Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335892 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı ve mikser numaralıda bişeyler yapıyorlar bakalım nereye beton atılacak :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

her çaycı böyle olsa keşke :super: :super:

Necmi abi kızmazsa şu smiley görünce aklıma direk bu geldi  :super: :super:

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-10.07.2014-090.jpg[/url]
resimdeki brandalar sanırım sızan su içindi bunun için kesin çözüm yapılmayacak mıdIr.Ya da kesin çözüm nedir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı numaralıyı betonlamaya hazırlanıyor çukuramı beton atacak yoksa grobeton mu heyecan dorukta :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

@Mabet Merhaba, bugün bir arkadaşla konuşurken aklımıza takıldı. Ben de akşam Mabet'e sorarım dedim.  :D

Şu ana kadar yaklaşık kaç kamyon veya metreküp hafriyat yapıldı?

Mabet wow'daki heyecanla sorularımızı yanıtlamıyor artık. Bıktırdık herhalde  :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Mabet wow'daki heyecanla sorularımızı yanıtlamıyor artık. Bıktırdık herhalde  :D
o zamanlar sadece bir kez misafiri gelmişti adam flemenkçe ingilizce ispanyolca arapça biliyor her dile bir kişi götürse gerisini sen düşün çok bile zaman ayırıyor buraya :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı bjk_mabet

çok çok özür dilerim arada kaçırmış olabilirim ...

kaç kamyon olduğunu bilmiyorum net sayı olarak ama kantar irsaliyelerinden ve defterinden bakıp yarın yazarım ...750,000 m3 mü 800,000 m3 öyle birşey olması lazım net hatırlamıyorum net 800,000 m3 olma ihtimali yüksek bu da yaklaşık 80,000-82,000 kamyona denk düşüyor.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

numaralı duvar dibine beton atılıyor görüntüye göre :boxin:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Necmi abi kızmazsa şu smiley görünce aklıma direk bu geldi  :super: :super:

:evillol: Utkucan Allah iyiliğini versin

Çevrimdışı bjk_mabet

o zamanlar sadece bir kez misafiri gelmişti adam flemenkçe ingilizce ispanyolca arapça biliyor her dile bir kişi götürse gerisini sen düşün çok bile zaman ayırıyor buraya :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
hahahah ispanyolca iyi değil ama :)

Allahtan her dile bi tane götürseyi anlayacak kadar Türkçe bilmiyor  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı bjk_mabet

numaralı duvar dibine beton atılıyor görüntüye göre :boxin:

duvar dibi değil drenaj boruların geçtiği yer var orada bir boşluk bırakılmıştı gro beton için ...
drenajı tamamlandı şimdide aslında gro betonu atılıyor...
temel atma töreni yapılacak diye azcık bi ilizyon yapılmıştı orada  :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hahahah ispanyolca iyi değil ama :)

Allahtan her dile bi tane götürseyi anlayacak kadar Türkçe bilmiyor  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
haha  mütevazi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Factatum

Mabet Üstad latife yapıyorum. Artık seni tanıdık ve sevdik. Beşiktaşlı kimliği üstüne yakışan bir insansın.

Çevrimdışı bjk_mabet

haha  mütevazi :evillol: :evillol:

" mütevazi" is mean modest  :)

xpenche başımı belaya koyucaksın buralarda bu aralar :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

" mütevazi" is mean modest  :)

xpenche başımı belaya koyucaksın buralarda bu aralar :)
haha yok hiçbir beşiktaşlıya zarar verme niyetim yok :biggrinking:

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet Üstad latife yapıyorum. Artık seni tanıdık ve sevdik. Beşiktaşlı kimliği üstüne yakışan bir insansın.

çok teşekkür ederiyorum o sizlerin güzel ve kaliteli insanlar olmanızın eseri...
bunları duymak gururlandırıcı tekrar çok çok teşekkür ederim...

@bjk_mabet kapasite konusunda güzel zaman içinde güzel haberler duyacaksak göz kırp yoksa mesajımı görmezden gel  :lol:

Çevrimdışı emre

Nasıl ya bu gerçek mi ???? Resmi facebook site editörü ALTTAN ISITMANIN olmayacağını sölemiş  bilgisi olan var mı ???  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet kapasite konusunda güzel zaman içinde güzel haberler duyacaksak göz kırp yoksa mesajımı görmezden gel  :lol:
:tabe:

Çevrimdışı FARUK

Nasıl ya bu gerçek mi ???? Resmi facebook site editörü ALTTAN ISITMANIN olmayacağını sölemiş  bilgisi olan var mı ???  :s20: :s20: :s20:

soru ile cevap birbirini karşılamıyor gibi @bjk_mabet e sormak lazım

Çevrimdışı bjk_mabet

saha ısıtması var sanırım orada bahsedilen tribünlerin ısıtılması olayı...

Çevrimdışı Oktay

Kapasite bu stad 30 bin kombine satamıcaksa 40 bini geçmesinin hiç bir anlamı yok diye düşünüyorum

Etiketler: