Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336058 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hastalardan dolayı başımı kaldıramadım geldiğimde forma muhabbeti olmuş konunun dışına çıkmadan bu seneki formyı paylaşayım(kesin bilgi)

Eminmisin Hocam böyle iğrenç formamı olur ?

Çevrimdışı brci

kaynak kesin

zaten oguzhanın üstündeki formanın yakasına bakınca o olduğu anlaşılıyo .. dediğin gibi forma odur .. diğerleri bakalım nasıl

Çevrimdışı ilhan mansız

2015 yılı Mart ayı. Beşiktaş çarşıda bir hafta sonu. inşallah böyle olacak yine

Çevrimiçi Necmi

kaynak kesin
o forma sanırım yeni sezon milan forması son toplantıda orjinal halini göstermişti yiğitcandı yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı Tolga

kaynak kesin
umarım forma bu değildir bildiğin alman milli takımı forması bu ben ihtimal vermiyorum hala
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Caner

Valla arkadaşlar neredeyse 5 senedir falan formalar çıkmaya yakın hep haber siteleri formaları paylaşıyorlar, kesin bu, ulaştık, işte bakın diye, samimi söylüyorum daha tutturan görmedim. O yüzden hiç birine inanasım gelmiyor. Zaten kalmış 4 gün şunun şurasında öğrenmeye.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

aslında bu ilk almanlardqan esinlediğimiz forma değil bakınız 94-95 sezonu
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı yigitcan1903

o forma sanırım yeni sezon milan forması son toplantıda orjinal halini göstermişti yiğitcandı yanlış hatırlamıyorsam
Yok başka arkadaş göstermişti beraber bakmıştık
2012-2013 milan forması olması lazım
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 21:43:41 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı idil

Çubuklu forma olmayacakmış diye duydum twitter da Ergin Aslan abi yazmış... Eğer gerçtekten  öyle bişey varsa çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım!! Çubuklu bizim klasiğimizdir lütfen dokunmasınlar çubukluya o asalet neyde var :s20: :bawling: :bawling:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı brci

arkadaş bi çıksada şu formalar rahatlasak yemin ediyorum tek derdimiz oldu (ben dahil )  :iscrewy:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

10.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çubuklu forma olmayacakmış diye duydum twitter da Ergin Aslan abi yazmış... Eğer gerçtekten  öyle bişey varsa çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım!! Çubuklu bizim klasiğimizdir lütfen dokunmasınlar çubukluya o asalet neyde var :s20: :bawling: :bawling:
Aslen klasiğimiz beyaz forma siyah şorttur
Geçen sene düz beyaz çıkmaması daha büyük sorundu benim için
Malum site 4 forma çubuklu da var yazmış belki sonradan çıkar

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

mustafa hocam fotolar için teşekkürler  :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ikay yusuf

evet haklısınız çok kolay fifa da yüzlerce dosya birikmişken onları ödenebilir hale getirip, bir yandan beğen yada beğenme transfer yapıp bir yandan da şuan birlikte olup senin dalga geçmene vesile olan stadı yapmak insaf yani hani, şunu de paran yoksa transfer yapma konuşmada de ama klüp yönetmek çok kolaymış olmadı doğrusu
e biz de ayni seyi diyoruz....11 milyon evro ayirdik diyen biz degildik....hani nerdeler ..
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Gokhan

Nette dönen siyah ve beyaz formalar acaba gerçek mi ? İkiside çok cool  :ok:

Bu beyaz olursa kesin alırım
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı ZEKI

Mustafa emegine saglik Samet bu arada sanada tesekkurler.

Çevrimdışı Adanali_Kartal

yigitcan a katilmamak elde degil, bizim klasik formamiz siyah sort -beyaz formadir ... cubuklu olarak ara ara kullanildi ama klasik olarak siyah sort , beyaz formadir ...

bu arada wow da da sormustum yalniz cevap veren olmamisti , malum herkes buraya tasinmis  :D mabet te artik neyin nerede oldu netlestimi ? konferans / moda alani , soyunma / hakem odalari ? resturan / kartal yuvalari / müze ? neredeler nasil büyüklükte olacaklar

ps : son soru , kapalinin arkasina bi sira daha kolon gelecekmi yoksa kapali oldugu gibi kalacakmi  öyle ?

Çevrimdışı Gokhan

Normalde diğer sitelerden hatta ilk olarak @bjk_mabet twitter hesabından beri mabeti takip ediyorum. Foruma yazmıyorum fakat hergün takipteyim. Katılım isteniyor ama mesajlarımız siliniyor sebebini öğrenebilir miyim?
Düzeltiyorum mesajım silinmemiş göz yanılgısı kusura bakmayın.. :)
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 21:58:55 Gokhan ]
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı ikay yusuf

bu arada Obitasa birileri dur desin..demirler icin hazir hale koskoca 2 tane iskele kurmus...plandan oncebitirecekler bunlar allah muhafaza...
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yigitcan a katilmamak elde degil, bizim klasik formamiz siyah sort -beyaz formadir ... cubuklu olarak ara ara kullanildi ama klasik olarak siyah sort , beyaz formadir ...

bu arada wow da da sormustum yalniz cevap veren olmamisti , malum herkes buraya tasinmis  :D mabet te artik neyin nerede oldu netlestimi ? konferans / moda alani , soyunma / hakem odalari ? resturan / kartal yuvalari / müze ? neredeler nasil büyüklükte olacaklar

ps : son soru , kapalinin arkasina bi sira daha kolon gelecekmi yoksa kapali oldugu gibi kalacakmi  öyle ?
@Necmi abi bak bir hızlı giriş daha :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Factatum

@Mabet Merhaba, bugün bir arkadaşla konuşurken aklımıza takıldı. Ben de akşam Mabet'e sorarım dedim.  :D

Şu ana kadar yaklaşık kaç kamyon veya metreküp hafriyat yapıldı?

Çevrimdışı Efe

Benim favorim beyaz olur  :D
fenerli olmamak için artık mecburen siyahınıda alacağız

:kop: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: