Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329440 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdinç

canlı yayın bir saat kadar önce arada bir açılıyordu şimdi hiç açılmıyor :( napcaz ya boşlukta gibiyim.  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı klassblok

Tüm arkadaşlara selamlar. İşlerimin yoğunluğundan uzun süredir giremiyordum. Canlı yayın hakkında bilgisi olan var mıdır?

Çevrimdışı SDemirsoy

Tüm arkadaşlara selamlar. İşlerimin yoğunluğundan uzun süredir giremiyordum. Canlı yayın hakkında bilgisi olan var mıdır?
abi şuan bizde giremiyoruz bir sıkıntı var galiba

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı merg

Canlı yayın açılmış. Kapalının önünde pasific rim 2 çekiliyor.  :icool:

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı Oktay

Özgürlüklerle dolu ülkem o dönemde youtube yi engellediği için izleseneye muhtaç kaldık  :iscrewy:

sen NY okuyomusun ???

Çevrimdışı serti67

Kombine kart alıpta hala eline ulaşmayan arkadaşlar var ise kart dağıtıcı firma KURYENET
Telefona geç bakıyorlar biraz, arayın sorun ısrarla kartınızı talep edin... Canlarından Bezdirin Yoksa Getirmiyorlar... :D :D :D

İletişim
Kuryenet A.Ş.
Telefon   :   +90 212 444 93 93
E-mail   :   info@kuryenet.com.tr
hocam kombıneler pasolıge yuklenmıyomu ayrıca kombıne kart mm gelıcek kafam karıstı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

hem de gecikme olmadan eş zamanlı gidiyor şuan bakalım ne zaman geri eski haline dönecek  :evillol:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 15:04:20
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
hocam kombıneler pasolıge yuklenmıyomu ayrıca kombıne kart mm gelıcek kafam karıstı

Doğrudur Benim kombineden kastım passoliğ kart zaten... Kafaları karıştırmayayım... :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı SDemirsoy

kombine kart gelmiyecek passolig kartınıza tanımlanacak hocam

Çevrimdışı scape_bjk

Konya ve Bursa'nın kamerası çok güzel bizim onlardan neyimiz eksikte böyle bi canlı yayını reva gördüler bize

Çevrimdışı tayfun

çiçekler tam gaz devam,eski açık kalıplarda ilerleme var,akşam betonlar bu çiçeklerrrr....
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 15:11:19 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

dayanamadım komik olmuş :)

Büyük Başkan :)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı sallapati

ortalama 1500 tl den olsa.. 4000 kombine 6 milyon tl yapar

Çevrimdışı pascal26

Herkese selam arkadaşlar. Ben de wow da sallapati'nin ilk capslerinden beri takip ediyordum. Wow da üyeliğim de vardı, kowboy şapkalı faciası ve yer değişiklikleri sonrasında sadece takibe devam ettim. Üyelik bugüne kısmet oldu :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Herkese selam arkadaşlar. Ben de wow da sallapati'nin ilk capslerinden beri takip ediyordum. Wow da üyeliğim de vardı, kowboy şapkalı faciası ve yer değişiklikleri sonrasında sadece takibe devam ettim. Üyelik bugüne kısmet oldu :)
hoşgeldin
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı scape_bjk

Çevrimdışı Necmi

Hoş geldin
Doğru yolu buldun sonunda :D

Çevrimdışı tayfun

ortalama 1500 tl den olsa.. 4000 kombine 6 milyon tl yapar
1100 tanesi kale arkası gerisi pahalısından,çoğunluk 2250lik,kötümser bir tahminle dediğin kadar,artı loca,artı 1903 tribünü,artı vip.

Etiketler: