Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329418 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı scape_bjk

Siteye her girdiğimde biraz daha güzelleşiyor emeği geçen herkesin eline sağlık

Çevrimdışı Serkan7738

daha elimizdekiler bitmeden yeni prekast gelmiş nereye koyacak bu adamlar okadar prekastı 3. sıra üstüste yapıcaklar heralde kapalı altta

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan7738

Eğer içerdiği gelen birçok mesaj aldım çatı tasarımı ile ilgili sorular . Bildiğiniz gibi, işler yayınlanan iki farklı vardır. Ben yapmak ve başka bir vodafone içindir Ama size söylemek istediğim bir benim yayınlanan vodafone değil işler gibi çatı tasarımını olduğunu . Tabii ki bazı değişiklikler tasarım olacak ve yeni 3D sunum yapmak için tekrar bunun üzerinde çalışmak gerekir.

hmm! Ben hazır olduktan sonra size o göstermek için izin almak için çalışacağız. :)

Sen benim burada beshiktash yeni stadyum işler izleyebilirsiniz:

google böyle çevirdi

Çevrimdışı Sarp

M.Saatchi'nin Beşiktaş Çatı Dizaynı Değişecek Başlıklı Yazısı

Sevgili Beşiktaş Tarafları,
Sizden çatının dizaynı ile ilgili pek çok mesaj alıyorum. Bildiğiniz gibi yayınlanmış iki farklı modelleme var. Biri benim yaptığım diğeri Vodafone'a ait olan. Fakat şunu söylemek isterim ki; çatının dizaynı benim modelimde ki gibi olacak Vodafone'nunki gibi değil. Elbette dizaynda bir takım değişiklikler olabilir ve yeni 3d sunum için tekrar üstünde çalışmalıyım. Hazır olduklarında bunları size göstermek için izin almaya çalışacağım.

Çevrimdışı serti67

Prekas lar takilmadan 4tir daha bugunde onlari indirmekle gecerr su kapali cikislarinin oldugu kati bi bitirselerde gorsedik taktim prekascilaraa :P
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı scape_bjk

Aslında şu iki fotoğrafa baktığımızda çatının o kadar da şeffaf olmadığı anlaşılıyor. Gece olarak gösterilende ışıklardan dolayı daha şeffafmış gibi gözüküyor sadece

Çevrimdışı mert_

kapalı üst 7. ve 8. kirişlere fışkırtma  olacak galiba.

Çevrimdışı saricasi

Sizden çatının dizaynı ile ilgili pek çok mesaj alıyorum. Bildiğiniz gibi yayınlanmış iki farklı modelleme var. Biri benim yaptığım diğeri Vodafone'a ait olan. Fakat şunu söylemek isterim ki; çatının dizaynı benim modelimde ki gibi olacak Vodafone'nunki gibi değil. Elbette dizaynda bir takım değişiklikler olabilir ve yeni 3d sunum için tekrar üstünde çalışmalıyım. Hazır olduklarında bunları size göstermek için izin almaya çalışacağım.
Bnm modelimdeki olcak dediği şeffaf olan o zaman
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı yigitcan1903

Bnm modelimdeki olcak dediği şeffaf olan o zaman

Benim anladığım tam tersi

Çevrimdışı saricasi

Çevrimdışı saricasi

Bu akşam futbol şöleni başlıyor.favorim Uruguay ve Belçika. Ve gözlerimiz stadların kıvrımlarında olacağımız kesin. :)

günaydın ve hayırlı kandiller kartallar.wow da burç saçmalamış iyice.mustafa87 kardeşimize fotoları çekme işte başkanı yalanlıyorsun ağustosta bitecekti gibi laflar etmiş. >:(

Çevrimdışı hic2222

Bu akşam futbol şöleni başlıyor.favorim Uruguay ve Belçika. Ve gözlerimiz stadların kıvrımlarında olacağımız kesin. :)
Ben biraz duygusal yaklaşıyorum. Bosna taraftarıyım
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı siyah-1903

ayrıca şöyle bir açıklaması da var: I got this question from Beshiktash soccer fans about new stadium's roof. Last information that I had, roof is transparent but not too much. Soon I will have meeting with engineers and I will get you newest report!

Beşiktaş futbol taraftarlarıından stadın çatısı hakkında sorular alıyorum. Son aldığım bilgiye göre çatı şeffaf olacak, yalnız çok değil.. Yakında mühendislerle buluşup sizleri yeni durum hakkında bilgilendireceğim.

Açıklamanın tarihini bulamadım.. ama anladığım kadarıyla çatı değişikliklere gebe
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ercan

:-XBu iki foto da tasarimci arkadasa ait ikisinin arasinda gorsel olarak daglar kadar  fark abi

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

günaydın ve hayırlı kandiller kartallar.wow da burç saçmalamış iyice.mustafa87 kardeşimize fotoları çekme işte başkanı yalanlıyorsun ağustosta bitecekti gibi laflar etmiş. >:(
it ürür kervan yürür, burcun baya zoruna gitmiş :)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Serkan7738

Bide çatıyı tasarlayan arkadaşa Beşiktaş yazdırmayı öğretmek lazım Beshiktash ney lan :)

Çevrimdışı Sutlas

:-XBu iki foto da tasarimci arkadasa ait ikisinin arasinda gorsel olarak daglar kadar  fark abi

Anladığım kadarıyla şeffaf olan çatının yapısını göstermek için yapılmış, diğeri ise bitmiş hali.

Çevrimdışı Serjo

foto 2'de çatı yok
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Anladığım kadarıyla foto 2de çatı kaplaması filan yok sadece iskeleti göstermek için yapılmış.. solid workste bir şey çizdiğimde içini görmek için pasif hala getirebiliyorum burda da kaplamasız hali gösterilmiş bence aynı mantıkla...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Deniz

Muhammed saatçi (gıcığına ismini Türkçe yazıyorum) çatıyı 3dmax ile tasarlıyor.çatı için yeterli bilgiye sahip biridir herhalde.çünkü çatıyı yapar eder en son rüzgar testi yapılır ve testi geçemezse tasarım boşa gider.Rüzgar testleri çok önemli.Bİr an önce bu testlerin yapılması lazım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Anladığım kadarıyla foto 2de çatı kaplaması filan yok sadece iskeleti göstermek için yapılmış.. solid workste bir şey çizdiğimde içini görmek için pasif hala getirebiliyorum burda da kaplamasız hali gösterilmiş bence aynı mantıkla...
solidle değil 3dmax ile yapmış.Evet 2. fotoda çatı yok iskelet var sadece
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

ikisinin tam ortası şeffaflıkta olsun kimsenin kalbi kırılmasın ikinciside çok şeffaf çatı yok gibi

Çevrimdışı yigitcan1903

Etiketler: