Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809803 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

çatıdaki ışık geçiriyor ısı geçirmiyor bu da su geçiriyor toprak kum geçirmiyor.defansta adam geçirip topu geçirmezse tamamdır bu iş  :D
defans biraz zor abi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Popular Demand

Hayır madem çalıyosun niye logonu koyuyorsun?

Biraz emeğe saygı be. :steamed: :steamed:

Buralari okuyor nasil olsa.. Bari iki cift laf edeyim; karaktersiz ve saygisizsin, biz videonun bir yerine yazmayi bilmiyoruz dimi sitemizi adimizi falan? Cakal herif. Adam olmayi dene bize faydan olmasa da hic degilse kaybetmezsin özsaygini.
          [img width=41

Çevrimdışı kartalpençesi

Buralari okuyor nasil olsa.. Bari iki cift laf edeyim; karaktersiz ve saygisizsin, biz videonun bir yerine yazmayi bilmiyoruz dimi sitemizi adimizi falan? Cakal herif. Adam olmayi dene bize faydan olmasa da hic degilse kaybetmezsin özsaygini.
:claps:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı burakkk1903

fotoğraflar için saol kardeşim allah senden razı olsun  :) burdaki insanlar olmasa o şahıs bir hiç kopyala yapıştır yapıyor ayıp ya ayıp. :money:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ne söylesen haklısın, kendi acizliği..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı GörkemGörkem

+1 Bir önceki sorumun cevabını bilen yazarsa sevinirim.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 22:04:49 Fuat Görkem Yıldız ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abide şahit  :super: :claps:
neye şahitim. ben Fatih Doğanın verdiği süreye inanmıyorumki.
drenaj boruları serilmedi daha boruları yerleştirip üstünü çim kumuyla kapatıp üstüne çimimi serecekler sanıyorsunuz
daha kaç kat işlem var ve henüz ilk katı yapıyorlar. bunu yapıp kapatacaklar sonra ısıtma tesisatı döşenecek tüm sahaya 20 cm aralıkla
onunda üstünü kapatacaklar sonra sulama tesisatı döşenecek biz yeşili benim tahminim martın onunda görürüz en erken
7si gibi olur. yani önümüzdeki salı değil ondan sonraki salıda değil ondan sonraki salı daha çimin sermemi ekmemi olacağına karar
verilmemiş çim anlaşması yapılmamış sadece tarlalarla görüşme yapmışlar. Ben şantiyedeki mühendislerin lafına bakmıyorum
onların demesiyle olsaydı şimdi biz maç oynuyor olurduk. keşke dediği gibi olsa sisin alt yapıyı yapması için 30 gün gerekiyor eğer serme çime
hibrit çakmaya karar verirlerse buda kırk gün demektir.bir sahaya makine on günde hibrit çakıyor. on gün oldu sanırım başlayalı aşağı yukarı
buda demek oluyorki marttan en az yedi gün yemek gerekiyor zaten ilk salı günü serecekler dedi sonra insanlar yanlışın var daha boruları yerleştirmediler deyince
bir sonraki salıya çıkarttı 3-5 gün sonrada bir sonraki salı der gelir benim dediğim tarihe
Fatih Doğanın Beşiktaş için yaptığı gazeteciliği ve Beşiktaşı sürekli savunmasını taktir ediyorum Basında Beşiktaşın arkasında duran çok az insan var.
ama şantiyede propan mühendisleriyle konuşmuştur ben bu güne kadar onların verdiği ve tutan bir tarihe tanıklık etmedim
propan güya işi programlıyor ama anlamadığım işimi planlıyor yoksa işmi onu planlıyor belli değil girdiklerinden beri yaptıkları
tek şey tutmayan programlar yapmak. Gerçi haklarını yemeyeyim İhsan dan iyidirler. :) @burakkk1903 İhsan bey o kadarınıda yapamazdı.

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Fotoları Fırat Günayer isimli gazeteci de twitter hesabından paylaşmış. Diğer sitedeki adaşım olan arkadaşa söyleyecek laf bulamıyorum emeğe saygısızlık gerçekten.

Çevrimdışı burakkk1903

neye şahitim. ben Fatih Doğanın verdiği süreye inanmıyorumki.
drenaj boruları serilmedi daha boruları yerleştirip üstünü çim kumuyla kapatıp üstüne çimimi serecekler sanıyorsunuz
daha kaç kat işlem var ve henüz ilk katı yapıyorlar. bunu yapıp kapatacaklar sonra ısıtma tesisatı döşenecek tüm sahaya 20 cm aralıkla
onunda üstünü kapatacaklar sonra sulama tesisatı döşenecek biz yeşili benim tahminim martın onunda görürüz en erken
7si gibi olur. yani önümüzdeki salı değil ondan sonraki salıda değil ondan sonraki salı daha çimin sermemi ekmemi olacağına karar
verilmemiş çim anlaşması yapılmamış sadece tarlalarla görüşme yapmışlar. Ben şantiyedeki mühendislerin lafına bakmıyorum
onların demesiyle olsaydı şimdi biz maç oynuyor olurduk. keşke dediği gibi olsa sisin alt yapıyı yapması için 30 gün gerekiyor eğer serme çime
hibrit çakmaya karar verirlerse buda kırk gün demektir.bir sahaya makine on günde hibrit çakıyor. on gün oldu sanırım başlayalı aşağı yukarı
buda demek oluyorki marttan en az yedi gün yemek gerekiyor zaten ilk salı günü serecekler dedi sonra insanlar yanlışın var daha boruları yerleştirmediler deyince
bir sonraki salıya çıkarttı 3-5 gün sonrada bir sonraki salı der gelir benim dediğim tarihe
Fatih Doğanın Beşiktaş için yaptığı gazeteciliği ve Beşiktaşı sürekli savunmasını taktir ediyorum Basında Beşiktaşın arkasında duran çok az insan var.
ama şantiyede propan mühendisleriyle konuşmuştur ben bu güne kadar onların verdiği ve tutan bir tarihe tanıklık etmedim
propan güya işi programlıyor ama anlamadığım işimi planlıyor yoksa işmi onu planlıyor belli değil girdiklerinden beri yaptıkları
tek şey tutmayan programlar yapmak. Gerçi haklarını yemeyeyim İhsan dan iyidirler. :) @burakkk1903 İhsan bey o kadarınıda yapamazdı.
geç olsun güç olmasın o zaman abi @Necmi   :tabe: :ebebe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Simdi stadin etrafini turladim.Tribunler enfes.Ayrica tribun sahaya cidden yakin.Allah emegi gecenlerden razi olsun .

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu mustafayla faik birbirini iyi bulmuşlar.. Ordan burdan alıp güzel isim yazıyorlar isimlerini üzerine..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Simdi stadin etrafini turladim.Tribunler enfes.Ayrica tribun sahaya cidden yakin.Allah emegi gecenlerden razi olsun .
peyzaj nasıl gidiyo.. Beceriyomu ibb

Çevrimdışı dlcs

Zemin hibrit çim olduktan sonra koruması nasıl yapılacak? Mesela konserler olunca üzerine bir platform filan mı konulacak yoksa direkt çimin üzerinde mi tepişecek insanlar?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi serme çime hibrit eklemesi yapılacak deniyor, hatta SIS röportajında da bunu okumuştuk mümkün diye..Ama zamanlamasını bulamadım röportajda..Normal serme çim 30-40 gün, hibritle ekme çim 70 gün civarı ama sermeye hibrit çim kaç gün acaba? Düz mantık 50-55 gün civarı diyor ama senin bir bilgin var mı?
çim serildikten sonra hibrit çakmak 10 gün sürüyor. @Emre_ZA

Çevrimdışı Emre_ZA

Fatih Doğan medyadaki en iyi en sağlam 2-3 Beşiktaşlıdan birisi. Kendisini çok seviyoruz ama yanlış bilgi alıyor ve araştırmadan açıklıyor son zamanlarda. Duyum veren twitter hesaplarından bir farkı olması lazım. Daha sahanın 1/3 ü yeni kazıldı, tamamı kazılacak borular yerleşecek, sonra ısıtma, sulama, kum vs zaten Necmi abi tüm detaylarıyla yazmış..Ben de 8-10 marttan önce çimi göreceğimizi sanmam..Hatta görmeyeceğimizi iddia ederim. Fatih Doğan buradaki SIS röportajlarını okusaydı aldığı bilginin yanlış olduğunu görürdü.

Bu bilgiler önemli arkadaşlar, haftaya salı dediğinde hele ki güvenilen sevilen bir gazeteciysen camiada beklenti oluşturuyorsun sonra yetişmedi oluyor..Ki alakası yok..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Burak

çim serildikten sonra hibrit çakmak 10 gün sürüyor. @Emre_ZA
Yani abi mesela ilk maça serme çimi zar zor yetiştirdik öyle oynadık diyelim. İkinci maça kadar olan arada hibrit ekimi yapılabilir mi? Eğer böyle yapılırsa sezon sonunda yapılacak çalışmaya göre verimlilik ve sağlamlık konusunda farklılıkları olur mu?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peyzaj nasıl gidiyo.. Beceriyomu ibb

Kafami stata bakmaktan onlara ceviremedim valla :) Aklima bile gelmedi :D

Çevrimdışı betoo38

kücük membranlarin fotosunu atabilecek bir babayigit var mi burda? :D

Çevrimdışı Rony

Arkadaşlar taç çizgisi turuncu ile belirttiğim kısımdamı olacak? eğer öyleyse tribün sahaya çok yakın değil gibi geldi bana

Çevrimdışı berkayyalcin963

Youtube a yuklendimi video bulamadim @Popular Demand  yukleyince link atarmisin saygilar.
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu Disi Yapmayin... Heleki Gereksiz Kisiler Hakkinda...

Çevrimdışı cadavra

koltuk işlerinde yavaslama var koltuk her turlu yetısır yetısmeyede ılk basta korkuluk ve ray takıyolar dıodum ama bıraz uzun surdu ozellıkle eskı acık ayrıca mustafa kendı fotolarının baska yerde paylasılmasını ıstemıyor kı burdakı kardeslerımızde buna saygı duyuyuor burdakı resımlerı paylasmasınada kımse bı sey demıyor ama etıket yapmasın bari dıyolar bence forumdakı ınsanlar gayet barıscıl saygılı ınsanlar baska yerde mustafaya burdan resım yayınlatmazlardı o yayınlatmıyor die burdakı dert resmı yayınlaması deıl kendı resmıymıs gıbı etıket felan yapması.

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar taç çizgisi turuncu ile belirttiğim kısımdamı olacak? eğer öyleyse tribün sahaya çok yakın değil gibi geldi bana

çok uzak, çok yakın göreceli kavramlar
neticede 615 cm olacak mesafe
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı denilanz

Tekrar söyleyeyim, şu siteden resim paylaşmayın lütfen. Site engelli olduğu için forumun büyük bir kısmı resimleri göremiyor.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..