Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8368878 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi kahyaoglueren

Eski açıkta kaç tane çıkış kapısı var?

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi şuanki rampanın üstüne 3 rampa daha var ve 10.70 kotundan 14.50 kotuna 1 rampa daha toplam 4 tane
Bu dediğinin açıklaması yeni açık tarafından giriş/çıkış olması olabilir mi Enes Abi ? Yeni açık tarafından giriş/çıkış olucak mı ?

İsmail abi 26 Aralık kapalı grobeton, 26 şubat Obitaşa ihale verildi :) Yani 2 ay var arada
20 Aralık kapalı grobeton resmi var elimde  :ok:

Çok çakalsın ayrıca, Çiçekler ihaleyi aldığı gün mü attı grobetonu?  :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi murat

Çok çakalsın ayrıca, Çiçekler ihaleyi aldığı gün mü attı grobetonu?  :lol: :lol: :lol:

çiçekler zemin müsait olunca hemen attı :)

Çevrimdışı Oktay

@El irtibat3 bak sadece biz ince mesaj vermiyoruz, bize de ince mesaj gönderiyorlar, aktar-ayım kısaca ayı diyorlar biz obitaşçılara  :lol:
@aktar_ismail neden cimbizladin kelimeyi senden korkulur ;)

Çevrimdışı Melekcik

@El irtibat3 bak sadece biz ince mesaj vermiyoruz, bize de ince mesaj gönderiyorlar, aktar-ayım kısaca ayı diyorlar biz obitaşçılara  :lol:

Allah kuru iftiradan saklasın size yakıştıramadım bu düşünceleri üzüldüm bir beşiktaşlıya böyle konuşmak haddine değil.  :by2:  :by2:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi şuanki rampanın üstüne 3 rampa daha var ve 10.70 kotundan 14.50 kotuna 1 rampa daha toplam 4 tane
Enes :boxin: projeye nasıl bakıyorsun :D ikinci rampanın olduğu kattan sonraki katın üst kısmi açık ve taraftar dolaşım alanı ordan
yeni açık alt tribün girişi var yani dördüncü kat oluyor ikinci rampa üçüncü kata giriş yapıyor :evillol:

Çevrimdışı empisayn

Şu kale arkalarında ağ olması bir tek benim mi canımı sıkıyor ? Türkiyede Beşiktaş ve Denizlispor ağsız tel örgüsüz stadta başı çeken iki klüptü bana çok ters geliyor ağ  :alala:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Görüyor musun @El irtibat3 @anilt 'ın yaptığı çakallığı, 3 ay'ı 2 ay'a düşürecek diye;
Çiçeklerin grobetonu ile obitaş'ın grobetonu arasındaki günler yerine
Çiçeklerin grobetonu ile obitaş'ın ihaleyi alma gününü kıyaslıyor  :evillol:

Bunlar böyle çok çakal anlayacağın ama sorarlar adama
Çiçekler ihaleyi grobetonu attığı gün mü aldı diye  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Oktay

Allah kuru iftiradan saklasın size yakıştıramadım bu düşünceleri üzüldüm bir beşiktaşlıya böyle konuşmak haddine değil.  :by2:  :by2:
Aktar latife yapıyor size;)

Çevrimdışı melih

çiçekler kaç gün çalıştı? toplam kaç metre kare alanı bitirdi?

obitaş kaç gün çalıştı? toplam kaç metre kare alanı bitirdi?

bunu söyleyebilen varsa içler dışlar çarpımıyla buluruz hangi firma daha iyi çalışıyor.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Anıl

5 Aralık tarihinde ihale Çiçeklere verilmiş, 15 gün içinde grobeton atılmış. Obitaşa 26 Şubatta verildi ihale. Yeni açığa ilk grobeton tarihini bilen var mı ? Gerçi onlarıda Çiçekler yapmıştı neyyyse :icool:

Şaka yapıyoruz sadece hemen alınmayın  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

@aktar_ismail neden cimbizladin kelimeyi senden korkulur ;)

Ortadoğuda @El irtibat3 ile beraber subliminal mesaj eğitimi almıştık  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Süzere dalıp obitaşa yaptıralım :D
İyi düşünmüşsün abi İstanbulda uzun süre boyunca o çirkin görüntüden arınmış olur :kop:

Çevrimiçi Necmi

İsmail abi 26 Aralık kapalı grobeton, 26 şubat Obitaşa ihale verildi :) Yani 2 ay var arada
26 şubatta verildiğine emin misin :alala: 26 şubatta açıklandı diyelim istersen

Çevrimdışı Anıl

26 şubatta verildiğine emin misin :alala: 26 şubatta açıklandı diyelim istersen
Hee birde öyle birşey vardı :) Belli olduğu halde yerleşmeleri için 2 hafta beklenmişti. Baktılar yerleşemiyecekler açıklayalım bari dediler :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Şaka yapıyoruz sadece hemen alınmayın  :ok:
Ok  yanlış anlaşılmak kesinlikle istemem sizin gibi değerli insanlarsa eğer.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Ok  yanlış anlaşılmak kesinlikle istemem sizin gibi değerli insanlarsa eğer.
Teşekkür ederiz   :tabe:
Bizim obitaş çiçekler dediğimize felan bakmayın sadece zaman geçiriyoruz.

Çevrimdışı SDemirsoy

Teşekkür ederiz   :tabe:
Bizim obitaş çiçekler dediğimize felan bakmayın sadece zaman geçiriyoruz.
günün sözü tebrikler abi :ok:

Çevrimdışı izorlu85

@aktar_ismail abi yine katı bi savunma yaparak durumu beraberlikte bırakmışsın Obitaş- çiçekler eşitliğini bozdurmamışsın...  :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı eski inönü

Forum sadece Obitaş-Çiçekler karşıtlığı üzerinden mi yürüyecek bundan sonra?

@aktar_ismail abi yine katı bi savunma yaparak durumu beraberlikte bırakmışsın Obitaş- çiçekler eşitliğini bozdurmamışsın...  :kop: :kop: :kop: :kop:

Yakında özellikle bayram sonrası hücuma kalkıyoruz  :super:

Etiketler: