Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316975 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ozan062

Ağustos'ta bitmesi gerekiyordu yani öyle mi? Bunun dışında ne olursa olsun ben anlamam modunda olmalıyız yani? Ben bu kadar sabırsız bir taraftar olduğumuzu bilmiyordum. 8 yılda gelen şampiyonluklara gebe olalım ama güzel bir tesis için sabretmeyelim. Güzel düşünce.

agustos zaten imkansız,, ama biz o tarihte olursa digitürkün sahibini asıcaktık bu kadar emindiler,, hayır 3 ay gecikir anlarım  tam bir sene sonra acılıcak bir tesis için umut dagıtmanın bir anlamı yok sen ben bizler biliyoruz ama gerisi?? bu durumda altından kalkamayacagın bir itibarsızlık ve tutarsızlıkla geri donuyorsun,, simdi hangisi daha iyi?? guvenilirlik,, seffaflık artık bu gunumuzde aranan bir kriter hangisi var,, konusuyoruz bircok kişiyle inan su son 10yılda 13 yılda inanılmaz bir yozlasmaya gittik,,butun benliğimizi kaybettik etmeyede devam ediyoruz,, basarıyla emin ol bunların ustu ortulur para girisiyle huzur dolar,, birsekilde geleceği gorursun ama bu sekilde,, bilemiyorum cok karamsarım,, zaten 5 yıl sonra işin esprisi kalmıcak,, biz baskanın yonlendirmesiyle bu kısa zamanda ayaklanıcaktır günesli günleri gorucektik her konuda,, ama oyle olmucak,, finansal tablo yatırımlara ragmen onun deyimiyle 200e inicekti,, ısrarla stad yaptıgımız halde bunu surekli söyledi,,bosver:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı quentine83

formalar ilk başta çakma gibi geldi.fakat her dakika acayip hoşuma gitmeye başladı.hepsi birbirinden güzel.ama siyah kesin alınmalı...hele ki şu günlerde...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı POSEİDON

Başkan hemen hemen herğün stadda oda istemezmiydi dediği tarihte bitsin o bölgeye 70 bin kamyonluk çukur açıp stad yapmak öyle her babayiğitin harcı değil diye düşünüyorum

Fikret beyi ben başkan sanıyordum. müteahhit almışız klübe.
70 bin kamyonluk çukur açılacağını 164 gün önce mi öğrendi başkan.
yapmayın hocam, bir insanı hatalarından dolayı eleştirmek bu kadar zor olasa gerek.
(Hakaret Yasak)₂ - beygirciler - fikocular haricinde de Beşiktaş taraftarı var. En kolay yaptığımız şey ötekileştirmek.

Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ilhan mansız

Şunu da yazayım karışmasın bizim sponsorluk gelirlerimiz yine de biraz düşük olabilir bunun sorumlusu da tamamen bixleriz elin oğlu 500 bin forma satarken biz 150 bin satıyoruz doğal olarak biraz daha düşük olabilir ama yine de rakiplerin gelirine yaklaştığımız anda istediğimiz şekilde rekabet edebiliriz 1 yıl daha sabır gerekiyor

Çevrimdışı Serkan7738

beyler bu ne ya forumun üstüne ölü toprağı örtülmüş biz gökhan zanla ekrem dağ la uğur incemanla şampiyon olmuş takımız varsın gelmesin transfer falan Beşiktaş taraftarı istemediği bir oyuncuya bile ayıp edildi diye bugün üzüldüyse büyüklüğünü göstermiştir yarın öyle yada böyle beğenmesekte üstünde BJK arması olan bir forma satışa çıkıyor 20 gün sonra CL eleme maçımız var stadımız yapılıyor biz herşeyin üstesinden geliriz biz kişilerin değil herzaman Beşiktaş ın arkasında olalım yeter

Çevrimiçi Kartal Ç

Siyah formadaki detay hos duruyor kucuk kucuk kanatlar gibi.

Çevrimdışı izorlu85

BU FORMALAR GERÇEK OLANLAR DEMİ? EĞER GERÇEKSE 3ÜDE HARİKA BEN KIRMIZI VE BEYAZI ÇOK SEVDİM SİYAH TİŞÖRT HAVASINDA AMA ODA GÖZ ALICI..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Oktay

yapmayın hocam, bir insanı hatalarından dolayı eleştirmek bu kadar zor olasa gerek.
(Hakaret Yasak)ler - beygirciler - (hakaret Yasak)cular haricinde de Beşiktaş taraftarı var. En kolay yaptığımız şey

ötekileştirmek.

Bir insanı eleştirmek kadar kolay bişey yok eğer Fikret ormanı eleştireceksek ben senden çok eleştirecek konu bulurum merak etme... Biraz sabır

Çevrimdışı frkndgnr

evet ilk görüntü kalitesiz oldugu için formalar kötü gelmiş formalar harika

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Şimdi hesapladım  bende 6 şampiyonluk gördüm ve üstüne  namağmalüp ve 49 maç yenilmezlik de dahil adamademir sporuda 10-0 yendiğimiz macında radyodan canlı dinledim;) inşallah o günleri tekrar yaşarız  :)
yaşın 39 olunca 82-86-90-91-92-95-2003-2008 şampiyonluklarla şampiyonluk sayın 8 olmuyormu :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ozan062

sponsorlukların dususunun sebebi baskan ve yonetimi değilki,, biraz taraftar ama gerisi klübün konumu,,basarısı kısacası CV si,, yani birde tanınırlık tarafı var,, dolayısıyla elin oglu 10yıllık 750milyonluk anlasma yapar biz o anlasmaya binbesyüz sene sonra anca ulasırız,, artık universitelerde yonetmek ve yonetilmeyi on plana cıkaracak calısmalar yapılmalı,, ve paraya bakılmaksızın işin adamları buralarda gorevler almalı yoksa kişisel tanınırlıgı arttırma yerinden baska bir alan değil bu klüp yonetimleri,,stadyum işiyle ilgilenerek bursa belediye baskanı yapamadıgı halde yapıyormus gibi hergün demec veriyor bunu bizler saglıyoruz hata hata,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Salih A.

(Hakaret Yasak)ler - beygirciler - (hakaret Yasak)cular haricinde de Beşiktaş taraftarı var. En kolay yaptığımız şey ötekileştirmek.

valla öyle müteahidi keşke 10 sene önce alaydık da şimdi olimpiyat yolunu arşınlamazdık
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ilhan mansız

Birileri yaklaşık 6 aydır başkanımızı fen işleri müdürü,müteahhit gibi sıfatlarla yaftalıyor. Çok yazık çok ayıp. Bu kadar borç içinde yaklaşık 150 milyon dolarlık yatırım yapılıyor adama demediğinizi bırakmadınız. Hata yapmıyor mu evet yapıyor hatalı transferler yapıldı. Ancak en azından kötü niyetli transferler yapıp sonra o transferle mahkemelik olmuyor ki bu mahkeme ve tazminat işlerinden kimlerin neler götürdüğü apayrı bir tartışma konusu 10 milyon USD borçla 2003 de başkanı değişen klüp 240 milyon USD borç ve yaklaşık 200 mahkemelik dosyaya ulaştı. Birtek çivi çakılmadı. Fulya'da yapılanları Fİkret Orman hala düzeltemedi

Çevrimiçi murat

yaşın 39 olunca 82-86-90-91-92-95-2003-2008 şampiyonluklarla şampiyonluk sayın 8 olmuyormu :biggrinking:
ben de yazacaktım aynı yaştayız 6 şampiyonluk nasıl oluyor.

Çevrimdışı Serkan7738

kırmızı forma efsane olur nekadar dan satışa çıkacak acaba bitek beyazı sevmedim siyah idare eder farklı olmuş biraz ama o BEKO yazısı beni nerelere alıp götürdü :)

Çevrimdışı Efe

yeni formalar kartal yuvası giriş sayfasında artık kesinler bu arada eski açıkta beton dökümüyle ilgili bi gelişme varmı ben kaçırmış olabilirim :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bende sizden alti yas buyugum ama sampiyonluk sayimiz ayni..Tabi bir 15 senelik oruc tuttuk :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ben sizden 3 yaş küçüğüm ben 8 gördüm :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Oktay

82 ve 86 hayel meyal 90 dan sonra dolu dolu olduğu  için;) ne günlerdi bileğimizi büken yoktu resmen bizi yenen yoktu hele feneri gol manyağı yapıp yeniyoduk ;)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

82 ve 86 hayel meyal 90 dan sonra dolu dolu olduğu  için;) ne günlerdi bileğimizi büken yoktu resmen bizi yenen yoktu hele feneri gol manyağı yapıp yeniyoduk ;)
hocam hatrıladığım ilk gol 82 de ziyanın şampiyonluğu getiren 2. golü ne günlerdi yaa 15 yıllık hasrettten sonra (hasreti çekmedik gerçi de)

Çevrimdışı ilhan mansız

Xpenche; biz çocukken beşiktaş olağan şampiyondu. Ben belki de o yüzden umudumu hiçbir zaman yitirmiyorum. Benim için en büyük her zaman her koşulda BEŞİKTAŞTIr. Bu akşam özellikle foruma yazma ihtiyacı hissettim en zor anda medyada bütün çakallar ortaya çıkmış rakipler bizi makaraya sarmaya başlamışarmış bunu da anlayan anlar zaten

Çevrimdışı TØLGA

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-14.07.2014-049.jpg[/url]
gecen burda kalıp patladı dendi demirlerin şekli şemali kaymış nasıl bir işlem yapılıcak burda simdik?? :bandit:

birde kimsenin adamı olmayın beşiktaşın adamı olun sadece :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

Pardon 7 şampiyonluk 82 yi hatırlamıyorum :)

Çevrimdışı Oktay

Şimdi bjk tv Süleyman sebanın fulyayı nasıl yaptığını gösteriyor.. Seba; biz o dönemde kulüple ilgilenmedik kulübe böyle bir tesisi ( Fulya tesisi) kazandırmak için çok uğraştık..

Etiketler: