Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8324032 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açık alanı kapalıdan çok daha büyük.

O halde bir de numaralıyı verip alanı daha da genişletmemek mi lazım?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

necmi abi cuma günü zor geçecek anlaşıldı.kutsal ittifak kurulmuş :)

susturmam 5 saniyemi falan alır kutsal itifak falan sökmez ;D

Çevrimiçi murat

susturmam 5 saniyemi falan alır kutsal itifak falan sökmez ;D

etkisi 2 hafta sürüyor :D

Çevrimdışı hic2222

Akşam gideceğim merak ediyorum neler olup bittiğini :)
Selamlar Mustafa.
Hafriyatın kalan kısmını daha iyi anlayabileceğimiz fotoğraflar çekebilme imkanın olursa sevinirim.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Necmi

;D ;D ;D Bu sefer sağlam dosyalarla geliyoruz, ödevimize iyi çalıştık  ;D

hehe sonra karşımda 5 saat ağzını açmadan oturursun ;D

Çevrimiçi murat

başkan fikret orman 16 veya yanılıyorsam 18 mayısta kapalı kaba inşaaı bitcek demişti bugn ayın 11 mayısın değil haa haziranın 11i neredeyse 1 ay olcak daha yarısı bitmedi bi o kadarda hiç yere testerelerle uğraşıyolar bozuk kolonlarla uğraşıyolar en az 2-3 hafta daha kapalı bitmemiş olcak yönetimin arkasındayım ama bu kadar net tarih vereleri insanın canını sıkıyo zaten 3.takım muhamelesi stadsız parasız takım görüşü insanı bayıyo hep bi ümit var içimizde olcak biliyoruz ama bari tarih verip renklilerin ağzına sakız yapmasınlar bizi dışarda renklilerle başkan ihsan bey uğraşmıyo ağız kokusunu onlar çekmiyo sen ben biz çekiyoruz yöentimdesin ama birazda taraftar gözüyle bak yani işe geç olsun temiz olsun de acelemiz yok %100 bitirip açcaz de paramız yok sıkıntıdayız de ama herşeyi sanki elinde sihirli değnek varmışta istediğin zaman istediğini yapcakmış gibi konusma ne olur ne olmaz ben bundan şikayetçiyim

yönetim stadı 3 senede bitircez deseydi hangi beşiktaşlı karşı çıkardı söyleyin bana hedef koymak güzeldir ama olmıyacak duayada amin denmez

Serdal Adalı aday olduğunda demişti. Stadyum yıkılsa yaptırmazlar hemen bitmez demişti. Başkan bunun için gurur yapmış olabilir. Bi ben mi bitiş tarihine takmıyorum  :P

sanırım yaşımdan dolayı biraz serinlik hasıl oldu  8)

yaş ile alakası  ::)yok yapı meselesi.

Çevrimiçi murat

;D ;D ;D Bu sefer sağlam dosyalarla geliyoruz, ödevimize iyi çalıştık  ;D

hehe sonra karşımda 5 saat ağzını açmadan oturursun ;D

birde obitaş işçi sayısını arttırıp işi hızlandırırsa tuabilene aşkolsun(pek ihtimal vermesemde)

Çevrimiçi murat

bu arada necmi abi forza biraz garip kaldı yoğunsun diye el attım.

Çevrimdışı Burak2

başkan fikret orman 16 veya yanılıyorsam 18 mayısta kapalı kaba inşaaı bitcek demişti bugn ayın 11 mayısın değil haa haziranın 11i neredeyse 1 ay olcak daha yarısı bitmedi bi o kadarda hiç yere testerelerle uğraşıyolar bozuk kolonlarla uğraşıyolar en az 2-3 hafta daha kapalı bitmemiş olcak yönetimin arkasındayım ama bu kadar net tarih vereleri insanın canını sıkıyo zaten 3.takım muhamelesi stadsız parasız takım görüşü insanı bayıyo hep bi ümit var içimizde olcak biliyoruz ama bari tarih verip renklilerin ağzına sakız yapmasınlar bizi dışarda renklilerle başkan ihsan bey uğraşmıyo ağız kokusunu onlar çekmiyo sen ben biz çekiyoruz yöentimdesin ama birazda taraftar gözüyle bak yani işe geç olsun temiz olsun de acelemiz yok %100 bitirip açcaz de paramız yok sıkıntıdayız de ama herşeyi sanki elinde sihirli değnek varmışta istediğin zaman istediğini yapcakmış gibi konusma ne olur ne olmaz ben bundan şikayetçiyim

yönetim stadı 3 senede bitircez deseydi hangi beşiktaşlı karşı çıkardı söyleyin bana hedef koymak güzeldir ama olmıyacak duayada amin denmez

Serdal Adalı aday olduğunda demişti. Stadyum yıkılsa yaptırmazlar hemen bitmez demişti. Başkan bunun için gurur yapmış olabilir. Bi ben mi bitiş tarihine takmıyorum  :P

o da var tabi abi

beşiktaş konusunda sabırlıyım. mesela çoğu taraftarın aksine yıldız bi kadro kurup hemen kupaları toplamaktansa taşların teker teker oturtulduğu bi kadronun basamak basamak çıkıp zirveye ulaşmasını daha çok isterim. zira 2. seçenekte başarı daha kalıcı olur veteranlara göre. lakin bizim taraftar profili çok değişti yelpaze de geniş epey. çoğunda zerre sabır yok.

Çevrimiçi murat

sallapatiye ateş topu gönderecek biri lazım kaçtane mesaj attım geri dönmedi. :-X

Çevrimiçi Necmi

bundan bahsediyorsun herhalde
@aktar_ismail

Bahsettiğinde sağ üst menüde uyarı gelmesi lazım. @Necmi

uğraştımda getiremedim profilde geliyor belki yolu vardır ama henüz bulamadım
şu paralı eklentileden birini alırım düzgün bir şey bulalımda özel mesaj geldiğinde mailde atsın DH deki gibi
diyorum

Çevrimiçi murat

o da var tabi abi

beşiktaş konusunda sabırlıyım. mesela çoğu taraftarın aksine yıldız bi kadro kurup hemen kupaları toplamaktansa taşların teker teker oturtulduğu bi kadronun basamak basamak çıkıp zirveye ulaşmasını daha çok isterim. zira 2. seçenekte başarı daha kalıcı olur veteranlara göre. lakin bizim taraftar profili çok değişti yelpaze de geniş epey. çoğunda zerre sabır yok.
bu dediğine katılıyorum.bende yıldız almaktansa yıldız bulmak taraftarıyım.daha bir benim gibi hissettiriyor.

Çevrimiçi Necmi

bu arada necmi abi forza biraz garip kaldı yoğunsun diye el attım.

iyi yapmışsın kaç gündür forumla uğraşmaktan bir şeye bakamıyorum

Çevrimdışı eagleizm

Numaralıda  kuşak atılmıyor mu bana mı öyle geliyor?
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı mstfztrk

Benim merak ettiğim nokta, numaralıyı alacak olan firma işçi artırımına gidecek mi? giderse bunun için konteynerler yeterli olcakmı? olmazsa yeni konteynerler nereye konacak?

Çevrimdışı hic2222

Kapalıda bi iskele daha kurulmus yavas yavas eski aciga dogru gidiyorlar ;)

çok haklısın abi yavaş yavaş :(
mustafa yavas olmasinin bi zarari yok ki isteseler eski aciktan 50 adami oraya gonderip bitirirler kapaliyi ama gerek yok eski acik daha onemli suan kapalinin bitmesin8n bize bi kazanci yok ince iscilikler falan alt tarafta o bolumlerde zaten prekasylar konuyor ordan islere baslarlar en sonda ustler yapilir kapalinin bitmesi degil stadin tamaminin bitmesi onemli :)

kapalı önemli değil diyosun abi yönetimin açıklamalarını duymuyomusun hepsi içler acısı stad zaten kim ne derse desin yavaşladı her anlamda bari doğruya doğru göz boyaman için kapalı tribün elden gelen en hızlı şekilde bitirilmeli nerde hazır testere kiriş oraya prekast konmalı en alt kat ince iş varsa acilen yapılmalı resmi sitede fotolar yayınlanalı kamerada açıldı hep aynı geliyo gözümüze stad bizim kadar bilmeyenler en azından kapalı yı bitmiş görünce vay be bitiyo der ama bu ışık yok kapalı bitmesin tüm stad bitsin :'( kapalı bizim staddan değilmi daha yeni açığın yarısı numaralı başlamamışken bu kadar şey aleyhimizeyken neden kapalıda yavaş olalım ki sıktı artık yani hep aynı görmekten
Kapalıyı hızlandırmak ekstra maliyet. 3 gün içinde kapalı bitse prekastlar konsa ne olacakki?

nasıl ne olcak koskoca kapalı bitmiş olcak yetmezmi  ???

yeöetimin ne zorluklarla stadı yaptığını biliyorum biliçli biriyim stadın kolonu betonu demiri yüksekliği iş güvenliği vs vs ne şartlar altında yükseldiğinide biliyorum ama apaçık ordada kapalı üst kat tablası ne zaman atılmış bi bakalım tüm çatı kolonu ve normal kolonlar ne sürede hepsi dikilmiş haldeydi bi bakalım tarihine

evet muhalefet olcam ama kapalı haddinden fazla yavaşladı

Bana göre kapalının bir an evel bitirilmesi diğer taraflardan işçi kaybı yada ekstra maaliyet getirecekti.
Yönetimde bunu değerlendirip işçilerin eski açıkta devamını uygun buldu. Kapalıdaki iş gücünü azalttı.
Açıkçası mantıklı gibi geliyor.
Sizin dediğinizde mantıklı. Dışarıdan takip edenlere bir mesaj niteliğinde örnek bir tribün olarak biran evvel tamamlanması da sağlanabilir. Ama işte zaman-maliyet-getiri hesaplarına göre bir karar verilmiştir diye düşünüyorum.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı okilic

Merhaba arkadaslar
Hayatımda ilk defa bir foruma uye oldum ve bu ilk mesajım. DH den herkesi takıp edip tum gun paylasımları ve fotoları takıp edıyordum. Malum ordan ayrılıp kendi yagimizda kavrulalim stadimiz yok bari evimiz olsun demişiniz bende bu evde misafir degil ev sahibi olmak istedim. Emegi gecen herkesi tebrik ederim.

Sımdı basından beri takip ettiğim ve dikkat ettiklerimi soyleyeyim.

1. Obitas evet yavaslar ama soylede bır gercek var ıscılıklerı kalıpları cok ama cok duzgun gozukuyor ayrıca alanları neredeyse sımdıden kapalı kadar bır yer. Bizim yeni ogrendiğimiz gecikme olayini daha onceden gorup o sebeple daha yavas ve az personelle calısmıs olabılırler ayrıca hafrıyatın daha yenı temızlendıgını gorunce bunun planlama dahilinde oldugunu dusunuyorum.

2. Cıcekler evet cok hızlılar. suan orada stada benzeyen bır yapı varsa bunu cıceklerın hızına borcluyuz ama boyle mukemmel bır stadyumda ıscılıkte bence mukkemmel olmalı bır kolon dıgerınden 10 cm bıle farklı olsa o kaplamalardan sonra prekastlardan sonra goruntu cok cırkın olur.

3. Fıkret Ormanın yonetımını ve polıtıkasını genel anlamda begenıyorum. Drogbamız olmasada olur bıze her mac rekor kıran Velı de yeter. Ancak tabıkı yanlıslar var ama suan konusu ve yerı degıl.

4. Catı nasıl olur suan kestırmek zor tamamen seffaf beklemıyorum ama ınsallah cızımlerdekı gıbı olmaz.

5. Bu Necmı Abı ye  :) DH de mısafırdık ama burda bız bızeyız artık sıfrelı konusmayalım  :) :)

Bunlar benım kendımce goruslerım.  ;D

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Like/dislike eklemeyi düşünüyor musunuz @Necmi

bundan bahsediyorsun herhalde
@aktar_ismail

Bahsettiğinde sağ üst menüde uyarı gelmesi lazım. @Necmi

uğraştımda getiremedim profilde geliyor belki yolu vardır ama henüz bulamadım
şu paralı eklentileden birini alırım düzgün bir şey bulalımda özel mesaj geldiğinde mailde atsın DH deki gibi
diyorum

Yolu varmış, isterseniz yapılabilir.
Diğer bahsettiğim uyarı ve bildirim modlarını cuma günü konuşuruz.

Çevrimdışı MertSuleyman

Aklıma takıldı sorayım dedim bu yeni açıkla numaralının arasına beton döktüler ya orası yeni açığa göre yüksek değil mi aynı seviyede değiller sanki yada var mı bi sebebi
BEŞİKTAŞ ULAAN

Bu sistemde uyarı direkt ekrana yansıyacak, istenirse bildirimler otomatik e-mail atılabilecek.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı ercan

İşaret edilen Commerzbank arenanın çatısı yuzde kaç şeffaflık oranına sahip acaba  yada yüzde 65 öyle mi oluyor(bana sorsan yuzde 5 derim oda ayip olmasin diye) :) 
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 19:03:31 ercan ]

Çevrimdışı Efe

Salla pati nerde yaw yakar toplarini ozledik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaslar
Hayatımda ilk defa bir foruma uye oldum ve bu ilk mesajım. DH den herkesi takıp edip tum gun paylasımları ve fotoları takıp edıyordum. Malum ordan ayrılıp kendi yagimizda kavrulalim stadimiz yok bari evimiz olsun demişiniz bende bu evde misafir degil ev sahibi olmak istedim. Emegi gecen herkesi tebrik ederim.

Sımdı basından beri takip ettiğim ve dikkat ettiklerimi soyleyeyim.

1. Obitas evet yavaslar ama soylede bır gercek var ıscılıklerı kalıpları cok ama cok duzgun gozukuyor ayrıca alanları neredeyse sımdıden kapalı kadar bır yer. Bizim yeni ogrendiğimiz gecikme olayini daha onceden gorup o sebeple daha yavas ve az personelle calısmıs olabılırler ayrıca hafrıyatın daha yenı temızlendıgını gorunce bunun planlama dahilinde oldugunu dusunuyorum.

2. Cıcekler evet cok hızlılar. suan orada stada benzeyen bır yapı varsa bunu cıceklerın hızına borcluyuz ama boyle mukemmel bır stadyumda ıscılıkte bence mukkemmel olmalı bır kolon dıgerınden 10 cm bıle farklı olsa o kaplamalardan sonra prekastlardan sonra goruntu cok cırkın olur.

3. Fıkret Ormanın yonetımını ve polıtıkasını genel anlamda begenıyorum. Drogbamız olmasada olur bıze her mac rekor kıran Velı de yeter. Ancak tabıkı yanlıslar var ama suan konusu ve yerı degıl.

4. Catı nasıl olur suan kestırmek zor tamamen seffaf beklemıyorum ama ınsallah cızımlerdekı gıbı olmaz.

5. Bu Necmı Abı ye  :) DH de mısafırdık ama burda bız bızeyız artık sıfrelı konusmayalım  :) :)

Bunlar benım kendımce goruslerım.  ;D

DH de misafir olmasaydın sende özelden paylaşım alırdın bazı şeyler ortaya söylenmiyor
malesef ::)
Bu arada evine hoş geldin

Etiketler: