Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328853 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Enes Ö

İyi geceler cümleten,haber verseydiniz keşke.
senin haberin yokmuydu.obitaş sempatizanları haber vermedimi? :)herkezi çağırdım seni unutmuşum buradasın zannediyordum.

Yok ab musty söyledi haberim yoktu.Saflarımızı sıklaştırıyoruz :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa görmedim zannetme :) ucuz kurtuldun :) ben resmimi kendim sectim ekran alıntısı ile kesip yada photoshopluyor yapıyorum öyle büyük fazla olmaz ne yapacaksın büyüğü avatar sonucta face de bile avatarın küçük...!
hiç sorma abi gözlerimde 3 ündür çok fena ağrı var uyku düzeni alt üst oldu dahada olcak ciddi ciddi doktora gitmem gerekir

hiç bişe olmaz dert etme ben son 8 yıldır böyleyim :) doktor damla veriyor gözlük ısrar edince verir :) isminin yanında ki kalp te yakışmış :)

Çevrimdışı Deniz

senin haberin yokmuydu.obitaş sempatizanları haber vermedimi? :)herkezi çağırdım seni unutmuşum buradasın zannediyordum.

bana da haber veren olmadı enes :).Obitaş fanı olmanla alakalı değil yani  :P
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca kameranın netliği çok fena bozuldu.durduk yere kim oynadıysa yarına düzeltir umarım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

MMA

• Ziyaretçi

Mustafa görmedim zannetme :) ucuz kurtuldun :) ben resmimi kendim sectim ekran alıntısı ile kesip yada photoshopluyor yapıyorum öyle büyük fazla olmaz ne yapacaksın büyüğü avatar sonucta face de bile avatarın küçük...!
hiç sorma abi gözlerimde 3 ündür çok fena ağrı var uyku düzeni alt üst oldu dahada olcak ciddi ciddi doktora gitmem gerekir

hiç bişe olmaz dert etme ben son 8 yıldır böyleyim :) doktor damla veriyor gözlük ısrar edince verir :) isminin yanında ki kalp te yakışmış :)
kim yaptı onu daha yeni farkettim  ???

Çevrimdışı karakartalım

herkese iyi geceler ben biraz uyuyayım
NECMİ ABİ BEN BAYADAN BERİ DONANIMDAN SADECE SİZİN YORUMLARINIZI OKUYORUM SEN GİDİNCE TADI TUZU KAÇTI VALLA HAYIRLI OLSUN SIRF SENİN İÇİN KAYDOLDUM İLETİ ATMASINIDA BİLMİYORUM AÇIKÇASI ALINTI YAPTIM K.BAKMASIN BU PORTALDKİ DİYER ARKAADAŞLARDA STAD HAKKINDA TAM GAZ DEVAM ET ABİ SEVİYORUM SNİ ALLAHA EMANET CÜMLETEN İYİ GECELER =)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

enes sana söylememişlermi ya bende söylemişlerdir diye bişey demedim ayıp oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

4 tır prekast geldi 1 tane de ortada süpriz var :)

Çevrimdışı Enes Ö

enes sana söylememişlermi ya bende söylemişlerdir diye bişey demedim ayıp oldu

Sorun değil efe abi :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

prekastlar geldi eski açıkta hafriyat sürüyor çiçeklere  alan  açılıyor obitaşın alanda açıldı diyebiliriz 15 hazirandan sonra iyi bi çalışma temposu olmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Enes Ö

:D tarafım,beni sevicek olan böyle sevsin :P

Çevrimdışı ALI RIZA

5 tane miş prekast TIR ı 2 tane kapalı önünde 1 tane saha ortasında 2 tane rampada...!

Çevrimdışı Deniz

:D tarafım,beni sevicek olan böyle sevsin :P
tek tarafımız var o da Beşiktaş kardeşim.kalanı teferruat  ;)

Çevrimdışı Efe

2 güne numaralıda kuşaklara beton atılacak gibi iyi bi hafriyat bekliyor orda makineleri yarın yeni açığı bitirip numaralıya girişecekler büyük ihtimal bu atılan kuşak baya uzun oldu toprakta fazla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Saat de 4 e geliyor..nöbet biter yarın öğlen proje teslimim var kaçırmasam iyi olur  :) .iyi geceler

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta yarın grobetonun bitmiş halini göreceğiz duvarlar çok büyük hemen perdelere başlamalılar ilk bölümü yaptılar geriside gelmeli ilk temeli atsınlar ardından perdeler gelir daha numaralı var 30 metre >:(
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı secospat

en son baktigimda sayfa 35di 53 olmus simdi hem uykum var hem de ne konusuldu acaba diye merak ediyorum saat 4e dogru yaklasirken :D bu stat bizi muptela etti
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Aykutt

Vay herkes buradaymış ben de buradayım bundan sonra siz nereye ben oraya.İnşaat izleme sporuna devam :D

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin, Sabah kalkar kalkmaz ilk isi forumu okuyan benim herhalde  8)
Ozellikle stad ismine sabah sabah cok guldum. Murat uyarimi dikkate aldigin icin tesekkurler.
Bu arada unutmadan butun arkadaslarin Berat Kandilini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim.

Çevrimdışı mazi

Başkan fulya daki altyapı açılışında söyledi. Bundan sonraki ilk tesisimiz ismi Şeref Bey olacak dedi. Stad isminin önüne bence şeref bey eklenecek

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

11.06.2014 Vodafone Arena inşaatına videolu Bakış..

Çevrimdışı izorlu85

166 Pictures Loading....

sen hala yüzaltmışdokuzpikçır loding mi yazıyon kankaa :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı hic2222

Prekastçıların çalışma mantığını çözemedim alt kat ve locaları koysaydılar bi görseydik
Sanki kaba inşaat olarak daha atıl alanlarda çalışma yapıyorlar.
Onun dışında kapalı üst kat bitene kadar yukarılara çıkmayacaklarmış gibi geliyor.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Etiketler: