Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316636 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 23:31:29
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Mustafa Sen hergün staddasın işin gücün yoku senin bilader... :D :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

şu yorumların altına beğen butonu koyulsada bende Charlie nin yorumunu beğensem...şaka bir yana mustafa kardeşim hakkın ödenmez tüm resim paylaşanlar hakkınızı helal edin...moral sıfırın altında ama hala gülümseyebiliyorum sayenizde...

Çevrimdışı Haldun

mustafa kardeş eline ayagına saglık milletin merakını gideriyorsun hergün hergün bıkmadan usanmadan evinden ayrılıp stada gidiyorsun teşekkür ediyoruz   :)

Çevrimdışı ZEKI

Mustafa Sen hergün staddasın işin gücün yoku senin bilader... :D :D :D
İsten cikiyor atliyor tramvay'a 19:03 de fotograflarini cekiyor. İki uc kisi taciz ediyor. Stadi turluyor. Sonra tekrardan tramvaya biniyor evine gidiyor. Hatta İstanbul'un bir diger ucuna Yeni stadimizin gorulmeyen, biilinmeyen kahramanlarindan biri.Fotograf cekip gonderen sizler gibi (Samet, Yusuf, Ekrem, Ziya gibi tabi Mustafaya eslik eden Keremide unutmayalim) Unuttuklairm varsa kusura bakmasin..

Ağustos 2015'e yetişmek zorunda başka çaremiz yok. Şu görüntüde yetişmez gibi duruyor.

Mustafa Agustos2015 olmazsa vay halimize ne yaptin kardesim

Çevrimdışı Anıl

Ağustos 2015'e yetişmek zorunda başka çaremiz yok. Şu görüntüde yetişmez gibi duruyor.
7 ayda bu hale gelen stad 13 ayda bitmez mi Mustafa abi  :alala:

Çevrimdışı Oktay

Ağustos 15 rahat yetişir daha 13 ay var

Mustafa sen her gün stattasın,  stadı belki de en yakından inceleyen adamsın ve obitaş'ı daha çok destekliyorsun :lol:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 00:01:09 aktar_ismail ]

Çevrimiçi Necmi

Ancak saat16 gibi gelirim ama mutlaka gelirim Süleyman Seba sözü
zaten orda oluruz o saatte :ok:
@süleyman seba

Çevrimdışı Oktay

Buğün forumda bi karamsar hava hakim sanki transfer niye yok,önder özen vakası ,forma hoşnutsuzluğu vs vs stad inşasında süreklilik devam ederken bundan bile memnunsuzluk duyulmasını anlamış değilim

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı ilhan mansız

Birileri karamsar olmamızı istiyor.basındaki (Hakaret Yasak)₅ organize şekilde saldırıyor.tek güvenilir yer bu site. Tam da bu anda tüm gücümüzle klübe destek vermeye devam etmeliyiz. Bu oyun mutlaka bozulmalı

Çevrimdışı Haldun

Buğün forumda bi karamsar hava hakim sanki transfer niye yok,önder özen vakası ,forma hoşnutsuzluğu vs vs stad inşasında süreklilik devam ederken bundan bile memnunsuzluk duyulmasını anlamış değilim
mutlu olmak için bir bahane yok ne yazık ki mevcut kadro bu sene lige ilk 5 e giremez ilk 5 başarıdır bu kadroyla , yönetim ile teknik heyet arasındaki anlaşmazlık da işin cabası

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar sakın umutsuzluğa kapılmayın. Bu yıl 5. Dahi olsak farketmez. Biraz daha sabır

Çevrimdışı POSEİDON

:) Başkan "bu stad Ağustosa biter, ben inşaattan anlarım" diyeli 3 dk. sonra 116 gün olacak.
Demek bir ben Ağustos 2014 anladım:)

Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı POSEİDON

Necmi abi,
" Demba ba kronik sakat" senin lafındı değil mi?
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ilhan mansız

Liverpool'dan 8 yedikten 3 gün sonra buz gibi havada Sivas maçına gitmiştim. 2-1 yenilmiştik. Sakın moralinizi bozmayın zaten bunu istiyorlar en zor döneminde klübü daha da karıştırmak istiyorlar biraz daha sabır

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı POSEİDON

İsmail, "geçmişle hesaplaşmadan, geleceğimizi kuramayız, elbette hesap soracağız...." değil mi?
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi,
" Demba ba kronik sakat" senin lafındı değil mi?

bilmem ben doktorumuyum öyle bir şey demedim
tamam yaşlıyız ama daha bunamadık :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Galatasaray transferde fiyaskonun kitabını yazacak şekilde para harcıyor hala kulüp ayakta bunuda anlamış değilim

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Birileri karamsar olmamızı istiyor.basındaki (Hakaret Yasak)₅ organize şekilde saldırıyor.tek güvenilir yer bu site. Tam da bu anda tüm gücümüzle klübe destek vermeye devam etmeliyiz. Bu oyun mutlaka bozulmalı
kardeş iyimser olmamız için gerekçe ney?Başkanın söylediği tarihten minimum 1 sene sonra bitecek (bitmeye de bilir) stad mı?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

kardeş iyimser olmamız için gerekçe ney?Başkanın söylediği tarihten minimum 1 sene sonra bitecek (bitmeye de bilir) stad mı?
iyi düşün iyi olsun.

Çevrimdışı Efe

gh

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

sadomi büyüksün eve geldim direk bakayım fotoları tabi mustafada büyük alnmasın şimdi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Şu hesap sorma konusunda kısa birşey yazayım bu konu da artık kapansın ve yönetime kalsın. Bazıları diyor ya Fikret Orman hesap sormuyor hesap sorsun mahkemeye versin Demirören'i. Ben de diyorum ki madem yönetim hesap soramıyor alacaklı olan kim kağıt üzerinde Demirören elinde 103 milyonluk senet var ve hukuken bunları tahsile koymasının önünde bir engel yok buyursun senetleri mahkemeye ibraz etsin görelim bakalım ne oluyor tahsil edebiliyor mu? Neden senetleri tahsile veremiyor acaba?

Etiketler: