Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335828 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı bjk_mabet

kim olabilirki 48 saat uyumayıp hala burada cevap vermeye devam edecek...

bu arada facebookta yayınlanan resimleride ben çekiyorum :))vodafonearena da
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Aktar olduğum için bal yemekten sıkıldım valla :)

Bizim taraftar geçen sene olimpiyat stadını hınca hınç doldurmadı mı, bizim taraftara biraz heyecan ver, yapamayacağı iş yok, 250000 kişilik stad yapsınlar orayı bile doldururuz :)

senelik 30 bin kombine satıldımı 10 binde normal bilet her maç için satışa çıktımı  45 bin kişlik stad 40 bin ortalama yemede yanında yat  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi bi sahur çayına gelelim sana ama demlik var mı bilmiyorum en son yoktu  :D @Necmi Abi ??

hahahaah :bandit:

Çevrimdışı BesiktasLee

Çaycı mısın
Fotocu musun
Yoksa stadın yıldızı mısın
Anlayamadık sen ne ayaksın
Mabet abi sen manyak mısın :)
Ds

Çevrimdışı bjk_mabet

Aktar olduğum için bal yemekten sıkıldım valla :)

Bizim taraftar geçen sene olimpiyat stadını hınca hınç doldurmadı mı, bizim taraftara biraz heyecan ver, yapamayacağı iş yok, 250000 kişilik stad yapsınlar orayı bile doldururuz :)

bu arada senin macunu (umut dan kurtarabildiklerimizi @eski inönü) bizim arkadaşa verdim yılan besliyordu yılana yedirmiş gecen hafta yılan 5 gündür kayıp  :evillol: :evillol: :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

asıl beton işi yarın başlıyor gro beton temel betonu ve kolon ve bir tane daha testere kiriş betonlanıcak...

Abi şu kapalı üst neden durdu yine ?

Çevrimdışı İbrahim

Herkese merhaba, bende wow ve dh den beri takipteyim, bu forumu da açıldığından beri takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim der ve ilk sorumu sorarım.  :)

Passoligden baktığımızda Eski Açık Üst 15 sıra, Yeni Açık Üst 28 sıra gözüküyor, fakat Eski Açıkta loca katları var, loca katlarıyla beraber Eski Açık Üst kaç sıraya tekabül etmektedir, kısacası localar kaç sıraya denk gelmekteler.

Şimdiden teşekkürler.

Sabahın erken saatlerinde yazmıştım ama arada kaynadı gitti sanırım, bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim.

Çevrimdışı Anıl

Mabet bir sorum olacak.Fotoğraftaki tribün ile loca katı nasıl ayıracaklar hala çözemedim.Duvar örsen olmaz demir engel koysan en az 2-2,5 m. olması lazım, değilse taraftar locaya girer.2 m.lik engel zaten locanın önünü kapatır. :alala:

4500 lira verip kombine alan kişi locaya dalmayacak kadar medenidir heralde :alala: Zaten illa ki kırılmaz camla ayırırlar :ok: Normal tribünleri de camla ayırırlar, ayırmalılar...

Çevrimdışı SDemirsoy

profil resmin güzelmiş...
tüyoyu vermemiş söylemiş kırmızı forma işte  :D

Çevrimiçi Necmi

bu arada senin macunu (umut dan kurtarabildiklerimizi @eski inönü) bizim arkadaşa verdim yılan besliyordu yılana yedirmiş gecen hafta yılan 5 gündür kayıp  :evillol: :evillol: :evillol:
stadın etrafında bir tur atalım dedik ortada macun falan kalmamış
aktar artık bir iyilik yapar yanlız toplantıyı gizli yapalım umut öğrenmesin :evillol:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Turuncu forma muhabbeti nereden çıktı anlamadım..

siyah beyaz kırmızı bide siyah beyaz karışık olacak..

Turuncu forma olma ihtimali 1 bile yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet bir sorum olacak.Fotoğraftaki tribün ile loca katı nasıl ayıracaklar hala çözemedim.Duvar örsen olmaz demir engel koysan en az 2-2,5 m. olması lazım, değilse taraftar locaya girer.2 m.lik engel zaten locanın önünü kapatır. :alala:

bende bilmiyorum :s19:

ysariusta

• Ziyaretçi

umarım o macun mesir macununa benzemiyordur. Mazallah yılanda ne etki yapar bilemeyiz!

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi şu kapalı üst neden durdu yine ?
durmadı yarın yada cumartesi 1 tane daha testere kiriş betonlanıcak ama son kiriş distilasyon yerine denk geliyor o yüzden orada kalıp işi biraz teferruatlı o da önümüzdeki hafta bitmiş olur ...

Çevrimdışı bjk_mabet

aktar artık bir iyilik yapar yanlız toplantıyı gizli yapalım umut öğrenmesin :evillol:

bugün umutla konuştum gelmişti gaziler büfeye dişini çektirmiş...zaten peltek konuşuyordu konuşmasını duymanız lazımdı bugün  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Sabahın erken saatlerinde yazmıştım ama arada kaynadı gitti sanırım, bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim.
sorunu anlamadımki  :by2:
yeni açığa göremi kaçıncı sıraya tekabül ediyor

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

@bjk_mabet abi buradayken sorayım bu kapalı balkon ve üst kata prekast başlama için tahmini ne kadar zaman var?Önümüzdeki ay başlar mı balkon ve üst katlar?

Yılan geri dönecek ve ısrarla tekrar macundan isteyecektir.  :akuma:
@eski inönü o gün yeteri dozda o macundan yedi ne hale geldi, hepimiz biliyoruz.  :kop:

Çevrimdışı BesiktasLee

tüyoyu vermemiş söylemiş kırmızı forma işte  :D

Reklamda da gördüm de delinin biri kuyuya atmış taşı... Burada 3 gün üst üstte turuncu muhabbetini okuyunca işte.. Zaten bir kaç sayfa önce yazdım videoda siyah beyaz ve kırmızı görünüyor diye :)
Ds

Çevrimdışı SDemirsoy

abi gaziler deki eleman mahmutbey gişelerinde görüldü enson ama mabet de kaşık kaşık yiyordu he  :bandit:@bjk_mabet

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

durmadı yarın yada cumartesi 1 tane daha testere kiriş betonlanıcak ama son kiriş distilasyon yerine denk geliyor o yüzden orada kalıp işi biraz teferruatlı o da önümüzdeki hafta bitmiş olur ...

Eyvallah abi peki son iki çıkış kapısı var kapalı üstte onlar ne zaman hazırlanır ?

Çevrimdışı İbrahim

sorunu anlamadımki  :by2:
yeni açığa göremi kaçıncı sıraya tekabül ediyor
Açıkçası merak ettiğim eski açıkla yeni açık arasındaki yükseklik farkı, loca katı belki o farkı kapatıyordur diye böyle sormuştum.

Etiketler: