Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8368854 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

obitaşın kalan iş miktarı numaralının iki katı.çiçekler tüm işçileriyle numaralıya geçtiğinde arada büyük fark olur.malesef bu işçi sayısıyla önce bitirmeleri imkansız.

Çevrimdışı Melekcik

İşi sorguluyorsan sorgulucak kadar bilgin olmalı ? yada fikrin.

Sizbeni anlamadınız ben tam kapalı ile yeni açık çaprazdan bahsediyorum otoparka denk gelmeyen kısım. Herneyse bu obitaşta hep bir bahane çiçeklerden bunu duyamıyoruz.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Salih A.

En yakın göz doktoruna görünmeni tavsiye ediyorum  :evillol: yeni açıkta testere kiriş bulursun iyice bak
enes avatarına bakarsan dediğimi anlarsın :) yeni açıkta gösterecek yer olmadığından eski açığa karşı çekilmişsin resmi :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Enes Ö

enes avatarına bakarsan dediğimi anlarsın :) yeni açıkta gösterecek yer olmadığından eski açığa karşı çekilmişsin resmi :)

Süzer plazamı yoksa deniz manzarasımı ? :)

Çevrimdışı FARUK

farketmedik ama önceki numaralı kesitinde arkadaki araç girişi üzeri ilk kat tablası görünmüyordu ama mabetin paylaştığı renkli kesitte ordada tabla atılacak görünüyor.

tabi kesitin nereyi kastettiğide önemli

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Salih A.

Süzer plazamı yoksa deniz manzarasımı ? :)
denizden ziyade çiçeklerin testere kirişleri gözüküyor :)

Obitaş kapalıdan 3 ay geç başlamış işe ve kapalının 1,5 katı kadar iş yapmış. Bana bunu açıklayabilir misin @dişi kartal melek ?

Çevrimdışı empisayn

abi bu reklam da ki raga oktay ve ailesi çiçekler, kadir çöpdemir obitaş kdiğerleride alacalıyı temsil ediyor

Mükemmel tespit :D :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Enes Ö

Sizbeni anlamadınız ben tam kapalı ile yeni açık çaprazdan bahsediyorum otoparka denk gelmeyen kısım. Herneyse bu obitaşta hep bir bahane çiçeklerden bunu duyamıyoruz.

Ben seni anladımda bu kadar keskin dönüşler yapma  :ok: , dediğin yer numaralı ile yeni açık birleşim noktası ise şuan oranın aciliyeti yok.

Çevrimdışı Enes Ö

denizden ziyade çiçeklerin testere kirişleri gözüküyor :)

Görmek istediğini görür insanoğlu

Çevrimdışı Salih A.

Mükemmel tespit :D :D
o eşşek sırtında koşan sarı ve mavi kesin alacalı arkadaş nasıl yatışcı adamlar öyle

Çevrimiçi Necmi

farketmedik ama önceki numaralı kesitinde arkadaki araç girişi üzeri ilk kat tablası görünmüyordu ama mabetin paylaştığı renkli kesitte ordada tabla atılacak görünüyor.

tabi kesitin nereyi kastettiğide önemli
ilk paylaşılan kesitle şu anki yapılan arasında çok fark var o rampalardan yapılana kadar haberim yoktu
yapılan rampanın üstüne bir rampa daha yapılacakmış buda 3 katında otopark olacağını gösterir buda otoparkın
350 araçlık olmadığını en az 700 araçlık olduğunu gösterir

Çevrimdışı Melekcik

Obitaş kapalıdan 3 ay geç başlamış işe ve kapalının 1,5 katı kadar iş yapmış. Bana bunu açıklayabilir misin @dişi kartal melek ?
Şöyle aktarayım stadın dört de biri sizde olduğu için olabilir mi?
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Enes Ö

@Necmi abi şuanki rampanın üstüne 3 rampa daha var ve 10.70 kotundan 14.50 kotuna 1 rampa daha toplam 4 tane

Çevrimdışı SDemirsoy

ilk paylaşılan kesitle şu anki yapılan arasında çok fark var o rampalardan yapılana kadar haberim yoktu
yapılan rampanın üstüne bir rampa daha yapılacakmış buda 3 katında otopark olacağını gösterir buda otoparkın
evet abi 700 bile geçebilir kapasite belkide

%43'ünü obitaş yapıyor evet.
Sonuç olarak metrekare zaman hesabı yaptığınızda iki firma aşağı yukarı aynı hızda  :tabe:

Çevrimdışı FARUK

aynen abi bir ara mabet demişti 6m yi ikiye bölersen 2 kat artar otopark diye gerçekleşmiş o :) abi bide mabet yeni açıktaki rampaları gösteren kesit paylaşmıştı ama sunucu değişimi sırasında kayboldu o galiba

@El irtibat3 bak sadece biz ince mesaj vermiyoruz, bize de ince mesaj gönderiyorlar, aktar-ayım kısaca ayı diyorlar biz obitaşçılara  :lol:

Çevrimdışı Erol Akçınar

@El irtibat3 bak sadece biz ince mesaj vermiyoruz, bize de ince mesaj gönderiyorlar, aktar-ayım kısaca ayı diyorlar biz obitaşçılara  :lol:
  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

@Necmi abi şuanki rampanın üstüne 3 rampa daha var ve 10.70 kotundan 14.50 kotuna 1 rampa daha toplam 4 tane

o 14,50 kotuna uzanan rampa stada yeniaçıktan araç girişi sağlamıyor mu o zaman vede makettekinden biraz farklı bir görüntü oluşacak gibi
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 02:09:09 FARUK ]

Çevrimiçi murat

14 .50 kotunda içeride mi kalıyor yoksa yoldan bağlantı olacak mı enes ? 14.50 yolun altında kalıyor galiba.

Çevrimdışı SDemirsoy

:D subliminal mesaj İrtibatta kalalım her daim :bandit:

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi 26 Aralık kapalı grobeton, 26 şubat Obitaşa ihale verildi :) Yani 2 ay var arada

Çevrimdışı Enes Ö

o rampa stada yeniaçıktan araç girişi sağlamıyor mu o zaman

Girişler numaralı tarafındandı en son

Etiketler: