merhaba değerli Beşiktaşlılar,
öncelikle hayırlı kandiller diliyorum
dayanamayıp aranıza katıldım (aslında ziyaretçi olarak devam edecektim ama soracaklarım olup öğrenmek istediklerim vardı bu yüzden katılma kararı aldım

)
öncelikle yeni stadımız tüm Beşiktaşlılara ve Türk spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum
cidden güzel bir stadımız olacak
inşallah kazasız belasız 2015 sezonunda tüm Beşiktaşlı ve futbol severlere kavuşmaları dileğimle
ilk sorum çatı için 17 m.eurodan bahsediliyor bu cidden doğru mu sizce (seyrantepe stadının çatı maliyeti yanlışsam düzeltin 12 m.dolardı)
arada 5-6-7 m.dolarlık bir fark olacak bu bile stadımızın çatısı farklı olacak gibime geliyor
acaba diyorum süpriz yapıp commerzbank arena stadının gibi üstü açılır-kapanır mı olacak (ilaveten skorboardun da çatının ortasıında mı olacak)
ikinci soru olarak stadımız son çıkan haberlere göre saydam olacağı belirtiliyor özellikle çatı bölümü (aslında burada kafam karıştı)
verdiğim linke girip bir göz atarsanız
http://www.yapikatalogu.com/Urunler/polikarbonat-levhalarla-cati-kaplamalari-136751.htmlbu şekilde mi olacak çatımız (resimlere de bakmanızı isterim)
son olarak site için emeği geçenlere teşekkür ediyorum hayırlı olsun.
bir de bjk_mabet yarın çatı hakkında yanlışsam düzeltin teknik detayları ile ilgili bizleri bilgilendirecekti umarım kısa zamanda bilgilendirir bizleri.