Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809498 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı burakkk1903

sali gunu cok zor. daha drenaj icin borularin ne kadari koyuldu o bile belli degil. sis'in ornek uygulamalarinda da bir kisimda drenaj devam ederken diger kisimda cim serilmesi gibi bir uygulama gormedim ben acikcasi. en az iki haftasi daha var ilk yesili gormemize. beli su olabilir; kenarlarda mesela tac cizgisinin bittigi yerden tribunlere kalan yerlere serilebilir. aklima baska bisey gelmiyor acikasi.
beyler salı dediği bu salı değil diğer salı bunu söylemişti yani 10 gün sonra felan
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı burakkk1903

Fatih doğan haftaya salı dedi bu salı değil yani 10 güne çimi göreceğiz kısmetse 🙃
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı özismet

Çevrimdışı burakkk1903

Fatih doğan haftaya salı dedi bu salı değil yani 10 güne çimi göreceğiz kısmetse 🙃
@Necmi abide şahit  :super: :claps:
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

zemine serilen branda suyu geçiren kum toprak geçirmeyen membran galiba.
super dimi abi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

12 sıra kanal açılmış kaç kanal daha açılacak :money:
18. çizgi orta çıkışa denk gelmiş
36 civarı kanal olur herhalde dikeyde
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı selim

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

@Popular Demand eline sağlık drone çekimini heyecanla bekliyoruz :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

@Popular Demand eline sağlık drone çekimini heyecanla bekliyoruz :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı kartal190321

kediyolunda kaynak çalışması oldugu için takılan mebran tek taraflı toplanıp diğer mebranın üstüne konuldugu söyleniyor
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi murat

super dimi abi :)
çatıdaki ışık geçiriyor ısı geçirmiyor bu da su geçiriyor toprak kum geçirmiyor.defansta adam geçirip topu geçirmezse tamamdır bu iş  :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Güncel, 30 dakıka öncesi https://www.periscope.tv/w/1YqxoPmLqaQKv
çok güzel bir stadımız oluyor
videoda sol taraftaki çatı ve membranlar ile birlikte iyi görüntü kalitesi eşliğinde ne yalan söyleyeyim aydınlandım ve büyülendim
bu güzel mabedimizde oluşacak olağanüstü seyirci baskısını rakiplerimiz düşünsün
bundan sonra artık adam gibi kaliteli oyuncular getirmek başkan ve yöneticilerin ilk işi olmalıdır
sonra altyapıyı adam etmek de başkan ve yöneticilerin işlerinden biri olmalıdır
bu güzel stada layık işlerin devamının gelmesi dileğimle.

dip not:ben başkan ve yönetimin yerinde olsam özellikle önümüzdeki sezondan itibaren mabedimizde oynayacağımız bazı maçların gündüz oynanması için hamlemi yapardım sonuna kadar bastırırdım
sonuçta herşey yayıncı kuruluşun emrinde olmamalıdır
sen Beşiktaşsın ve kendi taraftarına değerini veriyorsan gündüz maçlarına da önem vermelisin
haftasonları gündüz maçları çok ama çok keyifli geçer Beşiktaş'ı tutan insanlarımızın.

Çevrimdışı Emre_ZA

@Necmi abi serme çime hibrit eklemesi yapılacak deniyor, hatta SIS röportajında da bunu okumuştuk mümkün diye..Ama zamanlamasını bulamadım röportajda..Normal serme çim 30-40 gün, hibritle ekme çim 70 gün civarı ama sermeye hibrit çim kaç gün acaba? Düz mantık 50-55 gün civarı diyor ama senin bir bilgin var mı?
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı betoo38

Bu bizim drone'nin çektiği resim değil mi?

Çevrimdışı kivanc

SIS çok güzel çok seri çalışıyor helal olsun valla

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Necmi abi serme çime hibrit eklemesi yapılacak deniyor, hatta SIS röportajında da bunu okumuştuk mümkün diye..Ama zamanlamasını bulamadım röportajda..Normal serme çim 30-40 gün, hibritle ekme çim 70 gün civarı ama sermeye hibrit çim kaç gün acaba? Düz mantık 50-55 gün civarı diyor ama senin bir bilgin var mı?

SIS röportajda gerekirse serme çime hibrit ekip 19 martta maç oynanacak duruma getireceğiz diyor..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı burakkk1903

Süleyman SEBA

Çevrimdışı Popular Demand

Bu bizim drone'nin çektiği resim değil mi?

Lan arkadas madem yayinliyorsunuz bari websiteni yazma. Boyle yapinca calmis ve sahiplenmis oluyosunuz..
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 16:18:14 Popular Demand ]
          [img width=41

Çevrimdışı Anıl1903

@Popular Demand fotoğraflar harika,videoyu sabırsızlıkla bekliyorum.Eline sağlık :claps:

Çevrimdışı betoo38

Lan arkadas madem yayinliyorsunuz bari logonu koyma. Boyle yapinca calmis ve sahiplenmis oluyosunuz..
kendi fotolarina para istiyor ama baskasindan calmak sorun olmuyor :D

Hayır madem çalıyosun niye logonu koyuyorsun?

Biraz emeğe saygı be. :steamed: :steamed:

-Mustafa Kemal Atatürk