Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329508 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Herkese selam arkadaşlar. Ben de wow da sallapati'nin ilk capslerinden beri takip ediyordum. Wow da üyeliğim de vardı, kowboy şapkalı faciası ve yer değişiklikleri sonrasında sadece takibe devam ettim. Üyelik bugüne kısmet oldu :)

hoşgeldin abi

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Alıntı
satılan kombine sayısı toplam da 5300'ü geçmiş.3800 civarı normal kombineler. 1500'de vip tribün.

Çok az tanıtım yapılması ve stadın bitiş tarihinin netleşmediği düşünüldüğünde 5300 gayet iyi bir satış. Stad açıldığında kombinelerin tamamı satılmış olacaktır.
Bir de şu anda kombineyi aldığınız yer çok önemli. İleride muhtemelen herkesin her sene aynı yerden kombinesini yenileme hakkı olacak. Kimse yerini kaptırmak istemeyeceğinden, başka tribünden yer bulmak çok zor olabilir.

Çevrimdışı Efe

Herkese selam arkadaşlar. Ben de wow da sallapati'nin ilk capslerinden beri takip ediyordum. Wow da üyeliğim de vardı, kowboy şapkalı faciası ve yer değişiklikleri sonrasında sadece takibe devam ettim. Üyelik bugüne kısmet oldu :)
Hos geldin necmi abinin cabalariyla artik kendi forumumuz var en guncel bilgileri takip edebilirsiniz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı EmreTkgz42

dayanamadım komik olmuş :)
Büyük Başkan :)
Dünkü kpss sınavına ithafen
Mizah konusu var oraya koyarsanız iyi olur burda kaybolur :)

Çevrimdışı ibrahmsr

Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı pascal26

Herkese çok teşekkürler.
@Necmi abi doğru yolu zaten bulmuştum. Bu forumun da -bu konuda- okumadığım bi sayfası pek yoktur.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yayında yine sıkıntı var  :drunkard:
Anıl şu gönderdiğin smiyle biraz sakatmış  :D

Çevrimdışı sallapati

prekast vinci coşmuş.. 4-5 parça kalmış kapalı altta

Çevrimdışı Necmi

Herkese çok teşekkürler.
@Necmi abi doğru yolu zaten bulmuştum. Bu forumun da -bu konuda- okumadığım bi sayfası pek yoktur.

katılmakta bu kadar niye geciktin  :D
terettüde düştüğün bir şeymi vardı :alala:

Çevrimdışı pascal26

Son zamanlar takılan konu,  skorboard'du.  Burda da 360 videosu görünce dayanamadım. 360 bi taraftan gerçekten harika. Fakat bu aynı zamanda bir sorun bence. Ben stadta ilgiyi sahadan ve tribünden- taraftardan uzaklaştırabilecek şeylere o kadar sıcak bakmıyorum. Yakında stadlarda insanlar hem sahayı hem de elindeki ekranlardan yayını aynı anda izlemeye başlayacak. Tribünden içeri geçip içerde telden arkadaşıyla konuşurken ekrandan maça bakacak vs. Bunları ön görmek zor değil. Ve tribünlerineski havası kalmayacak. Zaten çok pahalı bi sistem olduğunu duydum. Olmazsa hiç üzülmem.

Bu arada ilk düşünülen skorboardlar GS ninki gibi ama daha büyük model olanıymış. Onlarınki 80 likse 120lik olacak şekilde. Ama son durumları bilmiyorum, eski bilgi bu. Zamanı geldiğinde mabet bilgi verir zaten.

Çevrimdışı tayfun

kale arkası güncel rakamlar ilgili bölümde hizmetinizdedir...

Çevrimdışı empisayn

skorboard konusunda da soru sorulmuştu mabet abiye , şimdilik normal skorboardlar kullanılacakmış ama çatı statiği asma skorboard'a göre yapılmış ileride değiştirilme planları varmış
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Mustafa arkadaşın dün çektiği resimlerde vincin tam geliceği yer gözüküyor sanırım.. köşelerini işaretlemişler...

Çevrimdışı Ferhat

formalar tam tahmin ettiğim gibi 130 tl olarak satışa çıkacak.
ilk etapta 100.000 adet satmalıyız ki vodafone arenaya bir katkımız olsun...
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Bize Yeter Bitmesin Dertler

Çevrimdışı empisayn

En son yayınladıkları siyah-kırmızı şeritli forma ile o hedef zor , 130 lira fiyata bakılırsa daha da zor . Durumu iyi olan alır da asgari ücretle geçinen bir insanın alım gücünün olacağını sanmıyorum . Her sene 15-20 Lira zam yapmalarına da bir anlam veremiyorum ayrıca .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı tayfun

kart 1903 le %10 indirimimiz var babalar gibi...

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı pascal26

katılmakta bu kadar niye geciktin  :D
terettüde düştüğün bir şeymi vardı :alala:

aslında girdiğimde okuyup bitirip çıkıyorum. Günceli anlık takip etmem zor olduğu için güncel sohbete katılmak zor oluyordu +  Forum'da Beşiktaş dışında başka şeyler üzerinden (inanç, siyaset, gibi) yapılan tartışmalara girmemek için. Herkes sadece karşısındakini değiştirmeye çalışıyor, kendisi değişmek isteyen yok malesef. Bu sebeplerle okuyup geçtim. Fırsat buldukça yazarım artık.

Çevrimdışı ALDENYX

bu taraftar yapisi ile biraz zor 100 000 forma,  yıldız yok diyecekler , kimin formasını alayım diyecekler ,130 liraya taksit oluyormu? diyecekler, de diyecekler ... 60 , 70 binkişik stad isterler 5 bin kombine ite kaka gider, ZORKİ NE ZOR . STAD bir bitsin inanıyorum ki çehremiz değişecek.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı TØLGA

bu taraftar yapisi ile biraz zor 100 000 forma, yok yıldız yok diyecekler yok kimin formasını alayım diyecekler ,130 liraya taksit oluyormu diyecekler de diyecekler ... 60 , 70 binkişik stad isterler 5 bin kombine ite kaka gider ZOKİ NE ZOR . STAD bir bitsin inanıyorum ki çehremiz değişecek.
ben şahsi olarak konusuyorum beşiktaşın arması olması yeter benim açımdan ama
çok saçma tasarımlar yapıyolar be abi bu sene siyah forma güzeldi çubuklu forma her zamanki gibi zaten
bizde transfer olsada forma alınmaz cok benim görüşüm böyle quaresme guti geldi o kadar satılmadı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: