En son yayınladıkları siyah-kırmızı şeritli forma ile o hedef zor , 130 lira fiyata bakılırsa daha da zor . Durumu iyi olan alır da asgari ücretle geçinen bir insanın alım gücünün olacağını sanmıyorum . Her sene 15-20 Lira zam yapmalarına da bir anlam veremiyorum ayrıca .
Euro veya dolar bazindan hesaplanan hersey gibi formalarinda fiyatin artmasini normal karsiliyorum. Gecen sene 2,3 olan € bu sene 2,9.
Önemli olan taraftar icin özenle yapilmis uygun mallarinda olmasi. Normal forma yaparsin, birde ekstradan taraftar formasi. Kalite olarak birbirine yakin, ama biri adidas, digeri ise senin kendi ürünün. Ama ne cesit, nede kalite olarak bu seviyeleri gercekten yakaliyamiyoruz.
Necmi Abi ve mabet üye olun dedikten sonra bende dayanamadim üye oldu. WOW'da basladi maceramis ve kesintisiz olarak sessizce takipteydim. Bugüne kismetmis üye olmak.
Emegi gecen herkese tesekkür ediyorum. Heleki bizimle fotograf ve bilgi paylasanlarin yeri kesinlikle bir baska.
Almanya'da yasiyorum ve sizin sayeniz kendimi semtimde hissediyorum. Tesekkürler!