Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8367303 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

Ya benim kafama  takıldı bu bizim drenajlar stad bitince işe yarayacak değilmi yine böyle havuza dönmesin zemin. Vodofone arene akıllı yüzme havuzu diye alay eder sonra renkliler...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Melekcik

Teşekkür ederiz   :tabe:
Bizim obitaş çiçekler dediğimize felan bakmayın sadece zaman geçiriyoruz.

Zevkli oluyor konuşmalarınız okuması ne olursa olsun iki şirket de ticari bakıyorlar olaya
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı izorlu85

Yakında özellikle bayram sonrası hücuma kalkıyoruz  :super:

Obitaş işçi alımı yapacakmış bayramdan sonra haberim var abi. çiçekler aynı kadro devammış numaralı için işçi almaycakmış

Çevrimdışı Oktay

Forum sadece Obitaş-Çiçekler karşıtlığı üzerinden mi yürüyecek bundan sonra?
Inşaattan taze haber ve resim gelmediği için çenemiz düştü ;)

Forum sadece Obitaş-Çiçekler karşıtlığı üzerinden mi yürüyecek bundan sonra?
Ah be Umut sen bari bunu yazma, eskiden whatsapp'dan yazardın şimdi ordan da yazmaz oldun.  :)

Bugün yağmurdan dolayı ne resim ne başka bir bilgi geldi, sadece akşam biraz geldi o kadar. Normalde böyle obitaş çiçekler konuşulmuyordu bu kadar.

Çevrimdışı izorlu85

Zevkli oluyor konuşmalarınız okuması ne olursa olsun iki şirket de ticari bakıyorlar olaya

@aktar_ismail varsa forum candır
@aktar_ismail yoksa sadece kuru bir heyecandır.  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Obitaş işçi alımı yapacakmış bayramdan sonra haberim var abi. çiçekler aynı kadro devammış numaralı için işçi almaycakmış

Yeni işçi almadıkları için bu kadar yavaş gidiyorlar, eskiden sadece kapalı için çalıştıklarında hızlılardı fakat şimdi gördüğünüz gibi dağılmış durumdalar. Ordan oraya eleman kaydırıyorlar ama neyseki kapalı bitiyor biraz hızlanma olacaktır.  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Ah be Umut sen bari bunu yazma, eskiden whatsapp'dan yazardın şimdi ordan da yazmaz oldun.  :)

Bugün yağmurdan dolayı ne resim ne başka bir bilgi geldi, sadece akşam biraz geldi o kadar. Normalde böyle obitaş çiçekler konuşulmuyordu bu kadar.
abi normaldir tabiki inşaatta hergun muazzam değişimler olmuyor ama bu başlıgı bu kadar hor kullanmamalıyız bence. Bu foruma zarar verir. Sohbet cafe başlıgı var orda da konuşabiliriz.

Çevrimiçi murat

Ya benim kafama  takıldı bu bizim drenajlar stad bitince işe yarayacak değilmi yine böyle havuza dönmesin zemin. Vodofone arene akıllı yüzme havuzu diye alay eder sonra renkliler...
bizim bitmemiş stadımızda tamamlanmamış drenajımızda bile abartılmayacak derecede su birikmiş.daha motor sistem aktif değil.

Çevrimdışı Enes Ö

Bu muhabbetler sıktı artık istesenizde istemesenizde bu iki firma yapıyor artık bu stadı,çiçekleri beğenmeyen var obitaşı beğenmiyenler var.Kabullenmek çokmu zor bu iki firma bizim yuvamızı yapıyor iyisiyle kötüsüyle,olduğu kadar.
Bu iki firmanın yaptığı işi sorgulucak ve eleştiricek haddi ben kendimde şahsen bulamıyorum.. Çiçekler,Obitaş ve Alacalı firmalarının daha önce yaptığı işler ortada..
Yıllarını vermiş insanları böyle ucuz eleştirmemek lazım.
Kalın sağlıcakla.

Çevrimdışı izorlu85

Yeni işçi almadıkları için bu kadar yavaş gidiyorlar, eskiden sadece kapalı için çalıştıklarında hızlılardı fakat şimdi gördüğünüz gibi dağılmış durumdalar. Ordan oraya eleman kaydırıyorlar ama neyseki kapalı bitiyor biraz hızlanma olacaktır.  :ok:
kapalının bitmesi çiçeklere bi ivme kazandırmazki zaten orada 15 kişilik özel ekibi kaldı onlarda eski açıkda 2. kat kolonları ve testere kirişleri imalatı ile devam edecek. ancak ve ancak eski açık bitince numaralı hızlanır...

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Bende tam olarak bunu anlatmaya çalıştım kardeş iki firmanında eksisi artısı var bizim buradan görebildiğimiz kadarıyla tabi :) bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz biraz ama  :iblush: bilen arkadaşlar kızmasınlar. Benim işim bilgisayar özel bir şirkette sistem yöneticiliği yapıyorum biri dışardan böyle olmaz dese kızarım çok biliyosan gel sen yap derim  :evillol: İki firmada bizim Allah kolaylık versin tez zamanda bitirsinler. Aslolan Beşiktaş...

Aynı sektörde çalışıyormuşuz, ben de sistem mühendisiyim hocam :) İşte benzer olaylar başımıza geldiğinden vardır bir mantığı diyorum, her şeyi 5 dk.da bitecek sanan müşteriler konumundayım stad inşaatını izlerken. Daha önceki mesajlarımda da yazmıştım kaza bela olmasın da stad illaki bitecektir. Emekçi takımıyız sonuçta, emekçilerimizin başına bişey gelsin istemeyiz  :ok:

Çevrimdışı Balasagun

bjk_mabet Forza'da mı yazıyor kendi adıyla?

abi normaldir tabiki inşaatta hergun muazzam değişimler olmuyor ama bu başlıgı bu kadar hor kullanmamalıyız bence. Bu foruma zarar verir. Sohbet cafe başlıgı var orda da konuşabiliriz.
Bugün böyle oldu işte, yarından itibaren dikkatli oluruz.
Ama ben tekrar ediyorum, forumda bazı şeyler net olarak yazılamıyor ama bizim muhabbet arasında hepimiz aslında ağzımızdan biraz kaçırıyoruz.  :tabe:

Çevrimdışı eski inönü

Inşaattan taze haber ve resim gelmediği için çenemiz düştü ;)
hocam estafurullah lutfen uzerine alınma ben genel olarak bu başlıgı çok fazla kirletmemeliyiz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı SDemirsoy

bjk_mabet Forza'da mı yazıyor kendi adıyla?
hayır yazmıoyor kendi adıyla İhsan.zafer ismi ile yazıyor

kapalının bitmesi çiçeklere bi ivme kazandırmazki zaten orada 15 kişilik özel ekibi kaldı onlarda eski açıkda 2. kat kolonları ve testere kirişleri imalatı ile devam edecek. ancak ve ancak eski açık bitince numaralı hızlanır...
Eski açık üst katını hızlandırır manasında söyledim :ok:

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı axioma

Ben seni anladımda bu kadar keskin dönüşler yapma  :ok: , dediğin yer numaralı ile yeni açık birleşim noktası ise şuan oranın aciliyeti yok.

oranın aciliyeti yok, burası sonrada yapılsa olur testere kişi bizde yaptık ama malesef 4 yada beş tane gibi baheneden başka ne var elinizde acaba? Kapalıda ki gibi zaman alacak testere kiriş mi yapıldı, yapılan kaçtane merdiven var birazda bunları dikkate almak gerekmezmi?. kıyaslamayın deniyor fakat sadece perde beton ve tabliye yapmak çok iş yapmış olmak değildir bence. Ayrıca çiçekler kalitesiz iş yapıyor falan deniliyor ya Obitaş ın yaptığı zor ve zaman alacak (amiyane tabirle alengirli ) bir iş yok ki kaliteyi kıyaslayalım. Ama perde beton atarken bile patlayan kalıptan da bahsedebiliriz isterseniz. Dünkü resimlerde bile halen onarılmadığı görünüyordu mesela. :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ikay yusuf

Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı izorlu85

bizim bitmemiş stadımızda tamamlanmamış drenajımızda bile abartılmayacak derecede su birikmiş.daha motor sistem aktif değil.

inşallah sorunsuz olur.

Etiketler: