nasıl etkiler bunu hep birlikte göreceğiz daha önce hiç tanık
olmadığım bir iş. Kombine konusunda satış işin gerçeği Başkanın elinde taraftarla inat ederek bu iş olmaz bir orta yolun
bulunması gerekiyor bulacak olanda yönetimin kendisi bu güne kadar izledikleri yolun doğru olduğu söylenemez.
Bir şekilde taraftarla barışmak zorundalar bu iş her hangi bir gurup olayı değil bu şekilde bakmak sadece kendini aldatmak olur
eğer bu kadar az kombine satıldıysa genel anlamda Beşiktaş taraftarının memnuniyetsizliği var demektir. O zaman yönetim
kendine bir özeleştiri yapmak zorunda taraftarın desteği olmadığı sürece ne yaparlarsa yapsınlar bir adım ileri gidemezler
bu işin şakası yok Beşiktaş acemi yöneticilerin test yeri değildir. Artık bir an önce toparlanmaları gerekiyor. Şu anda ortada bir
yönetimin olduğu bile görünmüyor. Başkan stadla ilgileniyor Sayın Çebi finansal işlerle ilgileniyor peki bu takımlarla kim ilgileniyor
diğer yöneticiler ne iş yapar dediğim gibi yönetimin silkelenmesi gerekiyor