Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323745 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

İşaret edilen Commerzbank arenanın çatısı yuzde kaç şeffaflık oranına sahip acaba  yada yüzde 65 öyle mi oluyor(bana sorsan yuzde 5 derim oda ayip olmasin diye) :)

commerzbank arena çatısı şeffaf değilki bildiğimiz PTFE mebran catı bizimki bildiğim kadarıyla sert malzeme

Çevrimdışı Erol Akçınar

@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı EmreTkgz42

commerzbank arena çalışmalarım konu açılmışken  ;D

Çevrimdışı Anıl

Abiler kendi evimizdeyiz diye sürekli yazıyorsunuz da 5 saat foruma bakmayan birisi nasıl okuyacak diye düşünmüyorsunuz, 2 saattir dün kaldığım yerden itibaren her mesajı okudum. Biraz bizi de düşünün :D Bu arada kim düşündüyse buluşma günü ve saatini forum içinde paylaşmak çok iyi olmuş kaçıran olsa bile oradan görür :)

Like/dislike eklemeyi düşünüyor musunuz @Necmi

Böyle olabilir.

Çevrimdışı hic2222

Abiler kendi evimizdeyiz diye sürekli yazıyorsunuz da 5 saat foruma bakmayan birisi nasıl okuyacak diye düşünmüyorsunuz, 2 saattir dün kaldığım yerden itibaren her mesajı okudum. Biraz bizi de düşünün :D Bu arada kim düşündüyse buluşma günü ve saatini forum içinde paylaşmak çok iyi olmuş kaçıran olsa bile oradan görür :)
Haklısın üstad da hepimiz birden kendi evimizde gibi olduk.
Herkes abisiyle kardeşiyle bir anda başbaşa kalmış gibi misafirlikten evine dönmüş gibi rahatladı, huzur buldu.
Başta Necmi bey olmak üzere emeği geçen herkese Tekrar tekrar çok ama çok teşekkürler
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Necmi

Like/dislike eklemeyi düşünüyor musunuz @Necmi

Böyle olabilir.
ben değil biz hep birlikte düşüneceğiz bu forumu yaptım sunucuya attım artık benim değil
bizim zaten arka plandada çok fazla işi kalmadı makyajını yapıp bırakırız ondan sonra
kullandıkça ihtiyaç duyulan eklemeler yapılır

Çevrimdışı ALDENYX

YUH DÜN 00:22 DE KAPADIM SABAH İŞE ,AKŞAM BURAYA 23 SAYFA ŞİMDİ BEN GERİDEYİM OKU OKU NEYSEDE RESİMLERİ DE TEK TEK 15,25 SN TAKİP ETSEM YEMEĞİ HANGİ ARA YİYECEM. SÜPERSİNİZ İYİKİ BULDUM BURAYI VEDE SİZLERİ  :-\
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Anıl

Haklısın üstad da hepimiz birden kendi evimizde gibi olduk.
Herkes abisiyle kardeşiyle bir anda başbaşa kalmış gibi misafirlikten evine dönmüş gibi rahatladı, huzur buldu.
Başta Necmi bey olmak üzere emeği geçen herkese Tekrar tekrar çok ama çok teşekkürler
Şakasına dedim zaten sayfalarca yazı okudum hiç sıkılmadım, ama gerçekten bir aile gibi olmuşuz haberi olan herkes soluğu burada aldı. Necmi abi büyük adamsın valla 8)

Çevrimdışı haskolu

pasif bir dh ve wow takipçisiydim. Burada da aktif olabileceğimi zannetmiyorum ama üye oldum.
Keyifli sohbetlerinizi ve bilgilendirmelerinizi zevkle takip edeceğim.

yeniinönü'nün attığı resimden gözüktüğü kadarıyla, eski açık ile numaralı arasında kalan ufak kısmında hafriyatı alınmış. Yeni açıkta hafriyat işi kalmadı değil mi ?

Çevrimdışı mert_

@SDemirsoy_ twitter hesabından alıntıdır.(eline emeğine sağlık samet hocam) 18.45 itibari ile mabedimiz;

[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 19:47:10 kcptl ]

Çevrimdışı okilic

Peki Necmi Abi :) artik ozelden sorarim tabi sormayi becerebilirsem daha oralarini cozemedim :)
bu arada commerzbank arenanin catisi gibi olacagini sanmiyorum dunyada ilk olacagi soylendi. Baskan bu ise cok dikkat ediyo gibi geldi bir cok kez cati ustunde durdu. Stadi gec acma pahasina gecekondu arena ve saracoglu gibi metal yigini istemedigini soyledi. Cati malzemesi seffafa yakin ama seffaf olmayacak saniyorum. Benim icin onemli olan akustik inonu muhtesemdi vodafonearena icin kanadali bir ses uzmani sanirim prof. Onunla anlasmislardi bu konuda bir bilgi varmi. Birde 360 olmasa bile en azindan commerzbankin skor tabelasi yada o tarz bir skortabelasi olabilirse cok iyi olur. Birde gorsellerde gorunen birinci ve ikinci kat arasina digital reklam panolari cok etkileyici insallah olur.

Çevrimdışı mert_

devamı;

Çevrimdışı BJK_SU

yavaş yavaş mühendislik terimlerini çözmeye başladım. ofsayt kadar zor değilmiş :)
http://www.yapirehberi.net/Sozlukterimler.htm  benim gibi konuya fransız olanlar için yardımcı link
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 19:55:33 BJK_SU ]
BjK Rh+

Çevrimdışı phil

Arkadaşlar, bu ay içinde çalışan sayısı bine çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam? Bununla ilgili bir gelişme var mı?

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar, bu ay içinde çalışan sayısı bine çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam? Bununla ilgili bir gelişme var mı?

Mabet abinin söylediği hiçbir zaman bini bulmayacağıydı çalışan sayısının

yeniinönü'nün attığı resimden gözüktüğü kadarıyla, eski açık ile numaralı arasında kalan ufak kısmında hafriyatı alınmış. Yeni açıkta hafriyat işi kalmadı değil mi ?

Biraz kaldı 1-2 güne biter.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Resimler icin tesekkurler. Umarim bugun yeni acik hafriyat biter. Omrumu yedi omrumu, bitmek bilmedi...
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ozan062

benim anlamadıgım neden oradaki yani yeni acıktaki alanda su birikti,,oranın suyunu tam almadan dosersek,,agregaların doygun kuru yuzeyden cıkması soz konusu olacak ki buda hiç iyi birsey değildir,, artık hatalar gozlerimize batar oldu suana kadar obitastan bu konuda memnunum hata gormek istemiyorum onlardan
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 20:20:31 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Obitaş numaralı,yeni açık köşeye hızlı girmiş kolonları dikmiş hemen,çiçeklerde işçilik kalitesini gözden geçirmeli hızlı giden atın ... Seyrek olur meselesine dönmesin sonra ;D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta bu gece ve yarin hafriyat bu sekilde devam ederse toprak kalmaz artik hafta basida belirli yerleri betonlamaya baslarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Peki Necmi Abi :) artik ozelden sorarim tabi sormayi becerebilirsem daha oralarini cozemedim :)
bu arada commerzbank arenanin catisi gibi olacagini sanmiyorum dunyada ilk olacagi soylendi. Baskan bu ise cok dikkat ediyo gibi geldi bir cok kez cati ustunde durdu. Stadi gec acma pahasina gecekondu arena ve saracoglu gibi metal yigini istemedigini soyledi. Cati malzemesi seffafa yakin ama seffaf olmayacak saniyorum. Benim icin onemli olan akustik inonu muhtesemdi vodafonearena icin kanadali bir ses uzmani sanirim prof. Onunla anlasmislardi bu konuda bir bilgi varmi. Birde 360 olmasa bile en azindan commerzbankin skor tabelasi yada o tarz bir skortabelasi olabilirse cok iyi olur. Birde gorsellerde gorunen birinci ve ikinci kat arasina digital reklam panolari cok etkileyici insallah olur.
Hocam bu akustik meselesi öğrendiğim kadarıyla farklı bi şey, şöyle ki taraftar için uygun olanı yankı yapan yani akustik olmayan malzeme makbulmuş,yani beton veya polikarbon gibi konserler içinse akustik olan sesi absorbe eden yankı yapmayan malzeme makbulmuş ptfe membran gibi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı siyah-1903

başkan fikret orman 16 veya yanılıyorsam 18 mayısta kapalı kaba inşaaı bitcek demişti bugn ayın 11 mayısın değil haa haziranın 11i neredeyse 1 ay olcak daha yarısı bitmedi bi o kadarda hiç yere testerelerle uğraşıyolar bozuk kolonlarla uğraşıyolar en az 2-3 hafta daha kapalı bitmemiş olcak yönetimin arkasındayım ama bu kadar net tarih vereleri insanın canını sıkıyo zaten 3.takım muhamelesi stadsız parasız takım görüşü insanı bayıyo hep bi ümit var içimizde olcak biliyoruz ama bari tarih verip renklilerin ağzına sakız yapmasınlar bizi dışarda renklilerle başkan ihsan bey uğraşmıyo ağız kokusunu onlar çekmiyo sen ben biz çekiyoruz yöentimdesin ama birazda taraftar gözüyle bak yani işe geç olsun temiz olsun de acelemiz yok %100 bitirip açcaz de paramız yok sıkıntıdayız de ama herşeyi sanki elinde sihirli değnek varmışta istediğin zaman istediğini yapcakmış gibi konusma ne olur ne olmaz ben bundan şikayetçiyim

yönetim stadı 3 senede bitircez deseydi hangi beşiktaşlı karşı çıkardı söyleyin bana hedef koymak güzeldir ama olmıyacak duayada amin denmez

Serdal Adalı aday olduğunda demişti. Stadyum yıkılsa yaptırmazlar hemen bitmez demişti. Başkan bunun için gurur yapmış olabilir. Bi ben mi bitiş tarihine takmıyorum  :P

sanırım yaşımdan dolayı biraz serinlik hasıl oldu  8)

yaş ile alakası  ::)yok yapı meselesi.

o da var tabi abi

beşiktaş konusunda sabırlıyım. mesela çoğu taraftarın aksine yıldız bi kadro kurup hemen kupaları toplamaktansa taşların teker teker oturtulduğu bi kadronun basamak basamak çıkıp zirveye ulaşmasını daha çok isterim. zira 2. seçenekte başarı daha kalıcı olur veteranlara göre. lakin bizim taraftar profili çok değişti yelpaze de geniş epey. çoğunda zerre sabır yok.

Beşiktaş taraftarı sabırlı,  diğer takımlar bizim kadar başarısız olsa taraftarı kalmaz...
yine bir fb gs kapışması,  basketbol finali.
Sezer Öztürke için harcadığımız kadar parayı denklestirmemekten kaptirdigimiz kadroyla gs finalde..
biz sabirliyiz, ama artık daha akıllı olmalıyız
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı okilic

Hocam bu akustik meselesi öğrendiğim kadarıyla farklı bi şey, şöyle ki taraftar için uygun olanı yankı yapan yani akustik olmayan malzeme makbulmuş,yani beton veya polikarbon gibi konserler içinse akustik olan sesi absorbe eden yankı yapmayan malzeme makbulmuş ptfe membran gibi
Bende bunu soylemeye calisiyorum neticede orasi bir stadyum acikcasi konserler gelir acisindan onemli tamam ama bizim icin baski kurmak desibel rekorlari kirmak :) bunlar daha onemli bu uzman sadece bu iki oneriyi sunacaksa zaten gelmesin geliyorsada bunu bize cozmesi lazim. En az cati kadar onemli bir mesele sonucta rakip catiya bakip aaa ne guzel cati baski altina girelim demeyecek :)  Stadi aceleye getirip bu detaylari oldu bittiye getirmemek lazim diye dusunuyorum

Etiketler: