Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328930 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı brci

artı bir sayfa önce konuşulmuş biliyoruz ki stadın ön ismide olması gerekiyor sanırım uluslar arası müsabakalarda uefanın kısıtlaması oluyor,belkide olmasını en istediğim şey şerefbey spor kompleksi vodafone arena olması bu klubün büyüklüğünün oluşmasının ana sebeblerinden ŞEREFBEYin mutlaka bu stadta isminin verilmesi ve genç kartallarında ağızlarında ve beyinlerinde yer edinmesi gerekir diye düşünüyorum.....

stadın ismi ne geçer bilememde bjk inönü spor kopmleksi vodafone arena diye yazılmıştı bi ara
sanki trabzon gibi spor köyü kuruyozda spor kompleksi diyolar alt tarafı futbol oynancak :-\
Bjk inönü şerefbey spor kompleksi vodafone arena de souza campos perrerira santos  :P

oyyy ;D gçzümden yaş geldi resmen allah iyiliğini versin gece gece güldürdün varyaa
da silva yı unutmuşum eklemeyi sona  ;D   ;D

Çevrimdışı sallapati

spor kompleksi olayı nedir abi Mustafanın dediği gibi , bizimki spor kompleksinden daha çok İnönü AVM olacağa benziyor :D

Çevrimdışı Efe

mabet cumadan sonra katılır aramıza bence yasak dediyse vardır bi bildiği pazartesiden itibaren normal paylaşımları sürdürür heralde bende rahatsız etmiyorum başı kalabalık büyük ihtimal gelsin konuşuruz
Şampiyon Beşiktaş JK

MMA

• Ziyaretçi

spor kompleksi olayı nedir abi Mustafanın dediği gibi , bizimki spor kompleksinden daha çok İnönü AVM olacağa benziyor :D

AVM yi bilmemde biyerine ek uzak üssü veya uzay mekiği eklenebilir

ee akıllı olcak ya anca uzayda vardır o teknoloji ;)

Çevrimdışı Efe

spor kompleksi ille konacak diye bişey yok tabi şeref bey vodafone arenada olur hatta daha iyi olur benim stad ismi için tek düşüncem bu vodafonla anlaşma bittikten sonrda şeref bey arena olarak devam etmesini isterim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

fb=ş.saraçoğlu başkanlık yapmış
gs=alisamiyen kurucu
beşiktaş=ismet inönü ? ? ?
bu stadı biz kendi paramızla yapıyoruz ve bizim kulüp ve futbol şubesi kurucumuzun ismi yakışır
brci espri çok iyiydi  ;D ;D ;D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı murat

gece yatmadan 1 saat stad izleyen var mı aranızda uykusu gelmesi için :D

10 dk izleyeyim dedim gözlerim ağrıdı :) zoom yaptılar geri aldılar bulanık oldu hala da bulanık
bende normal gözüküyor sadece kapalıdan vuran ışık biraz rahatsız edici.

Çevrimdışı brci

fb=ş.saraçoğlu başkanlık yapmış
gs=alisamiyen kurucu
beşiktaş=ismet inönü ? ? ?
bu stadı biz kendi paramızla yapıyoruz ve bizim kulüp ve futbol şubesi kurucumuzun ismi yakışır
brci espri çok iyiydi  ;D ;D ;D
teşekkür ederim Giovannim  :)

Çevrimdışı EmreTkgz42

Bi kaç saat giremedim foruma çiçekler idam edilmiş tabiiki eksikleri varsa eleştirelim ama vicdan koyalım kaç tane kolon diktiler testere kiriş yaptılar ilk defa sıkıntı oldu kiiii necmi abinin dediği gibi kiptaş denetliyor bjk inş kendi mühendisleri var ve çiçeklerin kendi mühendisleri var....şu şantiyede en çok takdir edilmesi gereken şirket bence....artı yeni açık büyükte eski açık küçükmü yapmayın arkadaşlar kaba inşaatta sağlamlık önemli gösteriş değil......
Aynen necmi abi de belirtti zaten o konuda çiçeklerde sıkıntı yok diye. Alan büyüklüğü falan hikaye bence onca gün boşuna geçti hı orda da suç sadece obitaşın değil belki önceki konularda işlemiştik ama :) velhasıl çiçekleri yedirmeyiz  ;D

Çevrimdışı murat

brci ve geovanni avatarı silip yeniden yüklerseniz daha büyük oluyor.bilginiz olsun

Çevrimdışı brci

brci ve geovanni avatarı silip yeniden yüklerseniz daha büyük oluyor.bilginiz olsun
hemen yapıyorum :)

MMA

• Ziyaretçi

spor kompleksi ille konacak diye bişey yok tabi şeref bey vodafone arenada olur hatta daha iyi olur benim stad ismi için tek düşüncem bu vodafonla anlaşma bittikten sonrda şeref bey arena olarak devam etmesini isterim

zannetmiyorum abi sponsorluklar devam eder koskoca bayern munihin paraya ihtiyacımı var o kadar köklü kulup ve bi o kadarda geçmişinde önemli adamlar var ama hala allinz sponsorları yaz hazırlık trunuvasında da audı devamlı allıanz arenada 4 dünyaca ünlü takımdan oluşan turnuva düzenliyo

Çevrimdışı ALI RIZA

10 dk izleyeyim dedim gözlerim ağrıdı :) zoom yaptılar geri aldılar bulanık oldu hala da bulanık
bende

Çevrimdışı Geovani

Prekastçıların çalışma mantığını çözemedim alt kat ve locaları koysaydılar bi görseydik
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

uyu necmi abi ben yarın izinliyim 1 saat  daha hafriyata devam  ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BJK_SU

herkese iyi geceler ben biraz uyuyayım
Biyonik olduğunuzu düşünmeye başlamıştım :) iyi geceler
BjK Rh+

Çevrimdışı murat

bende

bende öncedende böyleydi şimdide.

MMA

• Ziyaretçi

enesin daha burdan haberi yokmu gelmedinmi yeni foruma diyorum soru işareti koyuyo ;D assolistimiz kesinleştide kim unuttu enesi

Çevrimdışı Enes Ö

İyi geceler cümleten,haber verseydiniz keşke.

Çevrimdışı ALI RIZA

iyi geceler haber 2 gündür yayıldı da denk gelmemiş sana hoş geldin sefa getirdin

Çevrimdışı murat

senin haberin yokmuydu.obitaş sempatizanları haber vermedimi? :)herkezi çağırdım seni unutmuşum buradasın zannediyordum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa görmedim zannetme :) ucuz kurtuldun :) ben resmimi kendim sectim ekran alıntısı ile kesip yada photoshopluyor yapıyorum öyle büyük fazla olmaz ne yapacaksın büyüğü avatar sonucta face de bile avatarın küçük...!

Çevrimdışı ALI RIZA

herkese iyi geceler ben biraz uyuyayım

İyi geceler Bıraz dinlen abi benim de 45 dk var :)

MMA

• Ziyaretçi

Mustafa görmedim zannetme :) ucuz kurtuldun :) ben resmimi kendim sectim ekran alıntısı ile kesip yada photoshopluyor yapıyorum öyle büyük fazla olmaz ne yapacaksın büyüğü avatar sonucta face de bile avatarın küçük...!
hiç sorma abi gözlerimde 3 ündür çok fena ağrı var uyku düzeni alt üst oldu dahada olcak ciddi ciddi doktora gitmem gerekir

Etiketler: