Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353783 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Furkan Sarper

bugün foto çekecek olan arkadaşlar yeni açıkta oturtulan kolonu çekermisiniz  detaylı şekilde?

Çevrimdışı keremfrat1

senin yayın bayağı geriden geliyor o dün gelmişti :D

yok yıne ordaydı başkanımız :D takım elbıselı kım olabılır başkanımızdan başka kımse olamaz :D tanırım ben

Çevrimiçi Necmi

Ben çalık gruba 1 tlmi vermem almıyorum pasolig felan.
Bende ikileme düştüm ama açılış günü stadda olamazsam çok büyük
pişmanlık yaşarım Yıldırım Demirörene bir ton hatır sunarak alacağız artık
kulübün paraya ihtiyacı var yapacak bir şey yok :bandit:

Çevrimdışı celiker1

Ben aldım fakat yeğenim senle aynı sorunu yaşıyor.
Teşekkür ederim.En son sisteminizin Küfür Yok dedim kapadım...Pazar gününden beri çözemediler :s20:
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 15:48:16 İrtibat3 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Necmi abi yeni paylaşılan kesit yeni açık arka tarafmıdır acaba :)

birde önceki günlerde mabetin paylaştığı kapalı kesiti anlayamadım ona nasıl bakmak gerekli

Çevrimdışı KUMANOVALI

kombine alabilecek para olaydı iyiydi...  :by2: :sleepzz:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yeni paylaşılan kesit yeni açık arka tarafmıdır acaba :)

birde önceki günlerde mabetin paylaştığı kapalı kesiti anlayamadım ona nasıl bakmak gerekli
yeni açık arka yatay kesit sanırım
kapalı kesiti bende anlamadım @bjk_mabet anlaşılmasın diye buruşturup çekmiş herhalde :D

Çevrimdışı ALDENYX

maykıl ceksın BUGÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ onu buradan anıyorum,siyah doğup,beyaz giden adam. :us:  :flag: :guitar:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı izorlu85

resimde çizdiğim kısım betonlanmışş : :super: :super: :super: :super: :super: :super:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

fışkırıtıcı gidiyor büyük ihitimal kuyuya beton attı orda açılmış kuyu varmıydı onuda hatırlayamadım ama büyük ihtimal bu şekilde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

fışkırıtıcı gidiyor büyük ihitimal kuyuya beton attı orda açılmış kuyu varmıydı onuda hatırlayamadım ama büyük ihtimal bu şekilde

numralıda da ve yeni açıkda da drenaj kuyuları var  obitaşın 2. vincinin hem sağında hem solunda...

Çevrimdışı serti67

yoldaşlar kardeslerr yuce ınsanlar eskı acık alt kapalı bırlesımındenmı yoksa yenıacık alt numaralı bırlesımındenmı alayımm kombınee bı el atınn 
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı izorlu85

bence eski açık alt birleşimden çünkü futbolcular tam karşından çıkacak sahaya.. ve yedek klübüleri tam karşında olacak...

Çevrimiçi Necmi

yoldaşlar kardeslerr yuce ınsanlar eskı acık alt kapalı bırlesımındenmı yoksa yenıacık alt numaralı bırlesımındenmı alayımm kombınee bı el atınn
Eski açık alt orta :D üst kısımlar

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ben çalık gruba 1 tlmi vermem almıyorum pasolig felan.
iyi güzel de maçlara nasıl gitmeyi düşünüyorsun. passoligi bende sevmiyorum ama biletx varken alıyorduk biletleri biletix ile passoliğin arada fark görmüyorum ben biletixde sonuçta bilet başına 6 lira götürüyordu
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

şu deplasman tribünü muhabbetinde bi sonuç çıktı mı beyler,belli mi kesin neresi olduğu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Necmi abi mabet abi dün yeni açıkta belli kota kadar merdiven göremezsiniz demişti heralde sadece rampa olucak ,bilmiyorum kafam çok karıştı :)

birde abi şuan kapalıda yapılan duvarlarda (ytongla) tribünlerin hemen altları ne olarak kullanılır?boş bırakılmaz heralde

Çevrimdışı izorlu85

canlı yayını izliyordum eski açığa bi kamyon yaklaşıyordu sanırım lata yüklü, canlı yayını yeniledim kamyondan eser yok ama yükü 1. kat kalıplama alanına geçmiş hokus pokuş oldu :D

Çevrimdışı Cihan

Merhabalar herkese,

ilk mesajımın passolig'le ilgili olması biraz garip olacak bu topic'te ama yine de açıklama gereği hissettim.

https://www.passolig.com.tr/finansal-katkisi başlığında net bir şekilde yazıyor: Tıklamak istemeyenler için:

PASSOLİG Kart vize bedellerinin sadece 7,95 TL’si kartları basan finansal kuruluş tarafından alınırken, geri kalan tutarın tamamı kulüplerimize finansal katkı sağlamak üzere oluşturulan gelir havuzuna aktarılmaktadır.

Beşiktaş Passolig Kartların bedeli 25 TL bu da demek ki 17.95 TL kulube aktarılıyor. Kart1903'te bu oran yüzde 35 civarındaydı. BJK Bonus kartların yıllık bedeli 75 TL ve bu kartlardan kulüp sadece 15 TL alıyor. Bu kapsamda bakıldığında ortada kulubün alehine bir durum yok aksine yeni bir gelir kapısı yaratılıyor.

Kart plastiği vs. gibi şeyler düşünüldüğünde kimse bunu, hiçbir ticari firmanın bedava yapmasını beklemiyordu zaten sanırım.

Passolig'i farklı nedenlerden dolayı almayanlara saygı duyuyorum bununla birlikte "kulubün üstünden kimseye para kazandırmamak" argümanı ne yazık ki gerçekçi ve doğru değil..

Çevrimdışı serti67

Eski açık alt orta :D üst kısımlar
necmı abı senın yaptıgını oflu ofluya yapmaz hee ben ıkı secenege dusurdum oksdsr dusununp cıkıs tunellerı tam kornere bayragına denk gelıyo sahanın orta kısmınada hakım dıee  butun kafamı karıstırdı yaaa:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serkan7738

mesajıma bi + verin merak ettim bildirim geliyormu :)

Çevrimiçi murat

Beceremedilier sitelerini
yok eğer yapamayacaklarsa destek verelim :D
taraftar passolig sitesi kur @Necmi abi  :claps: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Merhabalar herkese,

ilk mesajımın passolig'le ilgili olması biraz garip olacak bu topic'te ama yine de açıklama gereği hissettim.

https://www.passolig.com.tr/finansal-katkisi başlığında net bir şekilde yazıyor: Tıklamak istemeyenler için:

PASSOLİG Kart vize bedellerinin sadece 7,95 TL’si kartları basan finansal kuruluş tarafından alınırken, geri kalan tutarın tamamı kulüplerimize finansal katkı sağlamak üzere oluşturulan gelir havuzuna aktarılmaktadır.

Beşiktaş Passolig Kartların bedeli 25 TL bu da demek ki 17.95 TL kulube aktarılıyor. Kart1903'te bu oran yüzde 35 civarındaydı. BJK Bonus kartların yıllık bedeli 75 TL ve bu kartlardan kulüp sadece 15 TL alıyor. Bu kapsamda bakıldığında ortada kulubün alehine bir durum yok aksine yeni bir gelir kapısı yaratılıyor.

Kart plastiği vs. gibi şeyler düşünüldüğünde kimse bunu, hiçbir ticari firmanın bedava yapmasını beklemiyordu zaten sanırım.

Passolig'i farklı nedenlerden dolayı almayanlara saygı duyuyorum bununla birlikte "kulubün üstünden kimseye para kazandırmamak" argümanı ne yazık ki gerçekçi ve doğru değil..

neden çalık grup neden başkası değil tamamen rant tamamen peşgeş çekme hazmedemiyorum kabullenemiyorum. onun için almayacam. takımıma desteğimi forma alarak ve lisanslı ürünlerini alarak yaparım. maçıda tvden izlerim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

taraftar passolig sitesi kur @Necmi abi  :claps: :kop:
aman aman kalsın sonra beğen butonu koyacam diye siteyi çöpe atar:))
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi mabet abi dün yeni açıkta belli kota kadar merdiven göremezsiniz demişti heralde sadece rampa olucak ,bilmiyorum kafam çok karıştı :)

birde abi şuan kapalıda yapılan duvarlarda (ytongla) tribünlerin hemen altları ne olarak kullanılır?boş bırakılmaz heralde
bir caps vardı nereye S....cağız diye  :D
WC Büfe vs olacak :ok:

Etiketler: