@sfr03
Bu mersin macina hic taraftar gitmese yeridir. Bu mac diger maclara benzemiyor. konyaspor macina giden butun taraftarlar bu maca gidemiyor. Neden guya butun tribunlerden kufur edildigi icin. yani o maca giden 17000 kisinin tamami maca giremiyor. Maca 5000 kisi gitse bu passolig icin yeni rant kapisi demek. En basindan artik her yere kamera yerlestirdik kufur edenle etmeyen ayrilacak ona gore maca gelmeyecek dendi. ama mac sonu gorduk ki kufur eden kucuk bir kesmin cezasini butun taraftarlar çekti. kazanan yine passolig oldu. Belki konudisi ama kimse burada bana passoligi savunmaya kalkmasin. E bilet olacaksa, soylenildigi gibi kamera sistemleri tarafindan kufur edenler tespit edilecekse, kartlar istenilen bankadan veya direk kulüp tarafından çıkarılacaksa ben sonuna kadar destekliyorum. Ama bu sekilde soygundan baska bisey degil.
Passokartın bir algı olduğu, son yıllarda ülkemizde siyasi bir kültür haline gelen "yaptım oldu" dan ibaret olduğunu defalarca dile getirdik, bu işten nemalanan kalemşorlar öyle güzel allayıp pullayıp pazarladılar ki passokartı istesek de istemesek de yıllık aidat adı altında o kalemşorların dolma kalemlerinin mürekkeplerini dolduruyoruz. Passokartın ne amaçla uygulamaya konduğu ayan beyan orta da iken ısrarla bu işi savunan arkadaşlara Bursasporun sahasının kapatılması güzel bir örnek olacaktır sanırım. Buda Passokart artık kulüplere değil bireysel olarak seyirciye ceza verecek diyenlere kapak olsun.
Gelelim bu akşam ki maça;
Bu gün değilde ne zaman peki, herkesin ha koptular ha kopacaklar diye avuçlarını ovuşturup beklediği takımımız bunca maddi imkansızlıklara rağmen stadsız şampiyonluk kovalarken bu gün değil de ne zaman destek olacağız.
Bırakın passokart takıntısını canı cehenneme deyip imkanı olan tüm Beşiktaşlıların orada olması dileklerimle.