Merhaba arkadaslar
Hayatımda ilk defa bir foruma uye oldum ve bu ilk mesajım. DH den herkesi takıp edip tum gun paylasımları ve fotoları takıp edıyordum. Malum ordan ayrılıp kendi yagimizda kavrulalim stadimiz yok bari evimiz olsun demişiniz bende bu evde misafir degil ev sahibi olmak istedim. Emegi gecen herkesi tebrik ederim.
Sımdı basından beri takip ettiğim ve dikkat ettiklerimi soyleyeyim.
1. Obitas evet yavaslar ama soylede bır gercek var ıscılıklerı kalıpları cok ama cok duzgun gozukuyor ayrıca alanları neredeyse sımdıden kapalı kadar bır yer. Bizim yeni ogrendiğimiz gecikme olayini daha onceden gorup o sebeple daha yavas ve az personelle calısmıs olabılırler ayrıca hafrıyatın daha yenı temızlendıgını gorunce bunun planlama dahilinde oldugunu dusunuyorum.
2. Cıcekler evet cok hızlılar. suan orada stada benzeyen bır yapı varsa bunu cıceklerın hızına borcluyuz ama boyle mukemmel bır stadyumda ıscılıkte bence mukkemmel olmalı bır kolon dıgerınden 10 cm bıle farklı olsa o kaplamalardan sonra prekastlardan sonra goruntu cok cırkın olur.
3. Fıkret Ormanın yonetımını ve polıtıkasını genel anlamda begenıyorum. Drogbamız olmasada olur bıze her mac rekor kıran Velı de yeter. Ancak tabıkı yanlıslar var ama suan konusu ve yerı degıl.
4. Catı nasıl olur suan kestırmek zor tamamen seffaf beklemıyorum ama ınsallah cızımlerdekı gıbı olmaz.
5. Bu Necmı Abı ye

DH de mısafırdık ama burda bız bızeyız artık sıfrelı konusmayalım

Bunlar benım kendımce goruslerım. ;D