Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336395 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

" mütevazi" is mean modest  :)

xpenche başımı belaya koyucaksın buralarda bu aralar :)
kızmadın değilmi?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

duvar dibi değil drenaj boruların geçtiği yer var orada bir boşluk bırakılmıştı gro beton için ...
drenajı tamamlandı şimdide aslında gro betonu atılıyor...
temel atma töreni yapılacak diye azcık bi ilizyon yapılmıştı orada  :D

evt biraz inceledim dediğn doğru boruların üzerine beton atıyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emre

saha ısıtması var sanırım orada bahsedilen tribünlerin ısıtılması olayı...

mebet abi bende öle düşündüm lakin 3-5 kere daha sormuşlar emin olmak için ve aynı cevabı vermiş sana zahmet küçük bir araştırmadan sonra bilgilendirir misin ??  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

kızmadın değilmi?

ne kızması olur mu öyle şey...sadece meraklı herşeyi anlamak herşeyi anlamdırmak istiyor ama üzgünüm çok zor bir dilimiz var :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

evt biraz inceledim dediğn doğru boruların üzerine beton atıyorlar :icool:
Efe mabete inanmadın birde doğrulamak için seyrettinmi :evillol:

Kapasite bu stad 30 bin kombine satamıcaksa 40 bini geçmesinin hiç bir anlamı yok diye düşünüyorum
Stat bitene kadar 35000 kombine bitecektir, hiçbir şüphem yok :)

Çevrimiçi Necmi

ne kızması olur mu öyle şey...sadece meraklı herşeyi anlamak herşeyi anlamdırmak istiyor ama üzgünüm çok zor bir dilimiz var :)
pek üzgün olduğunu sanmıyorum :D

Çevrimdışı bjk_mabet

mebet abi bende öle düşündüm lakin 3-5 kere daha sormuşlar emin olmak için ve aynı cevabı vermiş sana zahmet küçük bir araştırmadan sonra bilgilendirir misin ??  :)

bugün yeşil stad için evraklar geçti elime ve orada saha ısıtması yani alttan ısıtma başlığı ve o başlık altında koşullar ve seçenekler vardı...
kesin olarak alttan ısıtma olucak çünki yeşil stad sertifikasını alabilmemiz için tüm gönderdiğimiz belgeliri gelip inceliyecekler..

Çevrimdışı Efe

Efe mabete inanmadın birde doğrulamak için seyrettinmi :evillol:

inanmamak değil tabiki belki farkılı bişeyler yapıyorlardır diye baktım :lol: ama seyrettim o kesin :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bencede :biggrinking: :biggrinking: yinede kusura bakmasın nöbet başka türlü bitmiyor
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı emre

bugün yeşil stad için evraklar geçti elime ve orada saha ısıtması yani alttan ısıtma başlığı ve o başlık altında koşullar ve seçenekler vardı...
kesin olarak alttan ısıtma olucak çünki yeşil stad sertifikasını alabilmemiz için tüm gönderdiğimiz belgeliri gelip inceliyecekler..

teşekkürler abi :) koskoca vodafone arena site editörü olmuşlar ama bir MABET değiller :) :) tekrar teşekkürler... :)

Çevrimdışı Oktay

Ağzın bal yesin;)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

teşekkürler abi :) koskoca vodafone arena site editörü olmuşlar ama bir MABET değiller :) :) tekrar teşekkürler... :)

o arkadaşlar devamlı stad ta değiller haftada bir iki gün gelir gerekli bilgileri alır dönerler ...saha içersinden yazılmıyor yani o cevaplar o yüzden bazı aksaklıklar olabilir...

Çevrimdışı Volkan Başaran

42 bin kişilik statta 35 bin kombine rakamı olmaz,zaten olmamalı..

25-26 bin olunca kesersin kombine satışını..

Kombinesiz taraftarı düşünmek zorundasın

ve çok daha pahalı biletler oluyor..

doğrusuuda budur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

iç dekorasyonla ilgili bilgiler sızmıyormu çizim karalama falan :D
@bjk_mabet

Çevrimdışı FARUK

kim olabilirki 48 saat uyumayıp hala burada cevap vermeye devam edecek...

Çevrimdışı emre

o arkadaşlar devamlı stad ta değiller haftada bir iki gün gelir gerekli bilgileri alır dönerler ...saha içersinden yazılmıyor yani o cevaplar o yüzden bazı aksaklıklar olabilir...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı bjk_mabet

inanmamak değil tabiki belki farkılı bişeyler yapıyorlardır diye baktım :lol: ama seyrettim o kesin :kop:

asıl beton işi yarın başlıyor gro beton temel betonu ve kolon ve bir tane daha testere kiriş betonlanıcak...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

10.07.2014 Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış

Ağzın bal yesin;)
Aktar olduğum için bal yemekten sıkıldım valla :)

Bizim taraftar geçen sene olimpiyat stadını hınca hınç doldurmadı mı, bizim taraftara biraz heyecan ver, yapamayacağı iş yok, 250000 kişilik stad yapsınlar orayı bile doldururuz :)

Çevrimdışı bjk_mabet

iç dekorasyonla ilgili bilgiler sızmıyormu çizim karalama falan :D
@bjk_mabet

aslında bir tane kataloğ var eski büyük yapraklı takvimler olurya ona benzer hazırlanmış bir ...
ama o eski projeye göreydi ...çok büyük bir değişiklik olucağını sanmıyorum iç dizayn acısından hafta sonu bi iki sayfasını yayınlıyabilirim bi ihtimal...

Çevrimdışı Efe

asıl beton işi yarın başlıyor gro beton temel betonu ve kolon ve bir tane daha testere kiriş betonlanıcak...

oo yarın seyir daha güzel olacak kameradan o zaman :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

@bjk_mabet abi bi sahur çayına gelelim sana ama demlik var mı bilmiyorum en son yoktu  :D @Necmi Abi ??

Etiketler: