Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353936 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi kahyaoglueren

hepsi hızlı iş yüküne göre çalışıyorlar şuan hızlı olma sırası kalıpçılarda demirciler hem üst tarafta hemde saha içinde demir örüyorlar :ok:
  teşekkürler :D

Çevrimdışı Efe

teşekkürler :D

bişey değil 2saatir seyrediyorum çalışmalar şahane fikret başkan büyük adam bu stadı bize kazandırdı inşallah takımda başarılı olur bu stadta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Proje bolumune yeni bi cizim mi konmus? Yok artik...

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Çok teşekkür ederim Kerem abi :)
anıl bir yaş daha yaşlanmışsın
doğum günün kutlu olsun :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

var ya ne oto yıkama olur o prohede abi birde çay ocağı ne dersin  :D

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

rampamı onlar :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

araçların otoparka gidiş güzergahımı o
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

anıl bir yaş daha yaşlanmışsın
doğum günün kutlu olsun :ok:
Teşekkür ederim Necmi abi :) Doğum günü hediyesi olarak kendime Vodafone Arena kombinesi alıcam, bundan iyi hediyede olmaz heralde  :super:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı izorlu85

Kameradan Gördüm :) Başkanımız Eskı açıktaydı :) stadı dolaşıyor şu an :)

senin yayın bayağı geriden geliyor o dün gelmişti :D

Çevrimdışı megiddo

Bizim stadyum hemen hemen Commerzbrank Arena gibi orada da böyle ayırmışlar
bizde de o aradaki paravan koltukların renginde ve çok yüksek yapılmazsa hiç sırıtmaz, büyük ihtimal böyle olur, tel örgü olunca karşıdakileri görüyorsun göz göze gelince daha çok gerginlik oluyor ama göz teması olmayınca nispeten daha az gerginlik olur, o yüzden tel örgüden ziyade böyle kapalı bir paravan yapılması daha sağlıklı olur.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimiçi Necmi

Teşekkür ederim Necmi abi :) Doğum günü hediyesi olarak kendime Vodafone Arena kombinesi alıcam, bundan iyi hediyede olmaz heralde  :super:
:D :ok:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Vodafone Arena kombineleri 17.00’de http://passo.com.tr  portalından satışa çıkacaktır.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

:D :ok:

Necmi abi Passo lig almayacaktın sen ne oldu alacakmısın artık kombineler çıkıyor ben dün aldım :)

Çevrimdışı izorlu85

necmi abi senin purolu meksikalın var benim için bu smilyi eklesek olur mu :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Passo lig almayacaktın sen ne oldu alacakmısın artık kombineler çıkıyor ben dün aldım :)
:bandit: :bandit: :bandit:
kombineleri birlikte alalım
passolig daha almadım bir türlü elim varmıyor
@bjk_mabet ten haber bekliyorum unuttu galiba :bandit:
birlikte alalım diyorum ama staddan alırız
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 15:29:33 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı Anıl

İlk 3-4 gün az satılır inşallah kombine, kızmayın kendimi düşünüyorum :D

Çevrimdışı celiker1

Kusura bakmayın burası yoğun olduğu için buraya yazıyorum.Kombine almak için PASSOLİG kartı aldım ve kombineyi almam için www.passo.com.tr ye üye olmam lazım fakat telefona gelecek onay kodu sorunu yaşanıyor.Pazar gününden beri yüz kere aradım hepsi ayrı cevap veriyor.Şİmdi en son aradığımda genel sorun kimse giremiyor çözmeye çalışıyoruz diyor.Beni mi sallıyorlar yoksa kombine almak için www.passo.com.tr ye girebilen var mı arkadaşlar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

necmi abi senin purolu meksikalın var benim için bu smilyi eklesek olur mu :D

onu eklersek zaten zor giden mesajlar hiç gitmez :D
bu hafta sunucuyu değiştirelim ondan sonra elden geçeriz daha güzel bize özgü
smileyler ayarlarız ama meksikalı kalacak o kadar :bandit: itiraz istemem

Çevrimdışı tayfun

fotolara bakarsan 3 vakte eski açık sağlam betonlanacak...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sistem oturmamış sıkıntı var passoligde

Çevrimiçi Necmi

Kusura bakmayın burası yoğun olduğu için buraya yazıyorum.Kombine almak için PASSOLİG kartı aldım ve kombineyi almam için www.passo.com.tr ye üye olmam lazım fakat telefona gelecek onay kodu sorunu yaşanıyor.Pazar gününden beri yüz kere aradım hepsi ayrı cevap veriyor.Şİmdi en son aradığımda genel sorun kimse giremiyor çözmeye çalışıyoruz diyor.Beni mi sallıyorlar yoksa kombine almak için www.passo.com.tr ye girebilen var mı arkadaşlar
Beceremedilier sitelerini
yok eğer yapamayacaklarsa destek verelim :D

Etiketler: