Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332877 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

aslında girdiğimde okuyup bitirip çıkıyorum. Günceli anlık takip etmem zor olduğu için güncel sohbete katılmak zor oluyordu +  Forum'da Beşiktaş dışında başka şeyler üzerinden (inanç, siyaset, gibi) yapılan tartışmalara girmemek için. Herkes sadece karşısındakini değiştirmeye çalışıyor, kendisi değişmek isteyen yok malesef. Bu sebeplerle okuyup geçtim. Fırsat buldukça yazarım artık.
ama burda öyle tartışmalara zaten hoş görüyle bakmıyoruz sağ olsun arkadaşlarda bu konuda
hassas davranıyor bir iki arkadaş ısrar etsede diğer arkadaşlar katılmadığı için çok uzamıyor
burası Beşiktaş forumu o tip muhabbetlere girmek doğru değil  :ok:

Transfer kaynaklı forma satışı çok çok özel biri olmadıkça olmaz genelde. O kültür avrupalilarda daha çok. Iyi sezon geciren adamin formasina abanirlar hemen. Bizim kültür daha çok degerlerine sahip çıkar. Ya ümit besledigi genç oyuncunun adini yazdirir arkasina ya ilhan mansizin ya da sebanın. Kayıtsız şartsız almak lazım formaları. Nasıl iyi günlerde babadan doğma besiktasli olduğumuzla övünüyorsak yine babadan doğma besiktasli gibi sahip çıkmamız lazım.

Çevrimdışı theteamofvictory

401, 430, 415, 416daki son durum

Blok   Kapasite Satılmış Müsait
401     596         521      75
                                             ---   Batı (Numaralı)
430     596         505      91
-----------------------------------------------------------------------
415     933         475     458
                                             ---   Doğu (Kapalı)
416     933         468     465

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ucanlaz

En son yayınladıkları siyah-kırmızı şeritli forma ile o hedef zor , 130 lira fiyata bakılırsa daha da zor . Durumu iyi olan alır da asgari ücretle geçinen bir insanın alım gücünün olacağını sanmıyorum . Her sene 15-20 Lira zam yapmalarına da bir anlam veremiyorum ayrıca .

Euro veya dolar bazindan hesaplanan hersey gibi formalarinda fiyatin artmasini normal karsiliyorum. Gecen sene 2,3 olan € bu sene 2,9.

Önemli olan taraftar icin özenle yapilmis uygun mallarinda olmasi. Normal forma yaparsin, birde ekstradan taraftar formasi. Kalite olarak birbirine yakin, ama biri adidas, digeri ise senin kendi ürünün. Ama ne cesit, nede kalite olarak bu seviyeleri gercekten yakaliyamiyoruz.

Necmi Abi ve mabet üye olun dedikten sonra bende dayanamadim üye oldu. WOW'da basladi maceramis ve kesintisiz olarak sessizce takipteydim. Bugüne kismetmis üye olmak.

Emegi gecen herkese tesekkür ediyorum. Heleki bizimle fotograf ve bilgi paylasanlarin yeri kesinlikle bir baska.

Almanya'da yasiyorum ve sizin sayeniz kendimi semtimde hissediyorum. Tesekkürler! :super:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Sedat_BJK

tamamdır))

bu arada toplantıdan bir haber bile okuyamadım neden yav hiçmi bilgi sızmaz:(( yada sızma demiyelimde bilmediğimiz ama paylasılması dogru olabilicek birkaç birsey yeter:))

yine muhalefet ozan geldi cok güzel bir yazı fikret baskanla alakalı

https://eksisozluk.com/entry/44011148?utm_source=twitter&utm_medium=tweet&utm_campaign=social&utm_content=fikret+orman&utm_term=0

konuya adalı olarak değil hatalar penceresinden bakmanızı tavsiye ederim,,

Vallahi ben  Y.Dermirören ve S.Adalı'ya tek bir pencereden bakabiliyorum. Beşiktaşımızın 10 yılını çalan ve rakiplerimizden en az 10 yıl geriye götüren süper 2li... Her türlü benim için ikiside geleceğimizin hırsızları...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi murat

şükür sonunda geldi passolig kartım :) eski açık 121 deyim sıra 19 koltuk 16 :)  :super: :super: :super:
hayırlı olsun.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

tehlikeli hareketler Anıl bugünlerde  :D
Yok be Samet abi ben orda sıkıntıyı belirtmek istemiştim ama biraz sıkıntılı smile olmuş  :ebebe:

Çevrimdışı SDemirsoy

Yok be Samet abi ben orda sıkıntıyı belirtmek istemiştim ama biraz sıkıntılı smile olmuş  :ebebe:
:evillol:

Çevrimdışı Furkan Sarper

forma aldığımızda 130 liranın kaç parası klube gidicek

Çevrimdışı Erdinç

Kac gundr geldi

bu ayın 1 inde mesaj geldi kartınız kuryeye verildi diye bugun geldi. şimdi bu karta aldığımız kombineyi tanımlama yapıcazmı yoksa zaten tanımlımı oluyor  :alala:

Çevrimiçi murat

Euro veya dolar bazindan hesaplanan hersey gibi formalarinda fiyatin artmasini normal karsiliyorum. Gecen sene 2,3 olan € bu sene 2,9.

Önemli olan taraftar icin özenle yapilmis uygun mallarinda olmasi. Normal forma yaparsin, birde ekstradan taraftar formasi. Kalite olarak birbirine yakin, ama biri adidas, digeri ise senin kendi ürünün. Ama ne cesit, nede kalite olarak bu seviyeleri gercekten yakaliyamiyoruz.

Necmi Abi ve mabet üye olun dedikten sonra bende dayanamadim üye oldu. WOW'da basladi maceramis ve kesintisiz olarak sessizce takipteydim. Bugüne kismetmis üye olmak.

Emegi gecen herkese tesekkür ediyorum. Heleki bizimle fotograf ve bilgi paylasanlarin yeri kesinlikle bir baska.

Almanya'da yasiyorum ve sizin sayeniz kendimi semtimde hissediyorum. Tesekkürler! :super:
aramıza hoşgeldin.yedek kombine işini ciddi ciddi düşünelim.uzaktan senede bir iki maça gelebilecek kardeşlerimiz için çok güzel olur.

Çevrimiçi murat

bu ayın 1 inde mesaj geldi kartınız kuryeye verildi diye bugun geldi. şimdi bu karta aldığımız kombineyi tanımlama yapıcazmı yoksa zaten tanımlımı oluyor  :alala:
bunu bende merak ediyorum.ben passoyu 2 ay önce aldım ,kombineyi geçen hafta.içine yüklenmiş olduğunu düşünüyorum ama nasıl kontrol edebiliriz bilmiyorum.

Çevrimdışı Rizzi

Hafta Sonu stadyumdan geçtim.
Telekom Arena'na yı görmüş arkadaşlar için, enden 20 metre kısa ama geriye kalan kısımlar aynı... 
Şükrü Saraçoğluyla  ile mukayese edildiğinde de bulunduğu mekana göre devasal bir stadyum..
tribün yüsekliği, boyuna eksen saraçoğlunda çok daha fazla.
Geçmişte bu stadın o bölgeye yapılmasına çok karşı çıkan olmuştu.
Bir şekilde yaptık ama karşı çıkanlarada hak vermek lazım. Gerçekten çok büyük bir yapı.

Çevrimdışı SDemirsoy

bunu bende merak ediyorum.ben passoyu 2 ay önce aldım ,kombineyi geçen hafta.içine yüklenmiş olduğunu düşünüyorum ama nasıl kontrol edebiliriz bilmiyorum.
abi passo.com.tr den üye girişi yap orata passokartına tanımlı kombinelerim bölümü var orada görebiliyorsun

Çevrimiçi Necmi

aramıza hoş geldin :ok:
sizlerin katılımıyla burası güzelleşiyor

Çevrimdışı Abdullah

forma aldığımızda 130 liranın kaç parası klube gidicek
Hocam aldığın yere göre değişiyor adidas mağazalarından alırsan kulübe daha az bir miktar gidiyor kartalyuvasından alırsan daha fazla gidiyor kulübe ama tam rakamları hatırlamıyorum bir tahmin yaparsam 130 lirada kartalyuvasından alırsan 80 lira civarı bir para kulübe gider bence :)

Çevrimiçi murat

abi passo.com.tr den üye girişi yap orata passokartına tanımlı kombinelerim bölümü var orada görebiliyorsun
orada gözüküyor.daha önce bakmıştım.ayrıca  tanımlama gibi bir şey olmasında.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmett.67

Bu konu muamma. passo.com.tr de kombineniz adınıza tanımlı ise sorun yok bence.

Çevrimiçi murat

konu dışı bir mesaj yazayım bilgisi olan varsa makbule geçer.bağkur ödemelerini bankamatikten yapıyordum bu gün gittiğimde 1320 tl borç gözüküyor.ödemeler farklı bir yere yapılmış olbilrmi?internet üzerinden araştırabileceğim bir yer varmı?

Etiketler: