Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316620 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ilhan mansız

16 Temmuz toplantısını saat 16 da yapabilir miyiz?

Çevrimdışı megiddo

birşeyi merak ettim, stadın maketine baktığımızda yeni açık arka taraflarda tabla betonu konteynerların bulunduğu yer seviyesine kadar geliyor fakat bazı yerlerde ise 1 ve hatta 2 kat alta kadar tabla betonu yok hatta köprü gibi geçişler var yanlar ise boş, yani tabla beton olmayacak, eğer böyleyse şu anda yeni açıkta bazı yerlerin son tabla betonu olduğunu söyleyebilirmiyiz? mesela otopark için yapılan rampanın üstüne bir tabla betonu daha gelecek mi yoksa oranın üstü açık mı kalacak, yada oraya kaç kat tabla beton gelecek? makete baktığımda sanki o rampanın üstüne bir tabla beton daha gelecek ve son olacak o yanlışmı hesaplıyorum.

Çevrimdışı Anıl

4 çok geç olur zaten 8 civarı çoğu kişi ayrılır iftar için :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

14.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ancak saat16 gibi gelirim ama mutlaka gelirim Süleyman Seba sözü

Çevrimdışı CanEmre

gh

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı mert_

dostlar, epey zaman önce @yeniinonustadi hesabının paylaştığı eski şeref bey'le ilgili bir görselle yine @yeniinonustadi 'nın bugün paylaştığı fotoğrafı bir araya getirmeye çalıştım. 2 fotonun orijinallerinde açılar biraz farklı olduğu için yerleşimde bir iki yerde sorun olmuş olabilir(eski açık iki kule arasındaki duvar kısmında olduğu gibi), o konuda şimdiden affınıza sığınıyorum  :)

bu arada @mustafa_(87) hocam eline emeğine sağlık...
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 22:06:57 kcptl ]

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı SDemirsoy

dostlar, epey zaman önce @yeniinonustadi hesabının paylaştığı eski şeref bey'le ilgili bir görselle yine @yeniinonustadi 'nın bugün paylaştığı fotoğrafı bir araya getirmeye çalıştım. 2 fotonun orijinallerinde açılar biraz farklı olduğu için yerleşimde bir iki yerde sorun olmuş olabilir(eski açık iki kule arasındaki duvar kısmında olduğu gibi), o konuda şimdiden affınıza sığınıyorum  :)

bu arada @mustafa_(87) hocam eline emeğine sağlık...
hocam eline sağlık twitterda paylaştım hakkını helal et :)

Çevrimdışı mert_

hocam eline sağlık twitterda paylaştım hakkını helal et :)
samet hocam sanki sizlerin hakkını ödeyebildik de bizimkini helal etmesi kaldı :) söylemene bile gerek yok...

Çevrimdışı SDemirsoy

samet hocam sanki sizlerin hakkını ödeyebildik de bizimkini helal etmesi kaldı :) söylemene bile gerek yok...
olsun hocam emek var sonuçta :)

ysariusta

• Ziyaretçi

26 altıda da yapılsa gelemem. efimde izinde kaytaracak yerim yok!

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

önder özen olayını nerde tartışıyoruz karakartallar..iki kelam etmezsem çatlarım artık...

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi murat

önder özen olayını nerde tartışıyoruz karakartallar..iki kelam etmezsem çatlarım artık...
şuan önder özen konusu ve transfer konusunda tartışılıyor.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

14.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Videolu Bakış  :busted_cop:

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu eski açıktaki duvar meselesi kuleleri de kapsıyor mu? pek sağlam görünmüyorlar pisa kulesi gibi emaneten duruyorlar gibi. yoksa onlarda sadece dış cephelerindeki küfeki taşları mı yenilenecek?

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı Haldun

içimde stad heyecanı falan kalmadı isterse 10 yıl sonra bitsin.eyvallah yalçını biz de istemiyorduk ama adamı hem ingiltereye çagırıp hem de ilk uçakla geri göndermeleri beşiktaşlılık duruşuna yakışmadı.diğer transferleri de şampiyonlar ligi ön elemesinden sonra yapsınlar artık, gökhan töre için de rubin kazana 3.250 milyon euro teklif edilmiş 100bin euro teklif etseydik keşke 3.250 milyon euro çok fazla

Çevrimdışı POSEİDON

Mustafa sen her gün staddasın. Nasıl, Ağustosa yetişir mi?
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa sen her gün staddasın. Nasıl, Ağustosa yetişir mi?

Ağustos 2015'e yetişmek zorunda başka çaremiz yok. Şu görüntüde yetişmez gibi duruyor.

Etiketler: