Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326205 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Kimse artık stad bitiş tarihiyle ilgili konuşmuyo 2015 Ocak tarihinden ileri sarkacağı öngörülüyor o zaman hız ikinci planda kaldıysa obitaşada fazla yüklenmenin anlamı kalmıyor

Hız ikinci planda kaldığı için kalite ön plana çıkmalı, resimlerden pek belli olmuyor olabilir ama çiçekler inşaatın kapalı üst bölümünde bir değil  daha fazla hatası var, çıplak gözle baktığınızda kalitenin yerlerde süründüğünü görüyorsunuz. Mustafa, Samet ve ben karşılaştığımızda keşke diyoruz bu adamlar bu işi yapmasa, stadın her anını yaşayan bu arkadaşlarımızın bir bildiği var galiba diye neden düşünmüyorsunuz.

Ayrıca hızlı dediğiniz çiçekler inşaat kapalı inşaatında kaç ay gecikti? 2 ay gecikmeli bitirecekler kapalıyı hem de kalitesiz bir işçilikle.

Obitaş yeni açık işini 5 milyon tl'ye aldı, çiçekler kapalıyı 2 milyon tl'ye. Büyüklük farkını buradan anlayabilirsiniz.

Necmi abi sence çiçekler son dönemde bazı eleştirileri hak etmiyor mu?  ;D

Çevrimiçi murat

Merhabalar... İnşallah bu form son olur. Bizden başkada bu kadar çok adres değiştiren olmamıştır herhalde...

hoş geldin ne yapacaksın kulüp bizi alıştırdı göçebe hayatına bir yerde duramıyoruz
ama burası artık son durak kendi yerimiz adminler kafayı yiyip birilerini banlamaya başlarsa
burda tersi olur biz adminleri atarız  ;D

necmi abi deneme amaçlı birilerini atsaydık çalışıp çalışmadığını kontrol edelim  :D
adminleri atarız diyince çıktın ortaya biraz bekle site adam olsun şimdi admin atılırmı
siteyi kim düzenleyecek hem nasıl atılır bilmiyorum  ;D o şeylere hiç bakmadım daha

Tamam Tamam Kimseyi atmayın ben zaten uzaktan takip ediyorum... Selam vereyim dedim ama ortalığı karıştırdım galiba... :-X ;D
yok daha resim atamıyoruz adam nsıl atacaz :D

Çevrimdışı Burak2

hüloooğğğ sayfayı bi yeniledim gözüm gönlüm açıldı :)

Çevrimdışı hic2222

Necmi beye veya inşaat konusunda bilgili arkadaşlara bir sorum olacak ?
Bu çiçeklerin sıkıntılı çıkan kolonlarda sorun çiçeklerin işçiliğinde midir yoksa gelen betonla ilgili midir ?
Ayrıca bence sorun çiçeklerin işçiliğinde ise bu hızda bukadarcık kusur tölere edilebilir sanki.

sorun gelen betonda bunların konuşmasına bakma cumadan sonra susarlar
birde ricam var bey kelimesini kullanmasak daha samimi paylaşım olur
böyle kendimi dışlanmış hissediyorum  ;D
Memuriyet insanı etkiliyor sanırım. tamamdır bende necmi abi diyeyim izninizle..
Teşekkür ederim bilgilendirme için Necmi abi.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Yalnız bjk_mabet güvenlikçilere iyi talimat vermiş, içeri girmeye çalışırken saldırı tim harekete geçti  ;D

Çevrimiçi murat

Kimse artık stad bitiş tarihiyle ilgili konuşmuyo 2015 Ocak tarihinden ileri sarkacağı öngörülüyor o zaman hız ikinci planda kaldıysa obitaşada fazla yüklenmenin anlamı kalmıyor

Hız ikinci planda kaldığı için kalite ön plana çıkmalı, resimlerden pek belli olmuyor olabilir ama çiçekler inşaatın kapalı üst bölümünde bir değil  daha fazla hatası var, çıplak gözle baktığınızda kalitenin yerlerde süründüğünü görüyorsunuz. Mustafa, Samet ve ben karşılaştığımızda keşke diyoruz bu adamlar bu işi yapmasa, stadın her anını yaşayan bu arkadaşlarımızın bir bildiği var galiba diye neden düşünmüyorsunuz.

Ayrıca hızlı dediğiniz çiçekler inşaat kapalı inşaatında kaç ay gecikti? 2 ay gecikmeli bitirecekler kapalıyı hem de kalitesiz bir işçilikle.

Obitaş yeni açık işini 5 milyon tl'ye aldı, çiçekler kapalıyı 2 milyon tl'ye. Büyüklük farkını buradan anlayabilirsiniz.

Necmi abi sence çiçekler son dönemde bazı eleştirileri hak etmiyor mu?  ;D

hakediyorlar.sizi orada görünce sizmisiniz bize laf eden obitaşçılar gelin bakayım buraya(buraya uygun boks smile) :D

Çevrimdışı ozan062

Yalnız bjk_mabet güvenlikçilere iyi talimat vermiş, içeri girmeye çalışırken saldırı tim harekete geçti  ;D

:D cok normal gece gece ne olacagı belli olmuyor bırak sevinmelisin :D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

kamyonlar nerde yoklar ortada 2 saat bakmadım yok olmuşlar yeni açıkta hafriyat varmıydı saat 10 gibi falan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak2

neden?

alıntılar renklenmiş yazılar daha büyük olmuş daha güzel bi görünüm olmuş

kamyonlar nerde yoklar ortada 2 saat bakmadım yok olmuşlar yeni açıkta hafriyat varmıydı saat 10 gibi falan

öğlenki hafriyat neredeyse aynen duruyordu.

Çevrimdışı Efe

ahanda numaralıdaymışlar kazıyolar kuşaklanan alanı iyi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Yalnız dikkat edin çiçekler inşaat bölümünde iş var,
numaralıda iş var,
eski açıkta iş var,
bir tek obitaş tarafında iş yok ama en çok aydınlatılan yer orası, yıldız gibi parlıyor maşallah, farkımız kalitemiz  8)

Çevrimiçi murat

neden?

hımm güzel olmuş.birde smile zenginliği olursa vede eksi olmadan + olursa güzel olur diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

neden?

arka planıda koyulaştırdık en önemlisi sayfada online olanlar artık üstte görünüyor
resim yükleme olaylarıda düzeldi yavaş yavaş toparlanıyor bu kadar hızlı açmasaydık
toparlardık ama bir bakıma böylesi iyi oldu insanların isteklerine göre şekilleniyor

Çevrimdışı Semih

aktar_ismail sonunda özüne dönmüş. son bir aydır obitaş fanboyluğu bırakmıştı  8)
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

aktar_ismail sonunda özüne dönmüş. son bir aydır obitaş fanboyluğu bırakmıştı  8)

Necmi abinin verdiği doz etkisini yitirdi kendime geldim  ;D Cuma günü için yüksek doz hazırlığı yapıyorlarmış :)

Şaka bir yana çiçekler inşaat kapalı üst bölümünde öyle ya da böyle nedenlerle sınıfta kaldı. Betonun nasıl olacağı konusunda çiçekler inşaat tecrübe sahibi olsaydı zaten oyak betonu uyarırdı.

Çevrimiçi murat

necmi abi cuma günü dozu arttıracak :D

Çevrimiçi Necmi

neden?

hımm güzel olmuş.birde smile zenginliği olursa vede eksi olmadan + olursa güzel olur diye düşünüyorum.

similey işini yaparız benim meksikalıyı buldum sezginin duvarı bulamıyorum
-+ işini konuşalım genel karara göre haraket ederiz bu işlerden çok olay çıkıyor

Çevrimiçi murat

Necmi abinin verdiği doz etkisini yitirdi kendime geldim  ;D Cuma günü için yüksek doz hazırlığı yapıyorlarmış :)

Şaka bir yana çiçekler inşaat kapalı üst bölümünde öyle ya da böyle nedenlerle sınıfta kaldı. Betonun nasıl olacağı konusunda çiçekler inşaat tecrübe sahibi olsaydı zaten oyak betonu uyarırdı.
aynı şeyi düşünmüşüz ;D

Çevrimdışı Burak2

smile zenginliği de olur tabi..işin kaymağı o

dökük dişli dil çıkaran şaşı bi arkadaş var gif şeklinde o olsa iyi olur  ;D

Çevrimiçi Necmi

bahse varmısın cuma akşamı burda farklı konuşacaksın ;D

Çevrimiçi murat

neden?

-+ işini konuşalım genel karara göre haraket ederiz bu işlerden çok olay çıkıyor
eksi olmazsa sorun çıkmaz ;D tabi bana niye artı vermiyorsunuz diyen çıkarmı? çıkabilir ;D

Çevrimdışı Semih

neden?

bence +/- olayına gerek yok abi. mesajına biraz fazla - alan genelde hırs yapıyor tartışmalar hep ondan çıkıyor. +/- olmadan tartışma olsa bile genelde sohbet/muhabbet havasında oluyor
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi murat

Etiketler: