@Necmi abide şahit

neye şahitim. ben Fatih Doğanın verdiği süreye inanmıyorumki.
drenaj boruları serilmedi daha boruları yerleştirip üstünü çim kumuyla kapatıp üstüne çimimi serecekler sanıyorsunuz
daha kaç kat işlem var ve henüz ilk katı yapıyorlar. bunu yapıp kapatacaklar sonra ısıtma tesisatı döşenecek tüm sahaya 20 cm aralıkla
onunda üstünü kapatacaklar sonra sulama tesisatı döşenecek biz yeşili benim tahminim martın onunda görürüz en erken
7si gibi olur. yani önümüzdeki salı değil ondan sonraki salıda değil ondan sonraki salı daha çimin sermemi ekmemi olacağına karar
verilmemiş çim anlaşması yapılmamış sadece tarlalarla görüşme yapmışlar. Ben şantiyedeki mühendislerin lafına bakmıyorum
onların demesiyle olsaydı şimdi biz maç oynuyor olurduk. keşke dediği gibi olsa sisin alt yapıyı yapması için 30 gün gerekiyor eğer serme çime
hibrit çakmaya karar verirlerse buda kırk gün demektir.bir sahaya makine on günde hibrit çakıyor. on gün oldu sanırım başlayalı aşağı yukarı
buda demek oluyorki marttan en az yedi gün yemek gerekiyor zaten ilk salı günü serecekler dedi sonra insanlar yanlışın var daha boruları yerleştirmediler deyince
bir sonraki salıya çıkarttı 3-5 gün sonrada bir sonraki salı der gelir benim dediğim tarihe
Fatih Doğanın Beşiktaş için yaptığı gazeteciliği ve Beşiktaşı sürekli savunmasını taktir ediyorum Basında Beşiktaşın arkasında duran çok az insan var.
ama şantiyede propan mühendisleriyle konuşmuştur ben bu güne kadar onların verdiği ve tutan bir tarihe tanıklık etmedim
propan güya işi programlıyor ama anlamadığım işimi planlıyor yoksa işmi onu planlıyor belli değil girdiklerinden beri yaptıkları
tek şey tutmayan programlar yapmak. Gerçi haklarını yemeyeyim İhsan dan iyidirler.
@burakkk1903 İhsan bey o kadarınıda yapamazdı.