Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353832 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kapalının sol üst köşesi 4. cü kirişe kadar çökmüş kırılmış yan kaymış vb. gibi sadece banamı geldi iyice paranoyaya yatmaya başladım iyice :s20: :ebebe:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

neden çalık grup neden başkası değil tamamen rant tamamen peşgeş çekme hazmedemiyorum kabullenemiyorum. onun için almayacam. takımıma desteğimi forma alarak ve lisanslı ürünlerini alarak yaparım. maçıda tvden izlerim...
yıldırım demirörene inanırsan 17 kere ihale yapılmış,çalıkda kalmış...kısmet...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Furkan Sarper

bir caps vardı nereye S....cağız diye  :D
WC Büfe vs olacak :ok:

ahaha teşekkürler abi :ok:

Çevrimdışı Cihan

neden çalık grup neden başkası değil tamamen rant tamamen peşgeş çekme hazmedemiyorum kabullenemiyorum. onun için almayacam. takımıma desteğimi forma alarak ve lisanslı ürünlerini alarak yaparım. maçıda tvden izlerim...

Stadyum proje forumu olduğu için kimseyi rahatsız etmek istemiyorum o yüzden çok kısa yazacağım süreci yakından bilen biri olarak. İhale 104 tur yapıldı, Garanti Bankası, Denizbank vb. firmalar ihaleye bile girmediler teşekkür mektubu yolladılar bunun tek nedeni karlı olmamasıydı. Toplamda proje bedeli olarak 250 milyon TL'ye yakın nakit ve makine yatırımı yapılıyor bu projede. "Neden Çalık Grubu?" sorusunun cevabı başkasının ihaleye girmemesinden başka birşey değil, peşkeş çekilmesi konusunda ise önerim projenin finansallarını incelemen. Dilersen farklı bir yerde veya direkt mesaj ile de merak ettiğin noktalarda bilgi sahibi isem yardımcı olmak isterim.

Çevrimdışı tayfun

Stadyum proje forumu olduğu için kimseyi rahatsız etmek istemiyorum o yüzden çok kısa yazacağım süreci yakından bilen biri olarak. İhale 104 tur yapıldı, Garanti Bankası, Denizbank vb. firmalar ihaleye bile girmediler teşekkür mektubu yolladılar bunun tek nedeni karlı olmamasıydı. Toplamda proje bedeli olarak 250 milyon TL'ye yakın nakit ve makine yatırımı yapılıyor bu projede. "Neden Çalık Grubu?" sorusunun cevabı başkasının ihaleye girmemesinden başka birşey değil, peşkeş çekilmesi konusunda ise önerim projenin finansallarını incelemen. Dilersen farklı bir yerde veya direkt mesaj ile de merak ettiğin noktalarda bilgi sahibi isem yardımcı olmak isterim.
güzel diyorsun üstadım,finansal destekde sağlam ama alt yapı tırt,ihaleyi bi canlı izleseydik keşke.

Çevrimdışı Oktay

necmi abi eni sonunda kapitalizmin açı kurallarıyla karşı karşıya bıraktırdlarya seni direndin ama teslim bayragınıda çektin gibi gözüküyo :)  passo kartın hayırlı olsun diyelimmi necmi abi.)

Çevrimiçi murat

yakınınızda elektrik ödeme gişesi varsa passolig kart veriyorlar.karlı biriş olmadığna katılmıyorum.biletleri bu gişelerden yükleyeceksiniz.banka şubeleri yok ama birsürü gişe var ismi değişecekti PASSOLİG  N'Kolay gibi birşey yapacaklar.
https://www.passolig.com.tr/en-kolay-islem-merkezleri

https://www.aktifnokta.com.tr/   ufak bir banka gibi çalışacaklar.büyük bankalar bu işe girmez.banka varken ufak ufak dükkanlarla uğraşmazlar bankada gereksiz kalabalık olur.zaten fatura filan alıyorlar.kendi kredi kartları vs.büyümek isteyen ve desteklenen bir firmanın girmesi normal.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 16:20:41 muratkaya ]

Çevrimiçi Necmi

passolig diye bir konu açıp orda paylaşırsın en azından bilgi sahibi oluruz :ok:
bazı şeyler bünyede alarji yapıyor ne yediğimizi bilelim :D

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Passoya lanet olsun mecbur bırakanlar utansın
Rant yokmuş başkası girmemiş
Başkalarına girme dersen girmezler tabii,sonuç baştan belli
Yemelere doymadınız  :s20:

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı demir_kArtAl

Ben çalık gruba 1 tlmi vermem almıyorum pasolig felan.

vermiyosun zaten, pasolig kartları ücretsiz şu an, klüp karşılıyor kombine alanlarınkini.   

Bu arada 800 ve 900 TL lik kombinelerin çabuk tükeneceğini düşünüyorum. onlardan almaya niyeti olan varsa, elini çabuk tutmalı. misal ben akşama yapıştırıyorum iki adet.  :busted_cop:   buradan ortak bi kararla aynı yerden alsak süper olurdu ama herkes bi kararsız anladığım kadarıyla.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

kapalının sol üst köşesi 4. cü kirişe kadar çökmüş kırılmış yan kaymış vb. gibi sadece banamı geldi iyice paranoyaya yatmaya başladım iyice :s20: :ebebe:

tabiki kamera yanılgısı kameranın merceğinden öyle görünüyor uzak fotolara bakın milim şaşma yok :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

daha almadımki ikilem içindeyim :bandit:
Sensiz Vodafone Arena mı olur Necmi abi :) Mecbur alıcaksın  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

Guti: Beşiktaş'ın yeni stadının açılışında orada olacağım.

Çevrimdışı yigitcan1903

vermiyosun zaten, pasolig kartları ücretsiz şu an, klüp karşılıyor kombine alanlarınkini.   

Bu arada 800 ve 900 TL lik kombinelerin çabuk tükeneceğini düşünüyorum. onlardan almaya niyeti olan varsa, elini çabuk tutmalı. misal ben akşama yapıştırıyorum iki adet.  :busted_cop:   buradan ortak bi kararla aynı yerden alsak süper olurdu ama herkes bi kararsız anladığım kadarıyla.

Kombinelere dağıtılmış olamaz mı passo ücretleri?
Zaten benden ya da Beşiktaşımdan bu adamlara para gittikten sonra fark eden bir şey yok

Çevrimdışı Hakan Bilgin

tabiki kamera yanılgısı kameranın merceğinden öyle görünüyor uzak fotolara bakın milim şaşma yok :D
şaşma olmadığını biliyorum ama sakınan göze çöp kaçar misali bizimkisi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi murat

necmi abi eni sonunda kapitalizmin açı kurallarıyla karşı karşıya bıraktırdlarya seni direndin ama teslim bayragınıda çektin gibi gözüküyo :)  passo kartın hayırlı olsun diyelimmi necmi abi.)
kapitalizme değilde dayatmaya karşıydı.sistem ölü doğdu.passo alıp giremeyen ama iett kartıyla giren mi dersin  yada cezalı adam içeri girebiliyor.üye olmak istiyorsun sistemleri çalışmıyor.daha belki 10 bin kişi belki uğraşıyor sistem kaldırmıyor.bütün takımlar yüklense ne olacak.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

beraber almakatan vaz mı geçtik.eski açık alt enüst sıradan alacaktık hani?  :construction:  eski açık üst en alta kaymaya doğru başlayacağım yoksa :hiho: :hiho:

Çevrimdışı Efe

Guti: Beşiktaş'ın yeni stadının açılışında orada olacağım.

passolig almazsa giremez kapıdan bakar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Etiketler: