Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353849 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pelops

işretlediğim yerde sıkıntı mı var bana  mı öle geldi ?

Çevrimdışı izorlu85

6. kirişi görünce bunları takmıyoruz artık  :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

yok okadar olur 6.kirişten sonra onlar hiçbişey bina inşaatlarına geçerken bakıyorum bu tarz ufak pürüzler hepsinde oluyor önemli olan kolon veya kirişin için dolması gerisi çok önemli değil :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pelops

işin doğrusu benim süre gibi bir takıntım yok yılıkmaz denen stadın yıkılması kendi kaynaklarımızla yapmamız buradaki onlarca kişiyi bir çatı altında toplaması özellikle istanbuldaki kardeşleri kaynaştırması başlı başına güzel şeyler bence bu inşaatın tadını çıkarmaya bakın stad bitince bırakın bitmesini hafriyat bitince bile geceleri bile boşluğa düşeceksiniz nasıl 100 .yılda  şampiyonluk diye şartlanmıştık halbuki gereksidi renklilerden önce tabiki herkesten önce 100. yaşını kutlamak başlı başına gururken şampiyonluk diye şurtlandık 100. yılın vereceği gururu bile düşünmedik açıkcası .Kısacası demem o ki bu stadın verdiği gururu yaşayın burada kurulan arkadaşlıklarınızı düşünün stad elbet bir gün bitecek inanın bitmeseydi diyecek günlerinizde olur sırf forum için

haklısın abi ama çok özledik yaa

Çevrimdışı SDemirsoy

bir sıkıntı yok hocam işaretlediğiniz yerde ayrıca çok ufak bir şey sıkıntı denmez o tür şeylere

Çevrimdışı tayfun

Artık hafriyat görünce dayanamıyorum izlemeye  başlıyorum : :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
öğlen tatilinde torunların inşaatını izliyorum bende,bağımlılık oldu resmen :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı keremfrat1

:busted_cop: Eski Açığa Yeni tap taze tahtalar geldı  :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yaw kamerayı açıyosun sonra geri kalıyor  kamyon yanaşıyor ağar ağar başka bi sayfada yeni açıyosun dozer doldurmaya başlamış :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

:busted_cop: Eski Açığa Yeni tap taze tahtalar geldı  :D
belkide eski açık için gelmemiştir :iscrewy: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

el irtibat 16 temmuzda geliyorum bombaları hazırla aktar abiyi havaya uçuracaz :lol:
elimde hazır var abi ama Ramazan ayında o işlere bakmıoyrum Efe abi  :D

Çevrimdışı Efe

iyi güzel 16 temmuzda fotoları birlikte çekeriz aktar abide gelir orda patlatırız artık  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

30 saniye önce stadı izlerken kameradan eski açıkta kameraya yakın yerde bir robot parça hareket etti
bir an kendimi 2150 yılında hissettim  :ebebe:

Çevrimdışı keremfrat1

belkide eski açık için gelmemiştir :iscrewy: :evillol:
oraya getırdıler hatta indirmeye başladılar  :D

Çevrimdışı Sutlas

Kamera o kadar geriden geliyor ki az önce Olcay, fenere gol attı  :D

El irtibat sana ismini verdim, yüzünü değiştirdim sen bize bomba mı atacaksın?
Farkında değil misin çiçeklerciler kumpas kuruyor obitaşçılara ?
Ne zaman bir hareketlenme sağlasak hep engel çıkartıyorlar, vinç arızalanıyor, fore kazıklardan su akıyor, vs vs. Sence bunlar tesadüf mü ?
Oyuna gelme. Tarafını belli etme zamanı geldi ! :hiho:

Çevrimdışı keremfrat1

Kameradan Gördüm :) Başkanımız Eskı açıktaydı :) stadı dolaşıyor şu an :)

Çevrimdışı keremfrat1

Ne zaman bir hareketlenme sağlasak hep engel çıkartıyorlar, vinç arızalanıyor, fore kazıklardan su akıyor, vs vs. Sence bunlar tesadüf mü ?
:busted_cop: Kırmızı alarmı diyosun abi :)
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 14:04:14 keremfrat1 ]

Çevrimdışı SDemirsoy

kendimi kurtlar vadisinde hissettim İsmail abi  :D kurmazlar bize kumpas Orta doğu birlik inşaat bu  :hiho:

Arkadaşlar herkese merhaba.İnşallah bu sezon içinde birkaç maç da olsa izleriz yenilenen stadımızda. Benim merak ettiğim bir nokta var , bilen varsa cevaplarsa sevinirim zira kombine alırken yer konusunda ona göre seçim yapacağım. 104 nolu blok düşünüyorum. Ancak bir husus aklıma takıldı. Tribünler arası birleşim noktalarında eski stadlarda olduğu gibi demir parmaklık gibi bir engel olacak mıdır? Eğer varsa bu görüşü engelleyecek gibi bir engel midir? Projeyi bilen arkadaşlardan özellikle "bjk_mabed" cevaplarsa sevinirim. Eminim benim gibi bunu merak eden başka arkadaşlar da vardır. Teşekkürler.

Çevrimdışı keremfrat1

kendimi kurtlar vadisinde hissettim İsmail abi  :D kurmazlar bize kumpas Orta doğu birlik inşaat bu  :hiho:
Sametcim kurtlar vadisi dedın yuzunude değiştirmişsin :) otradoğu dedın tapınakçılar olmasın  :D :D

Çevrimdışı Efe

bizde çiçekler inşaatız ama kardeş inşaat bunlar tabiki :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kamerada bende sorun yok gayet akıcı ve net.

Çevrimdışı quentine83

eski açıkta kaç tane testere kiriş olacak,kapalıdan fazla mı ? acaba
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: