Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı 34BJK64

Son kombine rakamı nedir? Kaç kombine satıldı?
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Popular Demand

Youtube a yuklendimi video bulamadim @Popular Demand  yukleyince link atarmisin saygilar.

1.2GB dosyayı çok yavaş upload ediyor abi ya. Suan %41. 7 gibi anca biter bu hızla. Ttnet işte :/
          [img width=41

Çevrimdışı dlcs

http://i51.tinypic.com/2gt4rbd.jpg   

Böyle oluyorsa eğer çim ilk konserde pert olur. Boşuna o kadar yatırım yapılıyor

Çevrimdışı betoo38

üstelik resimleri paylasmasinda sorun yok bence, kendi cekmis gibi logosunu koymus bir de utanmadan

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Seneye kombine almağa kalksak, şu an ki fiyatları görmek hayal olur dimi :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Yani abi mesela ilk maça serme çimi zar zor yetiştirdik öyle oynadık diyelim. İkinci maça kadar olan arada hibrit ekimi yapılabilir mi? Eğer böyle yapılırsa sezon sonunda yapılacak çalışmaya göre verimlilik ve sağlamlık konusunda farklılıkları olur mu?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapılabilir zaten sezon sonu serme çim sökülecek hibrit çakımı yaparlarsa özel bir teknikle
sökülüyor hibrite zarar verilmiyor sonra kumlanıyor tekrar hibritler dikleştirilip ekim yapılıyor
bir sakıncası yok çünkü bu olay her sene zaten tekrarlanacak bir işlem kafanıza takmayın ekme ile serme arasında kalite anlamında bir fark yok
serme çimede hibrit çaktıklarında nevzat demirden bir farkı olmayacak tercih etmemelerinin nedeni
sisin tarlalarının hollandada olması ve çimi buraya getirmedeki zorluklardandı ama şimdi anladığım kadarıyla daha yakın tarlalar araştırılıyor
gümrükten hızlı çekim işlerinide ayarlarlarsa problem olmaz kalitede bir fark yok zaten konuşmamda serme çimi yazın kaldıracakları için
üstünde hemen oynanan bir tür tercih edilecek izlenimi edindim. Yani doğa koşullarına uygun olan değilde bir kaç maç idare eden olacak sanırım
esas Türkiye koşullarına uygun çimde yazın ekilecek eğer sermeye karar verilirse zaten sermenin üzerine hibrit çakacaklarmı oda belli değil çakmayabilirler
çakma amacı saha bozulursa bu sıkıntı yaratır kimse geçici demez yüklenir zaman kalırsa böyle bir riske girmemek için çakarlar diye tahmin ediyorum
mükemmel bir saha yap sonra hibrit çakımını sonraya bırak herkes tukaka yapsın kaliteyi görmezden gelsinler eminim bunun lafını etmek için hazırda
bekleyenler vardır.

yapılabilir zaten sezon sonu serme çim sökülecek hibrit çakımı yaparlarsa özel bir teknikle
sökülüyor hibrite zarar verilmiyor sonra kumlanıyor tekrar hibritler dikleştirilip ekim yapılıyor
bir sakıncası yok çünkü bu olay her sene zaten tekrarlanacak bir işlem kafanıza takmayın ekme ile serme arasında kalite anlamında bir fark yok
serme çimede hibrit çaktıklarında nevzat demirden bir farkı olmayacak tercih etmemelerinin nedeni
sisin tarlalarının hollandada olması ve çimi buraya getirmedeki zorluklardandı ama şimdi anladığım kadarıyla daha yakın tarlalar araştırılıyor
gümrükten hızlı çekim işlerinide ayarlarlarsa problem olmaz kalitede bir fark yok zaten konuşmamda serme çimi yazın kaldıracakları için
üstünde hemen oynanan bir tür tercih edilecek izlenimi edindim. Yani doğa koşullarına uygun olan değilde bir kaç maç idare eden olacak sanırım
esas Türkiye koşullarına uygun çimde yazın ekilecek eğer sermeye karar verilirse zaten sermenin üzerine hibrit çakacaklarmı oda belli değil çakmayabilirler
çakma amacı saha bozulursa bu sıkıntı yaratır kimse geçici demez yüklenir zaman kalırsa böyle bir riske girmemek için çakarlar diye tahmin ediyorum
mükemmel bir saha yap sonra hibrit çakımını sonraya bırak herkes tukaka yapsın kaliteyi görmezden gelsinler eminim bunun lafını etmek için hazırda
bekleyenler vardır.

Necmi Abi daha yakın tarlalar araştırılıyor dedin ama şimdi mesela SIS'in tarlasında yetişen ile başka tarlada yetişenin kalitesi bir olur mu? Bizim için bi sorun teşkil eder mi bu durum?

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi daha yakın tarlalar araştırılıyor dedin ama şimdi mesela SIS'in tarlasında yetişen ile başka tarlada yetişenin kalitesi bir olur mu? Bizim için bi sorun teşkil eder mi bu durum?
mamül madde değil çimden bahsediyoruz doğada yetişiyor
kalitesi ekeceğin tohumla alakalı standartını karşılıyorsa alırsın zaten
topu topu 3 veya 4 maç oynanacak kalitesinin ne olduğunun bir önümi yok ihtiyaca cevap versin yeter

mamül madde değil çimden bahsediyoruz doğada yetişiyor
kalitesi ekeceğin tohumla alakalı standartını karşılıyorsa alırsın zaten
topu topu 3 veya 4 maç oynanacak kalitesinin ne olduğunun bir önümi yok ihtiyaca cevap versin yeter

Tamamdır abi, teşekkürler :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı berkayyalcin963

1.2GB dosyayı çok yavaş upload ediyor abi ya. Suan %41. 7 gibi anca biter bu hızla. Ttnet işte :/
Tamamdir yollarsin sonra linki.Bu arada superonline kullanicisiyim canavar gibi internet masallah 😊
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı altan0348

fatih doğan faik'in tekidir. bugüne kadar iddia ettiği çoğu haber asparagas çıkmıştır. bu zayıf yönünü beşiktaşı sahiplenerek kapatmaya çalışıyor. biz vodafon arena'da 1 maç ancak oynayabiliriz. başkan şubatın ortalarında tarihi açıklayacağız dedi ama açıklamadı. yarın da açıklayacağını sanmıyorum. kalan 6 iç saha maçımızı başakşehirde oynayacağız mecburen. zeminin 1 ayı var, membranların da 20-25 günü var. her şey bittikten sonra bunların kalite kontrolü yapılmalı derken bu sene maç oynanmaz bana göre.

Çevrimdışı tedd

Uydunete geç kurtar kendini. Uploadun ve downloadun dibine vur:)
The most eastern of the west, the most western of the east

Bittiğinde efsane bir görüntü çıkıcak ortaya. Özellikle geceleri..
          [img width=41

Ya şu resimleri nerden upload ediyorsunuz. Hiçbir resmi göremiyorum ben.. Acaba benim tapatalkta mı Problem var

Çevrimiçi Necmi

üstelik resimleri paylasmasinda sorun yok bence, kendi cekmis gibi logosunu koymus bir de utanmadan
Arkadaşlar bu konuyu kapatalım gerek yok biz bu resimleri tüm dünyadaki Beşiktaş taraftarının özlemini
gidermek için koyuyoruz. Bir şekildede ulaşıyor onlara zaten emin ol her Beşiktaşlı drone çekimini görünce
kaynağıda tahmin eder. Beşiktaş taraftarı emek hırsızlığına göz yummaz buda kendisine kötü dönecektir.
Bizde sürekli diyoruz paylaştığınız bir konunun mutlaka kaynağını belirtin ama gereksiz link paylaşmayın
burası çok büyük bir site ve burdan paylaştığınız her link paylaştığınız siteye müthiş bir hit olarak döner
burda bir sitenin adının geçmesi o siteye google sırlamasında büyük katkı sağlar zaten o nedenle sitelerinin adını
imzalarına yazıyor arkadaşlar.Kendi sitesine katkı yapıyor ama buraya zarar olarak geçiyor Biz hit derdinde değiliz
zaten forumun kalitesi bunu sağlıyor. Türkiye sıralamamız 788 bu gün itibariyle bu Türkiyedeki en büyük taraftar forumu yapıyor
bizi millette kendi sitesinin ismini burda geçirmek için can atıyor doğal olarak bizde Beşiktaşın yararına olan hiç bir
siteyi engellemiyoruz. Beşiktaşın adını kullanarak menfaat sağlamak isteyenleri engelliyoruz. Burda engellenen bir site
 varsa emin olun haklı bir nedeni vardır. Kimseyide açık açığa teşhir etmek istemiyoruz. Burası Beşiktaşın adını kullanan hiç bir
siteyle rekabete girmez. Zarar verdiğini düşünürsek engelleriz Faydasını görürsek destekleriz. Bunada biz karar vermiyoruz sizlerin kararı
oluyor genelde

Ya şu resimleri nerden upload ediyorsunuz. Hiçbir resmi göremiyorum ben.. Acaba benim tapatalkta mı Problem var

Forumda bir sorun olabilir.

http://s15.postimg.org/xzh01aj6j/image.jpg
          [img width=41

Çevrimdışı sozkul

@ozan062, imzanda iki cümle var ikisi arasındaki büyük çelişkinin farkında mısın?

1. *ŞENOL GÜNEŞ= Sonunu getirebileceğine inanmadıgım hocamız*
2. Olumsuz düşünceleri zihinsel canavarlar halini almadan önce yok edin

Bence sen kafanda zihinsel bir canavar haline gemiş olan bu düşünceyi sil at.
Yok yapmam ben haklıyım diyorsan bile lütfen sen şunu sezon sonuna kadar sil, haklı çıkarsan ben söz veriyorum bütün foruma hatırlatacağım senin ne kadar ileri görüşlü olduğunu.
Umutsuzsun anlıyorum, ama bunu imza haline getirip hala umut taşıyanların moralini bozma lütfen, renkli forumlarında bizim takımın işin sonunu getiremeyeceğinden yeterince bahsediliyor.

Uydunete geç kurtar kendini. Uploadun ve downloadun dibine vur:)
Araştırıcam, bıktım şu ttnetten.
          [img width=41

Çevrimdışı Altuğ

Dostum eline sağlık teşekkür ederiz çekimlerin için.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı berkayyalcin963

Hay ttnetin heyecanlandim simdi baya fotolar mukemmeldi  :uyucam: :uyucam:
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimiçi Necmi

sende bir problem vardır. Herkes görüyor

Hay ttnetin heyecanlandim simdi baya fotolar mukemmeldi  :uyucam: :uyucam:

Böyle bişey görmedim ya bilsem mega.co'ya falan yüklerdim indirilirdi. 3 saat oldu henüz %61.

15 dklık video altı üstü.
          [img width=41

Çevrimdışı Mehmet92

kapalı arka tarafta çevre düzenleme başlamış.

Çevrimdışı sozkul

Güncel

Bu fotoda serilen branda su geçirmez branda mı?
Ben SIS'in çalışma hayranım iyi gidiyorlar.