Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8330637 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

prekastçıların bugünki bahanesi kapalı üst betonlanıyordu o yüzden çalışamadık

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ercan

Abicim bu dort fotodan sonra saatci kardesimizin yapmis oldugu calisma benim icin hayal kirikligi oldu

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Yok tırları boşalttık derler :)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ercan

Çevrimdışı Serkan7738

dün akşama kadar bitane bile prekast koymadılar eğer bugün en az 1 çıkış kapısının etrafını yapmazlarsa stadı basıp terör saçıcam :D

Çevrimdışı hic2222

dün akşama kadar bitane bile prekast koymadılar eğer bugün en az 1 çıkış kapısının etrafını yapmazlarsa stadı basıp terör saçıcam :D
Aman üstad dur terör deme. Zaten IŞİD di filan derken her yer terör doldu.
Mabet gelene kadar sabret, makul bir gerekçe sunmazsa hep birlikte gider prekastları biz yerleştiriririz. Bunları da döveriz olmaz mı ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ZEKI

Muhammed saatçi (gıcığına ismini Türkçe yazıyorum) çatıyı 3dmax ile tasarlıyor.çatı için yeterli bilgiye sahip biridir herhalde.çünkü çatıyı yapar eder en son rüzgar testi yapılır ve testi geçemezse tasarım boşa gider.Rüzgar testleri çok önemli.Bİr an önce bu testlerin yapılması lazım

Bence bu testler yapiliyordur. Ruzgar tunelleirne sokuluyordur. Belli ölcekte hazirlanip similasyonlar ile teste tabi tutmadan ihaleye bile cikilmaz.

Çevrimdışı Serkan7738

zaten izin verseler biz şimdiye elimizde küreklerle kovalarla o hafriyatıda bitirirdik o prekastlarıda yerleştirirdik

Çevrimdışı yigitcan1903

Saatçi güncel halini yayınlayınca nasıl olacak görürüz.

Şimdilik her şey varsayım

Açıkçası çatının görünümü de problem değil benim için,kapasiteyi artırıp açılışı da sarkıtmazsak sorun yok

Çevrimdışı Altuğ

zaten izin verseler biz şimdiye elimizde küreklerle kovalarla o hafriyatıda bitirirdik o prekastlarıda yerleştirirdik
Günün en güzel mesajı ;D

Çevrimdışı baro19

Dünya kupasındaki favorim İTALYA ... Muhammad' e çatı da güneş panelleri olacak mı? diye sordum cevap bekliyorum :D 

Çevrimdışı demir_kArtAl

kapalının iç kısımlarından hiç haber alamıyoruz son günlerde, mabet olmayınca irtibatımız tamamen koptu. ytonglar gelmişti geçen gün, iç kısımların duvarlarını falan örmeye başladılarmı acaba?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deniz

muhammede sormak istediğiniz sorular varsa ben sizin için ingilizceye çevirebilirim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı yigitcan1903

muhammede sormak istediğiniz sorular varsa ben sizin için ingilizceye çevirebilirim

Soru yok

Beşiktaş'ı adam gibi yazsın  :)

Çevrimdışı Serjo

Soru yok

Beşiktaş'ı adam gibi yazsın  :)

ben yazdım birkaç kez :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Serkan7738

sor bakalım hafriyat nezaman bitecekmiş :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

abi çok küçük ya biz bu stat da hayatta oynayamayız

Çevrimdışı Sarp

Bence Allianz Arena'nın çatısındaki uygulama kadar şeffaf olacak. Bu olursa saatçi beyin son düzenlemelerden sonra dediği (saydam ama çok değil) gibi bir görünüm alacaktır.

Çevrimdışı alperali19

SELAMIN ALEYKUM ..ISALLAH SAYDAM OLUR STADIN CATISI

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı yldrmaydn

fışkırtıcı geldi beton mikseriyle beraber bakmazken mikser arazi olmuş ama fışkırtıcı kaldı saha ortasında. eski açığa gelecek ama sanırım.

edit: beton mikseri kapalıya gitmiş. şimdi gördüm.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 11:48:29 yldrmaydn ]
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı yigitcan1903

abi çok küçük ya biz bu stat da hayatta oynayamayız

Küçük maçlar için ideal,Olimpiyata 5-6 bin kişi geliyor o maçlarda
Burası olursa dolar atmosfer etkili olur

Etiketler: