Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805776 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı chucky

bişey sorcam o arada takılmayan membrana vodafone logosu baskısı falan yapılıyo o yüzden mi es geçildi ?

Çevrimdışı Burak

sende bir problem vardır. Herkes görüyor
Abi arasıra bende de resimler gözükmüyor tapatalk ile bağlanınca. Siteye yüklenen resimler için sorun olmuyor ama bazı resimleri engelli (imgur gibi) sitelere yükledikleri için telefondan göremiyoruz. Bu konuda sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok fazla ama hep dediğinin gibi resimler başka sitelere upload etmek yerine buraya yüklenirse telefondan giren kişiler içinde sorun olmaz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Rüya gördüm pazartesi skorbordlar gelmişti stada  :bandit: :tabe:

Çevrimdışı İhsan

Alttan projeksiyonla yansıtılıp boyanacak demişti sanırım forumdan bir arkadaş...

@Sami AKTAŞ ben yazmıştım
Etna bu yöntemi başka bir projede uygulamıştı.
aynısını yapacaklar diye tahmin ediyorum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Kırmızı işaretlediklerim merdiven oluyor.Siyah ok olan yerde koltuk takılacaktır. Öyle olsada yan yana 3 merdiven çok olmuş

üçücü boşluğa herhalde koltuk gelecek. Ben rayları görüyorum. Muhtemelen bölmeler önce monte edilecek. koltuklar daha sonra gelecek

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı berkayyalcin963

Böyle bişey görmedim ya bilsem mega.co'ya falan yüklerdim indirilirdi. 3 saat oldu henüz %61.

15 dklık video altı üstü.
15 dk mi  :halay:   :ishock: efsane deseneee
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kartal bakışı adlı sitede kullanmış drone çekimi  resimlerini.. Gıcıklığına yapıyolar bence.. Çeken arkadaş ismini koysun videoya en iyisi.. Emeğine yazık

[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 18:18:26 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Popular Demand

Kartal bakışı adlı sitede kullanmış drone çekimi  resimlerini.. Gıcıklığına yapıyolar bence.. Çeken arkadaş ismini koysun videoya en iyisi.. Emeğine yazık

@Necmi abi derse logo koy diye, bir dahaki sefere öyle yaparız. Ben insanlar rahat izlesin dikkatleri dağılmasın diye bişey eklemiyorum ama emek hırsızları kaynak göstermiyor mecbur kalıcaz sanırım filigrana.
          [img width=41

Çevrimdışı berkayyalcin963

(Fotograf @Popular Demand dan alintidir!!!)
Arkadaslar bu isaretledigim yerde koltuklar niye kirli gibi duruyor soluk bu temizlikle gecermi acaba
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

@Necmi abi derse logo koy diye, bir dahaki sefere öyle yaparız. Ben insanlar rahat izlesin dikkatleri dağılmasın diye bişey eklemiyorum ama emek hırsızları kaynak göstermiyor mecbur kalıcaz sanırım filigrana.
çok etkilemez.. Bide hocam çektiğinde duvarın oralarıda çekermisin..merdiven yapılan yeri..çekilmeyen yerleri insan merak ediyor.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

(Fotograf @Popular Demand dan alintidir!!!)
Arkadaslar bu isaretledigim yerde koltuklar niye kirli gibi duruyor soluk bu temizlikle gecermi acaba
şu zemini yani prekastları komple siyaha boyasaydık nasıl dururdu acaba.. Keşke imkan olabilse.. Bide korkuluklarda siyah olaydı dehşet olurmuş

çok etkilemez.. Bide hocam çektiğinde duvarın oralarıda çekermisin..merdiven yapılan yeri..çekilmeyen yerleri insan merak ediyor.

Tarihi duvarın o kısmını diyorsun dimi eski açık arkası? Bir dahakine inşallah :)
          [img width=41

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Tarihi duvarın o kısmını diyorsun dimi eski açık arkası? Bir dahakine inşallah :)
evet oralar bide şuan basın tribünün arkasındaki alanlar.. İnş

Çevrimdışı TayfurU

https://eksisozluk.com/entry/58669376

bursa maçıyla açılma ihtimali varmış. inşallah dedikleri doğrudur.

çim için 2 hafta diyor burada
çatı içinde 25 gün (bu azalabilir bence 1 kaç ekip çalışarak)

mart 19 da neden açılmasın ki

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar karakartalpasha nın üyeliği sonlandırılmıştır bilginize.

Zaten burda olmaktaki amacı kendi haber sitesine hit çekmek ve Mustafaya burdaki üyeleri yönlendirmekti.
bunu başından beri biliyorduk ama çokta derdimize değildi önemsemedik. Geçen gün kendisini özel mesajla ikaz etmiştim
burda haber sitesinin reklamını yapmasını hoş karşılamadığımızı söyledim özel mesajla Bu günkü çıkışındaki nedende
artık burdan menfaat sağlayamayacağını bilmesinden dolayı artık burayla işinin bitmesi nedeniyleydi.
İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş her attıkları adım kendi menfaatleri için olduğundan burasınıda öyle sanıyorlar.
Burası tamamen bir taraftar oluşumudur tüm kaynaklarıda taraftardır. Burdaki her bilgi resim yazı taraftara aittir hiç birini
sahiplenmiyoruz. Sahibi sizlersiniz hepimiz sahibiyiz. Bu sebeple burdaki herhangi bir fotonun başka bir yerde yayınlanması
çok önemli değil bizim için zaten amacımız Beşiktaş taraftarına ulaşmak öyle yada böyle farketmez. Biz yayınladığımız her
Fotoyu kesinlikle çeken arkadaşın ismiyle yayınlıyoruz. O hak ona aittir bize değil isminin verilmesini istemeyen arkadaşların
yada bizim çektiklerimizi isimsiz yayınlıyoruz. ben mesela Yunusun çektiği drone resimlerini sahiplenip başkalarına neden yayınlıyorsunuz demem
bu herşeyden önce Yunusa saygısızlıktır. Esas amacımızdan sapmayalım buranın misyonu taraftara bilgi verebilmektir bunuda
mümkün olduğunca doğru şekilde yapmak istiyoruz. Gerisi boş ve çirkin şeyler.

Çevrimdışı Ensar

koyalım abi bizde adımızı, video başlarken biterken koyun amblemi ismi herkes bilsin görsün , burada bu kadar emek veriliyor kimseye hak yedirmeyin ,  yine Beşiktaş için yapıyoruz reklam amacımız yok ama ahmakta değiliz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı asyakartalı

Arkadaşlar taç çizgisi turuncu ile belirttiğim kısımdamı olacak? eğer öyleyse tribün sahaya çok yakın değil gibi geldi bana

ölçüleri biliyordum ama görseli görünce bende baya şaşırdım.tahminimden çok çok uzakmışız sahaya  :alala: :alala:

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Arkadaşlar karakartalpasha nın üyeliği sonlandırılmıştır bilginize.

Zaten burda olmaktaki amacı kendi haber sitesine hit çekmek ve Mustafaya burdaki üyeleri yönlendirmekti.
bunu başından beri biliyorduk ama çokta derdimize değildi önemsemedik. Geçen gün kendisini özel mesajla ikaz etmiştim
burda haber sitesinin reklamını yapmasını hoş karşılamadığımızı söyledim özel mesajla Bu günkü çıkışındaki nedende
artık burdan menfaat sağlayamayacağını bilmesinden dolayı artık burayla işinin bitmesi nedeniyleydi.
İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş her attıkları adım kendi menfaatleri için olduğundan burasınıda öyle sanıyorlar.
Burası tamamen bir taraftar oluşumudur tüm kaynaklarıda taraftardır. Burdaki her bilgi resim yazı taraftara aittir hiç birini
sahiplenmiyoruz. Sahibi sizlersiniz hepimiz sahibiyiz. Bu sebeple burdaki herhangi bir fotonun başka bir yerde yayınlanması
çok önemli değil bizim için zaten amacımız Beşiktaş taraftarına ulaşmak öyle yada böyle farketmez. Biz yayınladığımız her
Fotoyu kesinlikle çeken arkadaşın ismiyle yayınlıyoruz. O hak ona aittir bize değil isminin verilmesini istemeyen arkadaşların
yada bizim çektiklerimizi isimsiz yayınlıyoruz. ben mesela Yunusun çektiği drone resimlerini sahiplenip başkalarına neden yayınlıyorsunuz demem
bu herşeyden önce Yunusa saygısızlıktır. Esas amacımızdan sapmayalım buranın misyonu taraftara bilgi verebilmektir bunuda
mümkün olduğunca doğru şekilde yapmak istiyoruz. Gerisi boş ve çirkin şeyler.

İşte bu! Tebrikler  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Furkan Sarper

bugun kapalinin arkasina beton mikseri gelmisti ve numaralinin arkasindaki bolume tahta kalip cakmislardi. deplasman yolu icindi sanirim orayada beton atarlar bir kac gune

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Necmi bey çok güzel yazmışsınız bunu belirtmek isterim.. Şunu sorcam ben,, drenajı sınırlayan beton sahanın sınırları olcak değil mi.. Böyle yapılırsa saha etrafına göre yüksek olcak sanırım

Çevrimiçi Necmi

bir tarafa kendi imzanı at bence @Popular Demand
bizim drone için katkımız sana yardım etmek içindi burayla ilgili bir
menfaat sağlamak için değil sen Beşiktaş taraftarına bir katkı
sağlıyordun ve bunu yaparken zarara uğradın Taraftarda bunun için
zararına ortak oldu güzel bir şeydi. Hayır kesinlikle kendi adımızı istemem bu
destekden çıkar menfaat ilişkisine döner o zamanda izinsiz kullananlardan bir farkımız kalmaz.
herşeyden önce bunu biz değil taraftar yaptı bunu sahiplenmekte istemem.
bu yardımı yapanlarada haksızlıktır.

@Necmi abi en iyisini yapmışsınız tebrikler..

Kendi adıma nefret ediyorum çıkarcı insanlardan. Lazım değil bize öylesi.

Videomuz %83'te şuan, umarım onu paylaşırken bari kaynak gösterirler..
          [img width=41

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya burdada görüyorum saha düşündüğümden daha uzak diyor.

Neresi uzak bunun daha reklam panoları gelicek ofsayt hakemi gelicek bazen çok boş konuşabiliyoruz.

Çevrimdışı Ensar

bir tarafa kendi imzanı at bence @Popular Demand
bizim drone için katkımız sana yardım etmek içindi burayla ilgili bir
menfaat sağlamak için değil sen Beşiktaş taraftarına bir katkı
sağlıyordun ve bunu yaparken zarara uğradın Taraftarda bunun için
zararına ortak oldu güzel bir şeydi. Hayır kesinlikle kendi adımızı istemem bu
destekden çıkar menfaat ilişkisine döner o zamanda izinsiz kullananlardan bir farkımız kalmaz.
herşeyden önce bunu biz değil taraftar yaptı bunu sahiplenmekte istemem.
bu yardımı yapanlarada haksızlıktır.
Necmi abi yanılıyorsun , bende naçizane fotoğraf çektim yayınladık mesela, ben kendi sitemde yayınladım öyle düşündüm öyle hissettim , seninle yüz yüze de sohbet ettik bu forum bu site bizim , Beşiktaşın , sitenin adı konduğu zaman sen niye çalanlar gibi olasın , bizimse bu ortam ben konmasindan yanayım, he konulmasın benim çektiğime diyen olursa onun bileceği iş 
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Necmi bey çok güzel yazmışsınız bunu belirtmek isterim.. Şunu sorcam ben,, drenajı sınırlayan beton sahanın sınırları olcak değil mi.. Böyle yapılırsa saha etrafına göre yüksek olcak sanırım

şu bey kelimesini kaldıralım kardeşim hiç hoşlanmıyorum.
tam anlamadım ne demek istediğini ama ölçmedim sanırım saha biraz daha büyük oluyor.
sahanın bitmiş hali projeye göre ilk sıra ayak bastığımız yerden beş cm daha yukarda olacak
projeye göre böyle uygulamada ne olur bilemem.  @Uğur Uğurlu