Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316849 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa Sen hergün staddasın işin gücün yoku senin bilader... :D :D :D

Yusuf işimi gücümü biliyorsun adresine kadar hatta bekliyorum gelmeni kardeşim  :D

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Bir stadın kaba inşaatının 8 ayda bitmemesi için teknik bir neden yok. Bunun dışında Ağustos'ta bitmemesini her sebebe bağlayabilirsiniz. Başkanın hedefe odaklama amacı olduğu ihtimalini düşünebilmeniz ihtimali yok mu?
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 00:16:15 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı sallapati

hepiniz satılmış medyanın oyununa geliyorsunuz.. Beşiktaşta mükemmel işler yapılıyor. Ama medya hep sanal gündem oluşturuyor. İçerisi dışarısı hain dolu.
Önder Özeni çok büyütmeyin. hitabeti çok iyi fakat futbolu çok bildiğini düşünmüyorum açıkçası ben.
İbrahim Altınsay getirilmelidir futbol direktörlüğüne

Çevrimdışı ZEKI

kardeş iyimser olmamız için gerekçe ney?Başkanın söylediği tarihten minimum 1 sene sonra bitecek (bitmeye de bilir) stad mı?
Velevki Agustos 2105 te acildi. Bu bile basari degil mi?
Duz araziye GS ile Bursa 3 yilda stad yapamadilar. Bursaninki hala devam ediyor.

Çevrimdışı yatoraya

formalar görücüye çıktı. kırmızı güzel.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Duz araziye GS ile Bursa 3 yilda stad yapamadilar. Bursaninki hala devam ediyor.
+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ilhan mansız

Deniz ben senin kardeşin değilim bugüne kadar 6 şampiyonluk sayısız 2. Lil gördüm. Bunların içinde çalınan çok şampiyonluklar vardı. Galiba 21 yaşındasın doğru Beşiktaş'ın sorunlu dönemini yaşıyorsun sana umutlu olman için basit bir tüyo vereyim BEŞİKTAŞ çok büyük ve yeri hiçbir zaman doldurulmayacak bir klüptür sakın unutma böyle büyük bir dönüşümde tabi ki zorlanacağız daha 3 yıl önce gs ligde birara 12. sıraya düşmüştü unutma

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Deniz

bence başarı.Ben neye sevineceğimizi sordum sadece bu mu var elimizde diye.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

hedefe odaklama işi artık tamamen bir yalandan baska birsey değil,, calısan ve çalıstıranlar gerceği biliyor,,ama biz artık buradaki kelimeyi kullanmayım kullanılmaya calısıyoruz,,paralar ve umutlar calınıyor,, herneyse sunu anlıyamadım,,  3 senede stad bitip 3 seneye yayılmıs bir finansmanla bitireydik iyidi aslında,,veya 5yıllıgına yap işlet,, vallahi klüpte para kalmamıs ve spordaki en büyük gelir kaynagı olan branslarına yatırım yapamaz durumdalar,,, yazık:(((

oo buyuk yonetici deniz atalaya burdan selamlarr,, buyuksun  :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 00:24:26 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Hadi TTA'yı da pas geçelim. O tepeyi düzelttiler vs.. Peki ya Bursa? Max. 2 metre temel kazısı yaptılar hepsi bu. Sonuç? 3. yılında. :)

Çevrimdışı sallapati

bu formalar alınır.

ABİ BEYAZ FORMADA VODAFONE UN YUVARLAK LOGOSUNU KEŞKE SİYAH SATIRA KOYSALARMIŞ YA.. SİMETRİK DURMUYOR BOYLE :d

Çevrimdışı Deniz

Deniz ben senin kardeşin değilim bugüne kadar 6 şampiyonluk sayısız 2. Lil gördüm. Bunların içinde çalınan çok şampiyonluklar vardı. Galiba 21 yaşındasın doğru Beşiktaş'ın sorunlu dönemini yaşıyorsun sana umutlu olman için basit bir tüyo vereyim BEŞİKTAŞ çok büyük ve yeri hiçbir zaman doldurulmayacak bir klüptür sakın unutma böyle büyük bir dönüşümde tabi ki zorlanacağız daha 3 yıl önce gs ligde birara 12. sıraya düşmüştü unutma
Yaşın yazıyor da biz mi kardeş dedim?Bunu tartışma yeri de burası değil zaten.Ben ümitlenmek için gerekçe sordum.Ben göremiyorum gören varsa söylesin diye.Görünüşe göre varsayımlar üstünden konuşuluyor.Neyse dediğim gibi yeri burası değil kirletmeyelim konuyu

Çevrimdışı Efe

numaralıda perdelere beton dökümü sürüyor bide şu güzelliğe bakın  :super:

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

Beyler siyah formaya aşık oldum ...yarına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum  :s20:

Çevrimdışı Oktay

Başkan hemen hemen herğün stadda oda istemezmiydi dediği tarihte bitsin o bölgeye 70 bin kamyonluk çukur açıp stad yapmak öyle her babayiğitin harcı değil diye düşünüyorum

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

hedefe odaklama işi artık tamamen bir yalandan baska birsey değil,, calısan ve çalıstıranlar gerceği biliyor,,ama biz artık buradaki kelimeyi kullanmayım kullanılmaya calısıyoruz,,paralar ve umutlar calınıyor,, herneyse sunu anlıyamadım,,  3 senede stad bitip 3 seneye yayılmıs bir finansmanla bitireydik iyidi aslında,,veya 5yıllıgına yap işlet,, vallahi klüpte para kalmamıs ve spordaki en büyük gelir kaynagı olan branslarına yatırım yapamaz durumdalar,,, yazık:(((

Ağustos'ta bitmesi gerekiyordu yani öyle mi? Bunun dışında ne olursa olsun ben anlamam modunda olmalıyız yani? Ben bu kadar sabırsız bir taraftar olduğumuzu bilmiyordum. 8 yılda gelen şampiyonluklara gebe olalım ama güzel bir tesis için sabretmeyelim. Güzel düşünce.

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar bu takımın tribün geliri geçen yıl sadece 13 milyon tl idi. Siz neden bahsediyorsunuz. Bu yıl henüz bitmemiş bir stadda localar 1903 tribünü ve kombinelerin geliri bunun kat kat üzerine çıktı. Yapılan sponsorluklar yıllık 35 milyon USD yi garantiledi. Stadı bu sayede yapmay başladık. Yatırım dönemi bittiğinde bu klübün gelirleri yaklaşık 3 e katlanmış olacak. Bugüne kadar gelirler yetersiz kaldığı için hep kontrolsüz borçlandık onun bunun parasına muhtaç kaldık. Bunu anlamıyor musunuz? Açın spk ya bakın Fener'in gs nin yıllık gelirini görün bilmiyorsanız getirin bilançoları birlikte yorumlayalım aklım almıyor gerçekten bunlar çok zor şeyler değil

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bir tek kırmızı güzel diğerleri traş ah şu forma işine beni koysalar inanılmaz formalar yaptırtırdım.

Çevrimdışı Oktay

Şimdi hesapladım  bende 6 şampiyonluk gördüm ve üstüne  namağmalüp ve 49 maç yenilmezlik de dahil adamademir sporuda 10-0 yendiğimiz macında radyodan canlı dinledim;) inşallah o günleri tekrar yaşarız  :)

Çevrimdışı ZEKI

Şimdi hesapladım  bende 6 şampiyonluk gördüm ve üstüne  namağmalüp ve 49 maç yenilmezlik de dahil adamademir sporuda 10-0 yendiğimiz macında radyodan canlı dinledim;) inşallah o günleri tekrar yaşarız  :)
Biz yazmayalim neler gordugumuzu :D :D
@Oktalg mentionslarini takip etsene  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

Başkan hemen hemen herğün stadda oda istemezmiydi dediği tarihte bitsin o bölgeye 70 bin kamyonluk çukur açıp stad yapmak öyle her babayiğitin harcı değil diye düşünüyorum

:claps: :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: