Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369074 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Balasagun

hayır yazmıoyor kendi adıyla İhsan.zafer ismi ile yazıyor

Anladım teşekkürler.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

bayagi bir yavasladi isler son donemde :ebebe:

Abisi işçilerin %80i gurbetçi Ramazan dolayısı ile bi kısmı gitmişti, ee bayram geliyor bi kısmıda bayram için gitti. kalan sağlar bizimdir dedik oda bugun hava muhalefeti olunca bi işlem yapılmadı...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Aykutt

Obitaşla ilgili ne haber var ya şimdi geldim eve  :evillol:

Çevrimdışı izorlu85

Vodafone Arena 19.07.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

(Ekskavatör'ün Göletle İmtihani :D)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı izorlu85

Obitaşla ilgili ne haber var ya şimdi geldim eve  :evillol:

Obitaşla ilgili değil stadla ilgili bi gelişme yok bugun malum çok yağmur yağmış...

Çevrimdışı ALI RIZA

Son durum ne çiçekler havuza balık atmış mı :)
Obitaş'ımızın yapacağı otopark 700 araçlık mı _?

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimiçi Necmi

Obitaş işçi alımı yapacakmış bayramdan sonra haberim var abi. çiçekler aynı kadro devammış numaralı için işçi almaycakmış
kim dedi :alala: bende çiçeklere 70 kişinin giriş yapacağını biliyorum :evillol:

Çevrimdışı eski inönü

Ağustos ayında da ciddi bir hızlanma olmazsa ben Aralıktan da umudumu kesicem artık. Belki biraz kötümser bakıyorumdur ama bu ay kaybedilen zamanı kazanmak için agustosta bastırmak lazım biraz. Bu aylar yaz ayları sonbahar belki çok yagışlı gececek bilemiyoruz.

Çevrimdışı ikay yusuf

Abisi işçilerin %80i gurbetçi Ramazan dolayısı ile bi kısmı gitmişti, ee bayram geliyor bi kısmıda bayram için gitti. kalan sağlar bizimdir dedik oda bugun hava muhalefeti olunca bi işlem yapılmadı...
abisi heheh  38 yasindayim  :super:yok daha once bu konu acilmisti ramazan dolayisiyla azalma olmamis..farkli mazartler varmis ama iste hala giderilemedi... :s20:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi murat

Çatı tasarımı ile ilgili gelişme var sanırım

http://msaatchi.com/en/news/872/Besiktas-stadium-roof-new-design-meeting
translate çevirisi

Sevgili Beşiktaş Taraftarlar,

İstanbul'da 2 hafta önce stadyumun çatı mühendisleri ile bir toplantı vardı. Dediğim gibi, çatı tasarımı yine değişecek ve (sanırım ve umarım) iyi tasarım almak olacaktır. Mühendisler yeni tasarım faktörleri üzerinde çalışıyoruz ve sonra ben planları almak ve 3D her şeyin doğru olduğundan emin olmak için (Görüntülerle ve dinamik animasyon gibi) işler yapacaktır. Ayrıca ne olacağını görebilirsiniz.

Sana sunum bir zaman veremem.

Ben vermek konusunda son haberleri bilgilendirmek için buraya ya benim facebook sayfasında bakmak tutabilirsiniz.

Çevrimdışı TØLGA

Ağustos ayında da ciddi bir hızlanma olmazsa ben Aralıktan da umudumu kesicem artık. Belki biraz kötümser bakıyorumdur ama bu ay kaybedilen zamanı kazanmak için agustosta bastırmak lazım biraz. Bu aylar yaz ayları sonbahar belki çok yagışlı gececek bilemiyoruz.
abi ben tam teşekkül açılmıcaksa son 2 3 maça yetişicekse açılmasına karşıyım
haa takımın şampiyonluk iddaanı sürdürüyordur flan o zmn olabilir ancak diğer türlü karşıyım
güzel bir açılış yapmak varken orda varsın bi sene daha bekleyelim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ibrahmsr

@Oktay @El irtibat3 @Deniz @ibrahmsr ve diğer obitaşçılar, siz nelerdesiniz Allah aşkına  :lol:
Tek başıma çarpışıyorum büyük bir orduyla  :evillol:

Abi daha yeni görüyorum mentoin ini :) BURADAYIZ burda kalmaya devamm  :bandit:
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı ikay yusuf

Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı sbrhrzmn

translate çevirisi

Sevgili Beşiktaş Taraftarlar,

İstanbul'da 2 hafta önce stadyumun çatı mühendisleri ile bir toplantı vardı. Dediğim gibi, çatı tasarımı yine değişecek ve (sanırım ve umarım) iyi tasarım almak olacaktır. Mühendisler yeni tasarım faktörleri üzerinde çalışıyoruz ve sonra ben planları almak ve 3D her şeyin doğru olduğundan emin olmak için (Görüntülerle ve dinamik animasyon gibi) işler yapacaktır. Ayrıca ne olacağını görebilirsiniz.

Sana sunum bir zaman veremem.

Ben vermek konusunda son haberleri bilgilendirmek için buraya ya benim facebook sayfasında bakmak tutabilirsiniz.

Anlaşılan çatıda olumlu yönde değişiklikler yapılmış. çeviri biraz karışık ama bunu anlatmak istemiş herhalde. bekleyip görecez

Çevrimdışı Anıl

22 sinde stad lansmanı olacak mı İngiltere'de ? :alala:

Çevrimdışı eski inönü

abi ben tam teşekkül açılmıcaksa son 2 3 maça yetişicekse açılmasına karşıyım
haa takımın şampiyonluk iddaanı sürdürüyordur flan o zmn olabilir ancak diğer türlü karşıyım
güzel bir açılış yapmak varken orda varsın bi sene daha bekleyelim
ben kaba için Aralık diyorum zaten benim tek istegim 2015 agustosta bitmesi stadın.

Çevrimdışı TØLGA

ben kaba için Aralık diyorum zaten benim tek istegim 2015 agustosta bitmesi stadın.
mabet öyle diyordu 2015 agustosa %100 yetişiyor dedi  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: