Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353780 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
bizde çiçekler inşaatız ama kardeş inşaat bunlar tabiki :kop:

El irtibat tarafını doğru seçince bak neler oluyor, az önce bomba atmaya kalkışanlar şimdi kardeşlikten bahsediyorlar  :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eski açıkta tribün çıkış kapıları için aralık bırakmadılar neden acaba bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı baro19

Bizim stadyum hemen hemen Commerzbrank Arena gibi orada da böyle ayırmışlar

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 14:13:56 baro19 ]

Çevrimdışı Efe

eski açıkta kaç tane testere kiriş olacak,kapalıdan fazla mı ? acaba

fazla olacaktır ama kaç tane yapacaklar bilmiyorum saymadım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sutlas

eski açıkta kaç tane testere kiriş olacak,kapalıdan fazla mı ? acaba

Tam sayısını bilmiyorum ama kapalıdan çok daha fazla olacak.

Çevrimiçi murat

oraya getırdıler hatta indirmeye başladılar  :D
eski açıkta inşaatmı kaldı. :iscrewy: eldekilerle bitirirlerdi.onları taşırlar yakınlarda biryerlere :evillol:
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 14:19:40 muratkaya ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Eski açıkta tribün çıkış kapıları için aralık bırakmadılar neden acaba bilgisi olan var mı ?

eski açık alt katın tribün çıkış kapıları ilk kat locaların hemen altında değil mi zaten kapalıdaki gibi ?

Çevrimdışı Efe

301 sayfa olduk valla ben bu kadar mesaj geleceğini tahmin etmemiştim sayfada kaldırmıyor zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

eski açıkta inşaatmı kaldı. :iscrewy: eldekilerle bitirirlerdi.onları taşırlar yakınlarda biryerlere :evillol:
Vinç aldı kameranın önüne tablaya koydu :) :)

Çevrimdışı Sedat

Mabed günden güne büyüyor. Numaralıya da 1 hafta içinde neşter vurulur mutlaka (temel)

Unutmadan Twitter'daki Vodafone Arena adminine harbiden helal olsun  :super:

İddaa bayisi olurmu sorusuna cevaben: Projelerimiz arasında İddaa bayisi yer almıyor ama Vodafone Arena'daki tüm maçların 1/1 bitmesini canıgönülden diliyoruz :)

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı cartographer

Kamerada mı obitaşcı çıktı anlamadım, çiçekler çok ağır çalışıyor.   :D

Çevrimdışı Efe

numaralıya fışkırtıcı geldi kuşağa beton dökecek büyük ihtimal  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Kameranın önüne pompa o kadar yaklaştı kı bıan heycanlan dım çarpıcak dıye :D :D :D

Çevrimdışı tayfun

aman kameramızı bozmasınlar,bugün maşallahı var çiçeklerin,daha bi karınca sürüsü gibiler.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sutlas

Numaralıda perde beton daha aşağı inecek mi?

Çevrimdışı demir_kArtAl

Kamera o kadar geriden geliyor ki az önce Olcay, fenere gol attı  :D

yuh be arkadaş, nasıl bi kafa çalışıyo sizde, öldüm gülmekten   :kop:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Anıl

Günaydınlar :D anıl kardeşim dün görmemişim doğum gununu şimdiden kutlarım kardeşim iyiki doğdun kardeşim nice senelere :)
Çok teşekkür ederim Kerem abi :)

Çevrimdışı Efe

Numaralıda perde beton daha aşağı inecek mi?

bu perde numaralıda son artık bitti 3-4 gün sonra bitecek inşallah :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eski açık alt katın tribün çıkış kapıları ilk kat locaların hemen altında değil mi zaten kapalıdaki gibi ?

Evet doğruymuş eski resimlere baktım sağolasın  :ok:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çiçeklerde demirci eksiği mi var yoksa kalıpçılar mı ultra hızlı acaba?

Çevrimdışı Sutlas

bu perde numaralıda son artık bitti 3-4 gün sonra bitecek inşallah :ok:

Oranın perde beton olması biraz da iyi oldu aslında, koca duvarın bir kısmı yapılmış oldu.

Çevrimdışı Efe

Oranın perde beton olması biraz da iyi oldu aslında, koca duvarın bir kısmı yapılmış oldu.

yok oranın önüne 30 metreyi bulan aynı obitaşın yeni açıkta yaptığı gibi bi perde daha çekilecek o temelle birlikte yükselecek şuanki kuşak ve perde görünmeyecek numaralıda  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çiçeklerde demirci eksiği mi var yoksa kalıpçılar mı ultra hızlı acaba?

hepsi hızlı iş yüküne göre çalışıyorlar şuan hızlı olma sırası kalıpçılarda demirciler hem üst tarafta hemde saha içinde demir örüyorlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sutlas

yok oranın önüne 30 metreyi bulan aynı obitaşın yeni açıkta yaptığı gibi bi perde daha çekilecek o temelle birlikte yükselecek şuanki kuşak ve perde görünmeyecek numaralıda  :ok:

Belki yapılan kısmın üstüne bir daha yapmazlar diye düşünmüştüm, o zaman bir faydası olmadı.

Etiketler: