Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335768 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

cevaplar için teşekkürler abiler  eski açık 1.5 ay içerisinde biter mi peki ?

Eski açık tamamen bitmez çünkü numaralı ile birleşen kısım araç giriş çıkışı olduğu için tahminim en son yapılacak bunun yanında,şimdi yükselen bölgelerin son kat testere kirişlerinin yapılamaması için herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum bayram sonrasında o kısıma başlayacaklardır sanırım.

Çevrimdışı Deniz

deniz eğer mabed'in dediği gibi işçi sayısında artış olursa bence kesin yanılacaksın.  eğer para akışında sorun olmaz da CL de feyenoord u elersek gelecek moral ve para akışı ile belki daha erken bile bitebilir diye düşünüyorum
Stad erkenden bitsin de ben yanılayim :)

Zamanında WOW dayken Necmi abi stad 2015 nisandan önce bitmez yazmıştı adamı orda hedef haline getirmişlerdi  :) .Başkan ağustos diyorsa o tarihte biter sarksa sarksa max 29 ekime sarkar diye yazılan onlarca yorum vardı.O zaman da Necmi abiye destek vermiştim paparanın da bir kısmını yemiştim.Ama gel gelelim şu an Necmi abinin dediği tarihte bile bitmesini ben pek muhtemel görmüyorum.

Benim için stadın biteceği en erken tarih 2015 temmuz-Ağustos ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

umarım bayramınız güzel geçiyordur yarın akşamda güzel bir şekilde biter
Gayet güzel ev baklavası dolanger baklava börekler içli köfteler vsvsvs @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

Haklısın abi bende böyle düşünüyorum,çatı işleri sırasında hava şartları daha çok etkili olacak değil mi? Rüzgar,yağmur vs. bunlar işleri aksatmaz umarım.İnşallah çok sert bir kış yaşamayız.Loca konusunda evet başkan amacına ulaştı ah keşke kombinelerde belli bir sayıyı tuttursak sonuçta nereden baksan alınacak kombine 2 yıl geçerli olacak,Feyenord'u elersek bir atılım gelir umarım kombinelere 10bin'e ulaşmak lazım sezon başlamadan.
çatı konusunda hiç bir bilgim yok nasıl yapılır şartlar nasıl etkiler bunu hep birlikte göreceğiz daha önce hiç tanık
olmadığım bir iş. Kombine konusunda satış işin gerçeği Başkanın elinde taraftarla inat ederek bu iş olmaz bir orta yolun
bulunması gerekiyor bulacak olanda yönetimin kendisi bu güne kadar izledikleri yolun doğru olduğu söylenemez.
Bir şekilde taraftarla barışmak zorundalar bu iş her hangi bir gurup olayı değil bu şekilde bakmak sadece kendini aldatmak olur
eğer bu kadar az kombine satıldıysa genel anlamda Beşiktaş taraftarının memnuniyetsizliği var demektir. O zaman yönetim
kendine bir özeleştiri yapmak zorunda taraftarın desteği olmadığı sürece ne yaparlarsa yapsınlar bir adım ileri gidemezler
bu işin şakası yok Beşiktaş acemi yöneticilerin test yeri değildir. Artık bir an önce toparlanmaları gerekiyor. Şu anda ortada bir
yönetimin olduğu bile görünmüyor. Başkan stadla ilgileniyor Sayın Çebi finansal işlerle ilgileniyor peki bu takımlarla kim ilgileniyor
diğer yöneticiler ne iş yapar dediğim gibi yönetimin silkelenmesi gerekiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada çatı demişken üretimi yapılıyor mu şuan çatının ?

Çevrimiçi Necmi

Eski açık tamamen bitmez çünkü numaralı ile birleşen kısım araç giriş çıkışı olduğu için tahminim en son yapılacak bunun yanında,şimdi yükselen bölgelerin son kat testere kirişlerinin yapılamaması için herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum bayram sonrasında o kısıma başlayacaklardır sanırım.
yok şu an temeli atılan kısım zaten eski açık sınırı sayılır araç giriş çıkışı numaralı alanından yapılıyor yani eski açık tamamen biter
belki araç giriş çıkışını eski açık bittikten sonra köşedeki tünelden verip numaralıyı tamamlarlar sonuçta tünel bir tırın girebileceği büyüklükte

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

önümüzdeki sezona yetişmesi için kabanın ne zaman bitmesi yeterli olur ? zemin çatı koltuklar vs bu işlemler kaç aylık bi süreç

Çevrimdışı Efe

önümüzdeki sezona yetişmesi için kabanın ne zaman bitmesi yeterli olur ? zemin çatı koltuklar vs bu işlemler kaç aylık bi süreç

kaba yıl sonu bitecek gibi çalışılacak anladığım o ama ocaktada bitse çok sıkıntı  değil bundan sonra çatının 3-4 aylık bi işi var ince işler zaten başladı saha zemin 2 aylık iş en kötü haziran- temmuz ayında stad hazır olur yeni sezonu bekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Stad erkenden bitsin de ben yanılayim :)

Zamanında WOW dayken Necmi abi stad 2015 nisandan önce bitmez yazmıştı adamı orda hedef haline getirmişlerdi  :) .Başkan ağustos diyorsa o tarihte biter sarksa sarksa max 29 ekime sarkar diye yazılan onlarca yorum vardı.O zaman da Necmi abiye destek vermiştim paparanın da bir kısmını yemiştim.Ama gel gelelim şu an Necmi abinin dediği tarihte bile bitmesini ben pek muhtemel görmüyorum.

Benim için stadın biteceği en erken tarih 2015 temmuz-Ağustos ..
Yok o tarihlerde oynanacak duruma gelir orda benim söylemek istediğim gerçek anlamda bitmesi yıl sonunu bulurdu
nisan mayıs aylarında stadda maç oynanabilirdi. İşin gerçeği bu konuşmalarımız mantıklıda değil çünkü gerçek anlamda
stadda ne yapılacağınıda bilmiyoruz sadece yapılabileceklerin varsayımıyla tahminde bulunuyoruz. Mesela tüm zeminler
kaplanacakmı? duvarlara ne olacak biz sadece longları locaları biliyoruz hadi birde wc lerin ne olacağını tahmin ediyoruz
peki taraftar dolaşım alanları ne olacak yerlere şap atıp bırakacaklarmı basamaklara bakıyorum illaki bir şeyle kaplanması
gerekiyor bu kadar işi düşününce benim o yaptığım tahminler bile iyimserdi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çatı işlemi söylenene göre 3 ay sürüyormuş.Kaba inşaat Aralıkta bitse,çatı Mart'ta bitmiş olur bunun yanında çimdir,koltuktur,aydınlatmadır vs. gelecek sezona tam kapasite gireriz.

çatı konusunda hiç bir bilgim yok nasıl yapılır şartlar nasıl etkiler bunu hep birlikte göreceğiz daha önce hiç tanık
olmadığım bir iş. Kombine konusunda satış işin gerçeği Başkanın elinde taraftarla inat ederek bu iş olmaz bir orta yolun
bulunması gerekiyor bulacak olanda yönetimin kendisi bu güne kadar izledikleri yolun doğru olduğu söylenemez.
Bir şekilde taraftarla barışmak zorundalar bu iş her hangi bir gurup olayı değil bu şekilde bakmak sadece kendini aldatmak olur
eğer bu kadar az kombine satıldıysa genel anlamda Beşiktaş taraftarının memnuniyetsizliği var demektir. O zaman yönetim
kendine bir özeleştiri yapmak zorunda taraftarın desteği olmadığı sürece ne yaparlarsa yapsınlar bir adım ileri gidemezler
bu işin şakası yok Beşiktaş acemi yöneticilerin test yeri değildir. Artık bir an önce toparlanmaları gerekiyor. Şu anda ortada bir
yönetimin olduğu bile görünmüyor. Başkan stadla ilgileniyor Sayın Çebi finansal işlerle ilgileniyor peki bu takımlarla kim ilgileniyor
diğer yöneticiler ne iş yapar dediğim gibi yönetimin silkelenmesi gerekiyor

Gökhan,Ruiz ve Şener transferleri gerçekleşirse kombine sayısı bayağı artacak diye düşünüyorum abi.Görev dağılımlarında sorun var Önder Özen yerine birinin gelmesi şart Ahmet Nur Çebi 3 görev yapıyor galiba? Son kongrede başkan bana yaklaşana ben 2 adım yaklaşırım demişti o dönemde biraz sular durulmuştu şimdi neden böyle oldu anlamadım.İç-dış çok büyük problemlerimiz var biran önce gerçekten hepsinin bir şekilde çözülmesi gerekiyor evet.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kaba yıl sonu bitecek gibi çalışılacak anladığım o ama ocaktada bitse çok sıkıntı  değil bundan sonra çatının 3-4 aylık bi işi var ince işler zaten başladı saha zemin 2 aylık iş en kötü haziran- temmuz ayında stad hazır olur yeni sezonu bekler
keşke mayısta bitse şampiyonluk turunu burada atsak müthiş olur :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

keşke mayısta bitse şampiyonluk turunu burada atsak müthiş olur :)

Takım o duruma gelirse zaten,o stad bitmesede orada son maç yapılır  :D

Çevrimdışı Efe

Çatı işlemi söylenene göre 3 ay sürüyormuş.Kaba inşaat Aralıkta bitse,çatı Mart'ta bitmiş olur bunun yanında çimdir,koltuktur,aydınlatmadır vs. gelecek sezona tam kapasite gireriz.

Gökhan,Ruiz ve Şener transferleri gerçekleşirse kombine sayısı bayağı artacak diye düşünüyorum abi.Görev dağılımlarında sorun var Önder Özen yerine birinin gelmesi şart Ahmet Nur Çebi 3 görev yapıyor galiba? Son kongrede başkan bana yaklaşana ben 2 adım yaklaşırım demişti o dönemde biraz sular durulmuştu şimdi neden böyle oldu anlamadım.İç-dış çok büyük problemlerimiz var biran önce gerçekten hepsinin bir şekilde çözülmesi gerekiyor evet.

lige daha 1 ay var 15 gün içinde transferleri çözecekler bence sadece şu eleme maçlarını kayıpsız geçsek sıkıntılar ortadan kalkacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

saol hocam bilgiler için evet süper olur lanzini gelir bakarsın sarı fırtına metin tekin en baştan beri benim içimden geçen kişiydi umarım o olur yeni direktör

Çevrimiçi Necmi

Valla çatı konusu kafamda çok soru işareti bırakıyor Efe Boğaz rüzgarı pistir.
Ben boğazda çalıştım o çatı malzemesini kontrollü bir şekilde rüzgarlı havada koymaları bile sıkıntı
bir bakarsın çatı kaplaması önümüzdeki yaza kalmış böyle bir şey olursa fazla şaşırmam

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Ben boğazda çalıştım o çatı malzemesini kontrollü bir şekilde rüzgarlı havada koymaları bile sıkıntı
bir bakarsın çatı kaplaması önümüzdeki yaza kalmış böyle bir şey olursa fazla şaşırmam

fransada rüzgar testleri yapılıyor :)

Çevrimdışı Efe

abi çelik halatlar yere serilecek ilk olarak havaya strand jack denen krikolar kaldıracak rüzgar vs etkilemez hee rüzgar nerde etkile üst döşeme yapılmaya başladımı etkiler vinç falanda olacak işin içinde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

yarın maçı nerede izliyoruz :)
Seni arayamadım bulunduğum yerde telefon çekmiyordu :D Akşamda geç geldim rahatsız etmeyeyim dedim
Bayramını kutluyorum nerde izleyelim sen taşınma işlemini hallettiysen Köy içi olabilir. Hatta birazda erken gelir geceye erken başlarız :D :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

saol hocam bilgiler için evet süper olur lanzini gelir bakarsın sarı fırtına metin tekin en baştan beri benim içimden geçen kişiydi umarım o olur yeni direktör

bjk_mabet'e ve diğer abilerimize teşekkür etmek gerek onlardan kaptık bir şeyler.Lanzini işi sanırım yattı,Ruiz ismi basında geçiyor evet Metin Tekin'in gelmesini bende isterim İnşallah gelir.

Çevrimiçi Necmi

abi çelik halatlar yere serilecek ilk olarak havaya strand jack denen krikolar kaldıracak rüzgar vs etkilemez hee rüzgar nerde etkile üst döşeme yapılmaya başladımı etkiler vinç falanda olacak işin içinde  :)
Efe halatları düşünmüyorum en geç şubat ortasında gerilmiş görürüz sıkıntı kaplamada

Çevrimdışı bjk_mabet

Seni arayamadım bulunduğum yerde telefon çekmiyordu :D Akşamda geç geldim rahatsız etmeyeyim dedim
Bayramını kutluyorum nerde izleyelim sen taşınma işlemini hallettiysen Köy içi olabilir. Hatta birazda erken gelir geceye erken başlarız :D :D

sabah istanbulda olucağım yarın kaçta olursa köyiçine olurum :) bana uyar :)

Etiketler: