Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369021 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çatının dizaynı yine değişebilir mühendis arkadaşlar çalışıyor, bende resim ve dinamiklerini 3D olarak hazırlıyorum. Herşeyin yolunda olduğuna emin olabilirsiniz, çalışmalar tamamlandığında görebilirsiniz diyor...

Çevrimdışı Deniz

Dear Besiktas Fans,

I had a meeting with the stadium's roof engineers in 2 weeks ago in Istanbul. As I said, design of the roof will change again and it would be get better design (I think and hope). Engineers are working on the new design factors and then I will get plans and make 3D renders (as images and dynamic animation) to make sure everything is right. Also you can see that what will happen.

I can't give you a time of presentation.

You can keep your look here or in my facebook page to inform about latest news that I give.

My Facebook Pgae:

çeviri:

Sevgili Beşiktaş taraftarı;

2 hafta önce istanbulda çatı mühendisleri ile toplantım vardı.Çatı tasarımı yine değişecek (umarım) eskisinden daha iyi bir tasarım olacak.Mühendisler yeni tasarım üzerinde çalışıyorlar.Onlar çalışmalarını bitirdikten sonra ben planları alıp 3D tasarımını yapacam (herşeyin tam,eksiksiz,doğru olduğundan emin olarak).Böylece ne olacağını görebileceksiniz.

Size sunum için tarih veremem.

Gelişmeler için bu siteyi ve facebook adresimi takip edebilirsiniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

abi ben tam teşekkül açılmıcaksa son 2 3 maça yetişicekse açılmasına karşıyım
haa takımın şampiyonluk iddaanı sürdürüyordur flan o zmn olabilir ancak diğer türlü karşıyım
güzel bir açılış yapmak varken orda varsın bi sene daha bekleyelim
Gençlerbirliği maçında şampiyonluk turu en güzel açılıştır :ok:

Çevrimdışı Anıl

Gençlerbirliği maçında şampiyonluk turu en güzel açılıştır :ok:
Öyle açılışa can kurban Necmi abi :pray: Ama onun için önce transfer yapmamız lazım :evillol:

Çevrimdışı axioma

birde translate olmayan çeviriyi paylaşayım istedem

Dear Besiktas Fans,

I had a meeting with the stadium's roof engineers in 2 weeks ago in Istanbul. As I said,
design of the roof will change again and it would be get better design (I think and hope).
Engineers are working on the new design factors and then I will get plans and make 3D renders
(as images and dynamic animation) to make sure everything is right. Also you can see that what will happen.

You can keep your look here or in my facebook page to inform about latest news that I give.

Değerli Beşiktaş Taraftarları,

2 hafta önce Istanbul da çatı ile ilgilenen mühendisler ile bir toplantı yaptım.
Söylediğim gibi, çatının tasırmı değişecek ve daha iyi bir dizayn oalcak. ( Bence daha iyi olacağını umuyorum )
Mühendisler yeni dizayn faktörleri üzerinde çalışıyorlar ve planlar tamamlandığında herşeyin tam ve doğr uolması için
3D planlarını hazırlayacağım. (dinamik animasyon resimler olarak)
Nasıl olcağını göreceksiniz. Hazırlancak sunumun tamamlanacağı zamanı şimdiden söyleyemiyorum.
Verdiğim bilgiler ve gelişmelrden haberdar olmak için bu sayfay (web sitesi) yada Facebook sayfamı ziyater edebilirsiniz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Gece Gece Necmi abi gene açtı mübarek ağzını Hadi inşallah...! :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Gece Gece Necmi abi gene açtı mübarek ağzını Hadi inşallah...! :bandit:
öyle bir his var yeni stadımızda şampiyonluk turu atacağız :)

Çevrimdışı sahinnd

öyle bir his var yeni stadımızda şampiyonluk turu atacağız :)
@Necmi abi 2 ileti daha at da 1903 ü görwlim canlı callı
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Sezai

Buralardayız mabet , eksik kaldığımız sayfaları tamamlıyoruz :)

Çevrimdışı AhmetY

Dear Besiktas Fans,

I had a meeting with the stadium's roof engineers in 2 weeks ago in Istanbul. As I said,
design of the roof will change again and it would be get better design (I think and hope).
Engineers are working on the new design factors and then I will get plans and make 3D renders
(as images and dynamic animation) to make sure everything is right. Also you can see that what will happen.

Değerli Beşiktaş Taraftarları,

İçinizdeki heyecanı çok iyi anlayabiliyorum, sizin kadar biz de heyecanlıyız emin olabilirsiniz. Her şeyin daha mükemmel olabilmesi için çalışıyoruz çünkü siz cefakar taraftarlar buna layıksınız. Bugüne kadar birçok statta çatı yaptık ancak ilk kez sadece görünüş için çatı isteyen bir taraftar kitlesiyle karşı karşıyayız. Hepimiz biliyoruz ki yağmur,çamur,kar vs. hiçbirisi sizi etkilemez çünkü siz senelerce Beleştepe'yi locaya çevirmiş insanlarsınız lüks umrunuzda değil. Yuvanızın en güzel görünmesi için gayret içerisindeyiz. Zaten aralıksız tv izler gibi canlı yayını takip ediyorsunuz gayretimizi..

Not: Facebook falan bahane, besiktasarena.com/ şahane. Son bilgileri buradan takip edebilirsiniz :)))

Çevrimdışı Balasagun

Çevrimdışı ikay yusuf

2 kisi eski acikta dolaniyordu..hirsiz olmasin :ebebe:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ikay yusuf

Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı srkn

Öncelikle günaydın demek istiyorum arkadaşlar. İlk mesajı atmak için yaklaşık 4 ay bekledim. Nedenini bilemiyorum sanırım yanlış bir şey söylemekten çekinmek oldu. Forumdonanımdan beri takip ediyorum, zaten orayı da ekşiden bulmuştum. Buradaki çoğu abimi ve kardeşimi takip ettiğim kadarıyla tanıyorum.  Orada yapılanları sonra bir an herkesin gidişini o boşluğu yaşadım sonra burayı buldum yine aranıza katıldım ancak hep sessiz takibe devam ettim. İstanbul’da ikamet etsem toplantılara katılıp ve sizlerle tanışmayı gerçekten çok isterdim. İnanın çok kıskanıyorum  :)
Küçüklükten beri yapılara ve inşaat alanına hep ilgi duymuşumdur. Bir stadın inşaat aşamalarını takip etmek ilgi çekici gelse de bu stat bizim yıllardan beri beklediğimiz stadımız olunca günümün çok büyük bir bölümü canlı yayın ve fotoğrafları takip etmek ile geçiyor. Her gün oraya gidip fotoğraf çekip, buraya koyan Mustafa abime teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca Necmi abi ve tabiiki bjk_mabet… Gerçekten sizin gibi güzel insanların bir arada olduğu bir ortamda bulunmak insanı kendi evindeymiş gibi hissettiriyor.  :)
"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın." SÜLEYMAN SEBA

ysariusta

• Ziyaretçi

uyuyamamak gibi bir problemim var. 7 de uyandım pazar sabahı demeden. canlı yayın yok noldu anlaşamayıp kameraya mı daldınız en son!  :alala:

Çevrimdışı megiddo

günaydın herkese, canlı yayın kamerası açılmıyor umarım yeni bir açıdan canlı yayın geri gelir.

Etiketler: