Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323828 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Necmi abi 60 bin kaci stad kaci transfer acaba 17milyon € cati 15 milyon € transfer topkam 60 ediyor asagi yukar... duyum vs  var mi

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar şimdide bi olgu oluştu bizlerde ve bu işi takip edenlerde.
obitaş yavaş ama işini düzgün yapıyor,çiçekler hızlı ama çıkardığı ürünler kötü .ben katılmıyorum.çiçekler belkide yüzlerce kolon onlarca kiriş yaptı ,illaki bir kaç tane hatalı olabilir ki bu beton dökümü esnasında olan hatalar işçilik veya yapılan işle alakalı değil bence.bunlar olur ,düzeltilir ,
obitaşta çiçekler kadar bi çalışsın bakalım ondan sonra bi kamuoyu oluşturup karşılaştırırız.
tabi ki temennimiz ikiside iyi yapsın işini biran önce bitsin yuvamız.
saygılar...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaşlar şimdide bi olgu oluştu bizlerde ve bu işi takip edenlerde.
obitaş yavaş ama işini düzgün yapıyor,çiçekler hızlı ama çıkardığı ürünler kötü .ben katılmıyorum.çiçekler belkide yüzlerce kolon onlarca kiriş yaptı ,illaki bir kaç tane hatalı olabilir ki bu beton dökümü esnasında olan hatalar işçilik veya yapılan işle alakalı değil bence.bunlar olur ,düzeltilir ,
obitaşta çiçekler kadar bi çalışsın bakalım ondan sonra bi kamuoyu oluşturup karşılaştırırız.
tabi ki temennimiz ikiside iyi yapsın işini biran önce bitsin yuvamız.
saygılar...
Oyle degil iste orada insanlar olacak hata pahaliya mal olmasin bu 50 60 yillik stad olcak zamanla yipranmayla birlikye kolonlarda hasarlanacak... isi saglam alnalilar... hizi hizli tabi gorunuyor...

Çevrimdışı ibrahmsr

Bazı sözde Beşiktaş'lı arkadaşlar varda küfür ve hakaret edip bıraktı forumu Revival kardeşimizin onlaradır lafı. Mesajları demek ki silmiş forumdan baktım yoktu çünkü abi.
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı ALI RIZA

Bazı sözde Beşiktaş'lı arkadaşlar varda küfür ve hakaret edip bıraktı forumu Revival kardeşimizin onlaradır lafı. Mesajları demek ki silmiş forumdan baktım yoktu çünkü abi.
Yeter artik kapatalim oralari buradayiz..

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni acikta bu gece ve yarin hafriyat bu sekilde devam ederse toprak kalmaz artik hafta basida belirli yerleri betonlamaya baslarlar
Insallah oyle olur...

Çevrimdışı idil

Merhabalar ben de geldim tekrardan bu gruba katıldığıma çok sevimdiğimi belirtmek isterim ;)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Szgn_26

Ne zamandır yazmıyım dıyordum ama bu kadarına da pes ya çiçekleri yerin dibine sokmuşsunuz  2 tane hatalı kiriş yaptı diye onları da telafi edecek herhalde öyle bırakacak hali yok numaralı çiçeklere verilmesin yazmışsınız Mustafa senden beklemezdim bu yorumu çiçekler 2 hatalı kiriş dışında obitaşala kıyaslamam bile çiçeklere yapılmış hakarettir ayıp günahtır. Şu obitaşın alanı geniş bahanesini de bi bırakın artık yok öyle ahım şahım bi fark o farkımkoysan bile çiçeklerin tozunu yutar anca obitaş. Mustafa stada her gün giden sensin eyv hataları çıplak gözle görende senesinde kaba inşaat yapılıyo sonuçta her yer dümdüz olacak bşy yok obitaş gibi programın çok çok gerisinde kalacağıma 2 kirişi düzeltmeyi yelerim bal döküp kolonları yalamayacaz sonuçta. Çiçeklere bnm tek eleştirim kapalı üst katta brz geciktiler sanki ben bu kdr oyalayacağını düşünmüyordum ama yeni açık ve numaralı o haldeyken varsın oyalansınlar bi enayi onlarım ya da bi akıllı obitaş mı

Çevrimdışı ZEKI

Yeni acikta bu gece ve yarin hafriyat bu sekilde devam ederse toprak kalmaz artik hafta basida belirli yerleri betonlamaya baslarlar

Yavas yavas arkaya gecmeye baslarlar. Cakillari dokuyorlardi dun.

Çevrimdışı CanEmre

Ekskavatörlerin biri eski açığa diğeri de yeni acık ile numaralının kesiştiği yere gitti.

Küçük enişteyi bırakın bari de o da yeni açık rampaya girişsin :)
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Sabahtan beri donanima yüzlerce defa girdim ha bi resim düşer,Samet şimdi yolar diye,meğer dostlar kendilerine yeni bir mekan yapmışlar, demek yeni adresimiz burası olacak tüm Beşiktaşlılara hayırlı olsun .Samet Bey resimler için çok teşekkürler

Çevrimdışı ZEKI

salla patiye bende msg attim. Ama okumuyor msglarini herhalde  >:(

Çevrimdışı hakaydam

Arkadaşlar, resimlerin üstüne tıklayınca neden büyümüyor?
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 21:28:10 hakaydam ]

Çevrimdışı Thuggie

Herkese selam,

Aklima uzun zamandir takilan bir soru var; Vodafone ile imzalanan sponsorluk anlasmasindan kulübün kasasina para girmeyecek mi? Yanlis hatirlamiyorsam 150 milyon $/€'luk bir anlasma imzalanmisti, peki bu para ne zaman gelecek, ne icin kullanilacak? Stad insaati icinse kulup neden madi sikinti yasiyor stad insaati icin?

Tesekkürler

Çevrimdışı okilic

Ne zamandır yazmıyım dıyordum ama bu kadarına da pes ya çiçekleri yerin dibine sokmuşsunuz  2 tane hatalı kiriş yaptı diye onları da telafi edecek herhalde öyle bırakacak hali yok numaralı çiçeklere verilmesin yazmışsınız Mustafa senden beklemezdim bu yorumu çiçekler 2 hatalı kiriş dışında obitaşala kıyaslamam bile çiçeklere yapılmış hakarettir ayıp günahtır. Şu obitaşın alanı geniş bahanesini de bi bırakın artık yok öyle ahım şahım bi fark o farkımkoysan bile çiçeklerin tozunu yutar anca obitaş. Mustafa stada her gün giden sensin eyv hataları çıplak gözle görende senesinde kaba inşaat yapılıyo sonuçta her yer dümdüz olacak bşy yok obitaş gibi programın çok çok gerisinde kalacağıma 2 kirişi düzeltmeyi yelerim bal döküp kolonları yalamayacaz sonuçta. Çiçeklere bnm tek eleştirim kapalı üst katta brz geciktiler sanki ben bu kdr oyalayacağını düşünmüyordum ama yeni açık ve numaralı o haldeyken varsın oyalansınlar bi enayi onlarım ya da bi akıllı obitaş mı

Tabiki cicekleri yerin dibine sokmaya gerek yok sonucta santiyede calisan bir suru yetkili insan var bizim gorduklerimizi illaki goruyolardir. Ama soylede birsey var dusunelimki cati icin yapilan kolonlarda da ayni skntilar yasandi zaten montaji uzun suruyo bide bunun duzeltilmesini beklemeyelim. Kolonu 0 dan yapmakla yikip yeniden oraya uydurmak ayni zorlukta degildir diye dusunuyorum. Ayrica hem hizli hem guzel yapilabilir. Obitas cok ama cok oyalandi yerim dar dedi malzemem yok dedi suanda hizlarini artirip hemde kaliteli is yapiyolar keske en bastan bu sekilde calissalardi. Cicekleri hep ovduk ama gorduklerimizide soyleyelim.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Szgn_26

Arkadaşlar, resimlerin üstüne tıklayınca neden büyümüyor?
Büyüyor nasıl büyümüyor tablette dibine kdr büyütüyorum hatta

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Hocam o para 10+5 yıllık.Direk verilmeyecek o para taksit taksit gelecek. ;D

Çevrimdışı Szgn_26

Tabiki cicekleri yerin dibine sokmaya gerek yok sonucta santiyede calisan bir suru yetkili insan var bizim gorduklerimizi illaki goruyolardir. Ama soylede birsey var dusunelimki cati icin yapilan kolonlarda da ayni skntilar yasandi zaten montaji uzun suruyo bide bunun duzeltilmesini beklemeyelim. Kolonu 0 dan yapmakla yikip yeniden oraya uydurmak ayni zorlukta degildir diye dusunuyorum. Ayrica hem hizli hem guzel yapilabilir. Obitas cok ama cok oyalandi yerim dar dedi malzemem yok dedi suanda hizlarini artirip hemde kaliteli is yapiyolar keske en bastan bu sekilde calissalardi. Cicekleri hep ovduk ama gorduklerimizide soyleyelim.

Söyleyelim tabi çiçeklerin o kolonu düzeltmesi 1-2 günlerini alır da obitaşın açığı kapatması 1-2 ayla anca kurtarır varsın yamak yapsınlar bu hızda çalışsın obitaşta 2 kiriş yamak yapsın ağzımı açarsam namerdim

Çevrimdışı İmansız26

Benim merak ettiğim Nadir şeylerden biri Yeni açığın oralarda 3 tane kocaman borular vardı onlar nereye kullanılacak yada kullanıldı?
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Thuggie

Hocam o para 10+5 yıllık.Direk verilmeyecek o para taksit taksit gelecek. ;D

Anladim kardesim, eyvallah

Çevrimdışı Serjo

Alıntı

DH de misafir olmasaydın sende özelden paylaşım alırdın bazı şeyler ortaya söylenmiyor
malesef ::)
Bu arada evine hoş geldin

Bende sizi her yerde takip ediyorum, özelden bilgi paylaşımı olduğunu bilsem bende yazardım  ;D
bilgiler artık burada mı yoksa yine özel'den mi paylaşılacak?  :P
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Szgn_26

Benim merak ettiğim Nadir şeylerden biri Yeni açığın oralarda 3 tane kocaman borular vardı onlar nereye kullanılacak yada kullanıldı?
O borular obitaşın bize hediyesi oh be burda eksi yok yağla gitsin obitaşta Necmi abi büyük adamsın :)

Çevrimdışı İmansız26

O borular obitaşın bize hediyesi oh be burda eksi yok yağla gitsin obitaşta Necmi abi büyük adamsın :)
:) :) :) :D :D :D
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ZEKI

Söyleyelim tabi çiçeklerin o kolonu düzeltmesi 1-2 günlerini alır da obitaşın açığı kapatması 1-2 ayla anca kurtarır varsın yamak yapsınlar bu hızda çalışsın obitaşta 2 kiriş yamak yapsın ağzımı açarsam namerdim
Çiçekler neden tu kaka oldu anlamadim. İki tane kiriste sorun cikti diye mi ? Bu kirisler ultrasona sokulacakti herhalde bir sorun gorulmediki sadece hilti ile betonu alip yeniden betonlayacaklar. Bunun icin Cicekleirn hakkini yedirmemeliyiz. Sonucta gonlumden gecen numaralininda Cicekler tarafindan yapilmasi.

Etiketler: