Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336049 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı empisayn

demli gelmesin sonra :D

Abi senin kepçe kupalardan seri seri bütün stada verelim tek serviste bütün gün içsinler :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı asi_kartal

Bilgiler için teşekkürler mabet dayı herşey çok güzel düşünülmüş :) Akustik için kanadalı mühendis olayı doğrumdur ayrıca ttarena da akustik bozukluğu varmış sanırım ses yankı yapıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum, vodafone arena da  bunun için önlemleri alındı mı acaba ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı bjk_mabet

Valla abi anlayan sensin sana bırakıyorum  :evillol:

çayını kendin demle ki kokusuna aşık olasın... :iblush:

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi senin kepçe kupalardan seri seri bütün stada verelim tek serviste bütün gün içsinler :D

yaa evet o kupayı kim yolladı ise ulaşmak istiyorum telefonu adresi nası yapabilirim...hiç konuşamadık o abimle ...çok çok utandım  :iblush: :iblush: :iblush:

ulaşmayı çok istiyorum...

@aktar_ismail Abi süzer planı öncesi iyi bir karışım hazırla bize abi  :bandit:

Size hazırlayacağım karışım ile vahşi bir beygire dönüşeceksiniz, kimseler tutamayacak sizleri. :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Bilgiler için teşekkürler mabet dayı herşey çok güzel düşünülmüş :) Akustik için kanadalı mühendis olayı doğrumdur ayrıca ttarena da akustik bozukluğu varmış sanırım ses yankı yapıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum, vodafone arena da  bunun için önlemleri alındı mı acaba ?

evet kanadalı bir uzman çalıştı bu konuda sesle ilgili bir sıkıntı yaşanmasını beklemiyoruz...
sonuçta vodafone yıl boyunca konser ve etkinlik düzenliyecek bu yüzden bu konuda hassas davranılıyor...

Çevrimdışı bjk_mabet

Size hazırlayacağım karışım ile vahşi bir beygire dönüşeceksiniz, kimseler tutamayacak sizleri. :evillol:

aklıma gergedan reklamı geldi  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

çayını kendin demle ki kokusuna aşık olasın... :iblush:
Umarım bende senin gibi çay demleyebilirim abi  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hahahaha on numara idi o gün...

bide gaziler büfedeki eleman 2 kutu yemiş ortaköy e doğru koşarak gidiyodu en son :)

O reklamdan etkilendiysen göndereyim sana gergedan seti   :evillol:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

saha ısıtması var sanırım orada bahsedilen tribünlerin ısıtılması olayı...

bjk_mabet
"saha ısıtması var, sanırım orada bahsedilen tribünlerin ısıtılması olayı..." mı? yoksa
"saha ısıtması var sanırım, orada bahsedilen tribünlerin ısıtılması olayı..." mı?
virgül neredeee??  :D  İşkillendim bak  şimdi biraz  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı SDemirsoy

senin dükkanı merak ediyorum abi  :D

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet
"saha ısıtması var, sanırım orada bahsedilen tribünlerin ısıtılması olayı..." mı? yoksa
"saha ısıtması var sanırım, orada bahsedilen tribünlerin ısıtılması olayı..." mı?
virgül neredeee??  :D  İşkillendim bak  şimdi biraz  :alala:

hocam yeşil stad olması için alttan ısıtma gerekiyormuş ve kesinlikle olacak

Çevrimdışı Oktay

Aktar ben seni çok sevdim bana özel bi karışım tarifi verirmisin;) :D

Çevrimdışı Mypatxah

Merhaba abilerim, Dh den beri takip ediyorum sizleri, forzadan Murathan ben bilen vardır belki :D Aranıza yeni katıldım.O değilde @bjk_mabet abi Odtü kuzey kıbrıs kampüsünde inşaat müh okuyorum 2 sene sonraki basketbol salonu inşaatına stajyer al beni  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Stad inşaatı forumu başka bir foruma dönmeye başladı, acil olarak hepimiz stat konusuna geri dönelim  :lol:  :busted_cop:

@bjk_mabet en çok merak ettiğim bir konu var, yeni stadımızda aktar olacak mı? Sonuçta sesi kısılan oluyor, tepinmekten enerjisi azalan oluyor, soğuk havalarda canı sıcak bir ıhlamur çeken oluyor kısaca bu konulardaki sıkıntıları gidermek lazım.  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Merhaba abilerim, Dh den beri takip ediyorum sizleri, forzadan Murathan ben bilen vardır belki :D Aranıza yeni katıldım.O değilde @bjk_mabet abi Odtü kuzey kıbrıs kampüsünde inşaat müh okuyorum 2 sene sonraki basketbol salonu inşaatına stajyer al beni  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Ocak mı  :) Hoş geldin

Çevrimdışı Efe

abi ne güldüm yaa :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Hoşgeldiniz :)

Etiketler: