Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı izorlu85

bu yayını izleseneden verenin ellerinden öpeyim arkadaş bu ne sıkıntı ya youtubeye veremediniz mi yaaa..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı yigitcan1903

Eski açık 30 eylülde,
Yeni açık 15 kasımda biterse,
Çiçekler inşaat obitaştan çok daha yavaştır.

Bekleyip göreceğiz :)
Yeni açık biterse kısmında kaldım ben  :D

Çevrimdışı empisayn

Bu arada Mabet abiden desibel hakkında çok güzel bilgiler aldık , renklileri ebediyen susturacak kadar hem de  :ok:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı izorlu85

ah vodofone ah canlı yayın verdiğin yere bak ya 3. sınıf video sunum siteleri şimdide canlı yayına bağlanamıyoruz. Youtubenin suyu mu çıktı ya.  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Anıl

2-3 saat önce çekilmiş fotolar
Kolonların içine konacak çelik parçalarla kolonlar aynı renk olmuş, acaba orada 3 ay önce yapılmış kolon var mıdır  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı carsikartali

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu arada Mabet abiden desibel hakkında çok güzel bilgiler aldık , renklileri ebediyen susturacak kadar hem de  :ok:
burada söylemenin sakıncası varmı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

ah vodofone ah canlı yayın verdiğin yere bak ya 3. sınıf video sunum siteleri şimdide canlı yayına bağlanamıyoruz. Youtubenin suyu mu çıktı ya.  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Özgürlüklerle dolu ülkem o dönemde youtube yi engellediği için izleseneye muhtaç kaldık  :iscrewy:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

İnşaat işi bizim hayal kurduğumuz şekilde paralel gitmiyor malesef.Biz hangi tarihi belirlesek 2-3 ay işler sarkıyor.Kendimce gerçekçi tarihler belirledim.

Kaba inşaatın biteceği tarihler:

Kapalı 30 temmuz

Eski açık 30 eylül

Yeni açık 15 Kasım

Numaralı 30 kasım

Saha,çim,çatı,elektrik,skorbord,küfeki taşı,ısıtma soğutma sistemlerinin yerleştirilmesi,ince iş vs derken nisanı bulur.Nisanda maç oynanacak hale gelir ama stadın hala birkaç eksiği olur.Localar için garsonlar stad için çalışan ekip vs gibi ek masrafların içine 1 ay için girmemek için stadın açılışı gelecek sezona kalır o sırada da eksik birkaç şey daha tamamlanır ve Ağustos ayında stadın açılışını yapmış oluruz

kesinlikle katılıyorum gerçekçi düşünmek lazım ... haa ramazandan sonra bişey olurmu ekip artarmı çalışmalar hızlanırmı onu bilemem ama şuanki tablo aynen dediğin gbi

Çevrimdışı izorlu85

Özgürlüklerle dolu ülkem o dönemde youtube yi engellediği için izleseneye muhtaç kaldık  :iscrewy:

Arkadaş engellesin herkez giriyordu ki yinede youtubeye. kim salladı ki o yasakları... :D şahsen ben iplemedim bile haberim bile olmadı benim dns bilgisayrı aldıgım ilk günden değişikti :D

Çevrimdışı empisayn

burada söylemenin sakıncası varmı

Sanırım yok , stad kutu gibi olduğu için ses hiç bir yere dağılmadığından 145-146 desibel çok rahat olur dedi , çatıda da bombeler olacakmış zaten akustik için
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Sanırım yok , stad kutu gibi olduğu için ses hiç bir yere dağılmadığından 145-146 desibel çok rahat olur dedi , çatıda da bombeler olacakmış zaten akustik için
:ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

Eski açık 30 eylülde,
Yeni açık 15 kasımda biterse,
Çiçekler inşaat obitaştan çok daha yavaştır.

Bekleyip göreceğiz :)

Stadin tamami ekim sonu kasim basi bitsinde once bitiren geride kalan cok onemli degil bence :icool: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Deniz

çatıdaki bombeler böyle olacak muhtemelen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdinç

şükür sonunda geldi passolig kartım :) eski açık 121 deyim sıra 19 koltuk 16 :)  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Necmi

tamam abi sonuna 3 koyarsanda iyi olur  :D
iyide profilden hesap ayarlarından bunu sende yapabilirsin

Çevrimdışı Necmi

Etiketler: