Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317088 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Xpenche; biz çocukken beşiktaş olağan şampiyondu. Ben belki de o yüzden umudumu hiçbir zaman yitirmiyorum. Benim için en büyük her zaman her koşulda BEŞİKTAŞTIr. Bu akşam özellikle foruma yazma ihtiyacı hissettim en zor anda medyada bütün çakallar ortaya çıkmış rakipler bizi makaraya sarmaya başlamışarmış bunu da anlayan anlar zaten
biz çocukken fırtına gibi estiğimiz yıllar vardı şerefli ikincilikler vardı .biz sebadan başka başkan tanımadık o çıkıp şeyi şey şeyederiz dese  :biggrinking:  tamamdı bize. Ne kadar da ezilsek kalkacağımızı bilirdik transfer döneminin şampiyonu olmasak bile ligde şampiyon olacağımızı bilirdik seba kültüründen gelmek başka. şimdiki yöneticilere vs.. bakıyorumda nasıl bu duruma geldik diye. Eskiden nasıl kalktıysak yine kalkacağız beşiktaşlılıkta bu var ben buna inanıyorum sadece sabır
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı idil

Formalar kesinse HAAARİKAAA BAYILDIMMMM :D :D ama hala HER SENE BİR ÇUBUKLU zihniyetindeyimm :((
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah forumdaki hava biraz dağılmıştır. Hayatımda hiç bu kadar yazmamıştım

Çevrimdışı brci

Formalar kesinse HAAARİKAAA BAYILDIMMMM :D :D ama hala HER SENE BİR ÇUBUKLU zihniyetindeyimm :((

siyah siyah siyah forza siyah sonuna kadar siyah !!!  :djsmile:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

siyah siyah siyah forza siyah sonuna kadar siyah !!!  :djsmile:
siyah alıyorum yarın +1
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı ilhan mansız

Ne kadar çok şampiyonluk görmüşüz. Vallahi sayıyı karıştırdım. Fener bizi tam 5 yıl yenememişti sanırım 1989-1994 arasıydı doğru mudur xpenche. Uzun lafın kısası abiler BEŞİKTAŞ çok büyük bir takımdır buna gerçekten inanın yeter. S.. Edin formanın kıvrımını falan 16 Temmuz'da formayı alın gazilere gelin bakalım bu kadar klavyecilil yeter. Herkese hayırlı geceler

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı melyet

200. Sayfadan beri güncel takipteyim. Yüzlerce mesaj atıp hiçbir katkısı olmayan, insanların değerli zamanlarını katleden üyeler var. Her şeye mana bulup bir forma almayanlar var, var oğlu var, ben bile şu ileti sayımla kimin ne olduğunu anlamış durumdayım, transfer kadar başınıza taş düşsün. Tek bir mesajım var herkese, affedersiniz ama tam tabiriyle söylicem; bugünkü Ömer üründül kılıklı memnuniyetsizlerin, beş sene sonra Beşiktaş'ın başarısını kutlamaya hakları yok. O gün geldiğinde (sözümü üzerine alınacaklar kendilerini gayet iyi biliyor) içinizden biri sevinirse, o sevincin fazlasını bugünkü Beşiktaş koruyucularının (başta site yönetimi, seviyeli yazan üyeler, çocuklarına Beşiktaş aşkı aşılayan cefakar ebeveyn taraftarlar, ve sessizce her gün ileti yazmadan burayı takip edenler) sabrına borçlu olduğunuzu unutmayın. Kimse sizin alakasız ve bencilce mesajlarınızı okumak zorunda değil.

ben velili oğuzhanlı tosunlu GELECEGIN takımıma güveniyorum,
Ben on sene sonra da bitse BIZ DAHA ÖLMEDIK mesajı verircesine yükselen stadımıza inanıyorum.
Ben Beşiktaş taraftarıyım, kötü günde kimseye b.k atmam (bu lafım da o belli on onbeş kişiye)
Ben transferine değil ölümüne beşiktaşlıyım, ba da fa da gelse bjkme zarar verirse o sizin beklediğiniz KAPı yakarım.
İstediği şeyin hemen olmasını isteyen SIZ DOYUMSUZLAR, biz Beşiktaş taraftarıyız ŞU CÜMLEYİ IYI ANLAYIN:: dünya yansa Beşiktaş'ın tarafındayız.
Biz yeri gelir kendi kalemize attığımız gole seviniriz.
 O yüzden lütfen, biz pasif takipçiler olarak rica ediyoruz stad başlığına başka şey yazmayın, gidin düşmanlarımızın ekmeğine yağ süren hareketlerinizi; saygıya ve takdire şayan site yönetiminin belirttiğikonularda konuşun.

Herkese benden çay, Ömer üründüllere yok.
ağzına ve klavyene sağlık kardeşim
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimiçi Necmi

İnşallah forumdaki hava biraz dağılmıştır. Hayatımda hiç bu kadar yazmamıştım
:D
birde bana sor her bölüme bir o kadarda özel mesajlar hiç durmadan sürekli yazdım :bandit:
herkes kavga etmek için bugünü buldu  :evillol:

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı TØLGA

gecen burda kalıp patladı dendi demirlerin şekli şemali kaymış nasıl bir işlem yapılıcak burda simdik?? :bandit:

birde kimsenin adamı olmayın beşiktaşın adamı olun sadece :bandit:
stadla ilgili soru sorduk konu dısına çıkmakdan cevap gelmedi gene arada kaynamasın bari
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

alın giyin resmi atın görelim...!
tmm forma gelsin atarım klavyeden alırız muhabbeti yapmıyorum

Çevrimdışı ilhan mansız

Melyet; çok güzel bir alıntı tebrik ederim

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu akşam biraz konu dışına çıktım. Tüm arkadaşlardan özür dilerim ama sanki biraz gerekiyordu

Çevrimiçi murat

Bu akşam biraz konu dışına çıktım. Tüm arkadaşlardan özür dilerim ama sanki biraz gerekiyordu
bana siyahtan başkası gitmez zaten.

Çevrimdışı Efe

stadla ilgili soru sorduk konu dısına çıkmakdan cevap gelmedi gene arada kaynamasın bari

düzeltilip tekrar kalıplanır şimdilik bekler çok sıkıntı değil biraz zaman kaybı yaratır o kadar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erol Akçınar

bana siyahtan başkası gitmez zaten.
Göbek belli olur diğerlerinde demi abi ? :)))

Çevrimdışı idil

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALI RIZA

gecen burda kalıp patladı dendi demirlerin şekli şemali kaymış nasıl bir işlem yapılıcak burda simdik?? :bandit:

birde kimsenin adamı olmayın beşiktaşın adamı olun sadece

dert ettiğin o olsun kolay o alanı keserler yeniden yaparlar :)

Etiketler: