Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Szgn_26

Ne zamandır yazmıyım dıyordum ama bu kadarına da pes ya çiçekleri yerin dibine sokmuşsunuz  2 tane hatalı kiriş yaptı diye onları da telafi edecek herhalde öyle bırakacak hali yok numaralı çiçeklere verilmesin yazmışsınız Mustafa senden beklemezdim bu yorumu çiçekler 2 hatalı kiriş dışında obitaşala kıyaslamam bile çiçeklere yapılmış hakarettir ayıp günahtır. Şu obitaşın alanı geniş bahanesini de bi bırakın artık yok öyle ahım şahım bi fark o farkımkoysan bile çiçeklerin tozunu yutar anca obitaş. Mustafa stada her gün giden sensin eyv hataları çıplak gözle görende senesinde kaba inşaat yapılıyo sonuçta her yer dümdüz olacak bşy yok obitaş gibi programın çok çok gerisinde kalacağıma 2 kirişi düzeltmeyi yelerim bal döküp kolonları yalamayacaz sonuçta. Çiçeklere bnm tek eleştirim kapalı üst katta brz geciktiler sanki ben bu kdr oyalayacağını düşünmüyordum ama yeni açık ve numaralı o haldeyken varsın oyalansınlar bi enayi onlarım ya da bi akıllı obitaş mı

Tabiki cicekleri yerin dibine sokmaya gerek yok sonucta santiyede calisan bir suru yetkili insan var bizim gorduklerimizi illaki goruyolardir. Ama soylede birsey var dusunelimki cati icin yapilan kolonlarda da ayni skntilar yasandi zaten montaji uzun suruyo bide bunun duzeltilmesini beklemeyelim. Kolonu 0 dan yapmakla yikip yeniden oraya uydurmak ayni zorlukta degildir diye dusunuyorum. Ayrica hem hizli hem guzel yapilabilir. Obitas cok ama cok oyalandi yerim dar dedi malzemem yok dedi suanda hizlarini artirip hemde kaliteli is yapiyolar keske en bastan bu sekilde calissalardi. Cicekleri hep ovduk ama gorduklerimizide soyleyelim.

Söyleyelim tabi çiçeklerin o kolonu düzeltmesi 1-2 günlerini alır da obitaşın açığı kapatması 1-2 ayla anca kurtarır varsın yamak yapsınlar bu hızda çalışsın obitaşta 2 kiriş yamak yapsın ağzımı açarsam namerdim
Çiçekler neden tu kaka oldu anlamadim. İki tane kiriste sorun cikti diye mi ? Bu kirisler ultrasona sokulacakti herhalde bir sorun gorulmediki sadece hilti ile betonu alip yeniden betonlayacaklar. Bunun icin Cicekleirn hakkini yedirmemeliyiz. Sonucta gonlumden gecen numaralininda Cicekler tarafindan yapilmasi.

Bende anlamadım abi bugün ipi çiçeklerin boynuna geçirmişler anlam vermek güç

Birazdan akşam resimleri çekip yükleyeceğim :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı Szgn_26

Bol bol obitaş çekersin sen şimdi eski obitaşçılardan kim kaldı :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Allah fotolar geliyor hem sabah hem aksam :o
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı saricasi

Boynuz kulağı geçti diyorlar,obitaş için. ;D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Beyler bugün önemli bir gelişme oldu mu?Biri özet geçebilir mi rica etsem
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Eksik olrak mabetle salla pati kaldi onlarinda gelmesi lazim mabet yasaktan dolayi gelmiyor salla patiyede kimse ulasamamis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar bugün prekast çılar çalışmadı mı?  .görüntü aynı gibi...
birde bu numaralıdaki betonlanan yer yeni açığın bitiş köşe noktasımı.orayı niye betonladılar???
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 22:02:56 quentine83 ]
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Obitasi hafta basindan sonra gorecegiz bi bitsin hafriyat 1 hafaya bi bakalim ne yapacaklar cicekler imalatta cok hizli bir iki sıkıntı oldu evt ama islerini kesinlikle bastan sagma falan yapmiyorlar gayet basarili yapinin icine girmia biri olarak soyluyorum bunu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Szgn_26

obitaş bi kaç Demiri kalıplamış bizim için olmasa bile onlar adına çok önemli bi gelişme sayılır kalıplama yapmadan stadın bitmeyeceğini ne zaman anlayacaklar merak ediyorum

Çevrimdışı Deniz

obitaş bi kaç Demiri kalıplamış bizim için olmasa bile onlar adına çok önemli bi gelişme sayılır kalıplama yapmadan stadın bitmeyeceğini ne zaman anlayacaklar merak ediyorum
ben de bir ara korkuyordum hiç kalıp yapmayacaklar diye.arada yapıyorlar sağ olsunlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

11.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel Görünüm

Diğer

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Benim merak ettiğim Nadir şeylerden biri Yeni açığın oralarda 3 tane kocaman borular vardı onlar nereye kullanılacak yada kullanıldı?
O borular obitaşın bize hediyesi oh be burda eksi yok yağla gitsin obitaşta Necmi abi büyük adamsın :)

- :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ZEKI

Boynuz kulağı geçti diyorlar,obitaş için. ;D

obitas ile cicekleri bu stad insaatinda karsilastirmak bile abesle istigal olur. Boynuzun kulagi gece bilmesi icin once kulak olsunlar sonra gecsinler :D :)

Çevrimdışı Oktay

Ufak tefek hatalar tabiki olur ben örülen demirleri görünce sağlamlık açısında sıkıntı olcanı sanmıyorum

Çevrimdışı cagdas44

Giydirme konusunda büyük işler başarabiliyoruz, yavaş görünce obitaşa hata görünce çiçeklere saydırıyoruz. Ama arada atladıklarımız oluyor Mabet'in uzun yazısında yer teslimi konusuna değinmişti farklı bir suçlu bulmuştuk kendimize Çiçekler konusunda da saydırmadan önce yine bi düşünsek nasıl olur? Abilerim benden iyi bilir ama beton olayı bizi süre konusunda en çok zorlayan iş olmalı bu mikserlerin toplamda 2 saatlik bir sürede boşaltılması gerekiyor ki bu duruma İstanbul gibi damla yağmurla trafiği tıkanan sırf bize gıcıklığına dibimize zabıta kulubesi diktiren belediye etmenlerinide ekleyince dökülen betonda bir hata olabilir ve düzeltilecektir ama hemen bir kurban kesmeyelim bence.

Çevrimdışı Deniz

eline sağlık mustafa yine döktürmüşsün

Çevrimdışı Deniz

o değil de canlı yayına bakın kamyonlar doluştu :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

kamyon show başladı maaşallah.. Allah tekerlerine taş değdirmesin.. 8)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı mert_

eline emeğine sağlık mustafa hocam. aşağıdaki bölümde temel hazırlığı var gibi;

[eklenti yönetici tarafından silindi]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eline emeğine sağlık mustafa hocam. aşağıdaki bölümde temel hazırlığı var gibi;

evet hocam oraya temel atılacak hazırlık var obitaş show büyük olacak bir numaralıyı da onlara verseler süper olacak  ::)

Çevrimdışı Serkan7738

ben alacalıya acayip taktım resmen boş boş oturmuşlar gibi görünüyo yeni temelimizde hayırlı olsun

Etiketler: