Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5829095 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serdkar

bugün aksama dogru 8.mebran serilmeye baslanir

diyelim bugün 8/42 oldu geriye kaliyor 34 ..Günde 2 tane taksalar... 17 gün ...
Daha Kisalarda gelecek 42 tane...
membran bile rahat 3-4 hafta sürecek @Efe

Çevrimdışı Serjo

İşte şimdi olmadı bence. Ya sadece yazıyla düz bırakacaksın ya da Vodafone un yanına amblem koyuyosan arenanın yanına da Beşikaş amblemi koyacaksın. Babanın stadı değil burası Vodafone efendi !

bence bu logo'yu koyarlar  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı VOLKİ3358

Ne tabelaymış arkadaş, birlik, beraberlik sağlandı. Tabela hakkında 1 tane bile eleştiri yok, herkes mutlu, herkes hem fikir. Bu günü not edin...  :claps:
bu ne iğrenç tabela kardeşim şaka şaka harika olmuş :ishock:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Erdem Çözer

İşte şimdi olmadı bence. Ya sadece yazıyla düz bırakacaksın ya da Vodafone un yanına amblem koyuyosan arenanın yanına da Beşikaş amblemi koyacaksın. Babanın stadı değil burası Vodafone efendi !

aha da eleştirecek bir şey bulundu  :evillol:

ama bu eleştiri için biraz geç kaldın çünkü ilk sunumdan beri böyle :)

ayrıca stadın bir çok noktasına Beşiktaş arması geleceği de açıklandı..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

Bizde ne zaman biri arıza çıkaracak diyorduk :)

Mutlaka Beşiktaş Arması konacak merak etme

Çevrimdışı harund1k3

Tamamen aynı fikirdeyim kardeşim. Bende uzun süre bu nedenlerden almadım passo ama BJK aşkı ağır geldi. Verdiğim her kuruş haram olsun.

Bende geçen maç cezalı duruma düştüm. Zaten bir 19 bin taraftar daha dedim. Cezalı grup 17 bin ise bir 17 bin daha çıkarmamız lazım artık her maç kritik. Çok fazla büyük bir stad değil.

İnşallah şu passo yalanı biter ve yeni stadımızda herşey daha güzel olur.

@sfr03

Aynen oyle. Passolige buyuk tepki gosteren bir kesim var. sadece besiktas tribunlerinde degil her kulupde var bu kesim. Tepkilerinde de gayet haklilar. ben yurtdisinda yasiyorum dayanamadim ben de passolig cikarttim. fakat konya macinda benim de kartimi engellediler. Aldiklari para zehir zikkim olsun. Passo gelirin bir kismini kulube bir kismini malum bankaya aktarsa da sirf yillik yenileme gelirleri artsin diye boyle islere girisiyorlar.

Çevrimdışı FARUK

tabelanın olduğu yerde eksik küfeki sırası var. onları kapatmadan alelacele neden taktılar bu tabelayı?
Orası kabloların yukarı taşındığı kısım kablo işlemi bitmeden kapatmazlar

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Vodafone arena reklam yazısı da yazıldığına göre benim için artık merak uyandıran tek konu çatıda bir şeyler yazılıp yazılmayacağı. Geri kalan herşeye (piksel dahil) gözüm alışmaya başladı ve beğeniyorum :D bir de şu zemine ilk çim tanesinin düştüğü günü gördük mü tamamdır. Artık köşelerdeki gibi ciddi bir skandal olmadığı sürece bence eleştirmeye gerek yok arkadaşlar çünkü görüyorum ki buradaki eleştiriler Fikret Orman'ın muhaliflerine malzeme oluyor. Biraz dikkatli takip ederseniz siz de bunu açıkça göreceksiniz. Mesela son 2 gündür tutturmuşlar "Fikret başkan yaptırdığı stadla övünüp duruyor ama bir BEŞİKTAŞ yazısını bile düzgün yazdıramadı. Beceriksiz yönetim. Bu yönetim çok amatör vs" tarzında yazılar yazıyor ve paylaşıyorlar koca koca sözde ciddi adamlar. Verilen bunca emeği koltuk sevdası için görmezden geliyorlar. Biz de bu şahıslara malzeme vermeyelim derim ben  :olmaz

Çevrimdışı Serdkar

Gürler Akgün ‏@gurlerakgun 15 Sek.vor 15 Sekunden

Vodafone Arena'da son durum az sonra @tvbjk olacak

Çevrimdışı sallapati

Öncelikle herkese merhaba. Sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum ancak yazmak bugune nasipmiş.Kıbrıs'tan herkese sevgi selamlarımı yolluyorum.

Ayrıyeten  bu resim paylaşıldı mı bilmiyorum ama Ali Engin ağabeyimizin twitter sayfasından alıntıdır.

https://twitter.com/gurlerakgun/status/699921640961024000

yerde vodafone logosu var

Çevrimdışı Erdem Çözer

çatıda yazı yazılacağı ilk günden beri belli vodadone arena resmi hesabı da her sorulduğunda söylüyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

BEŞİKTAŞ JK yazısını ısrarla söyleyemeye devam edicem. B ve E harfleri diğerlerine göre çok bitişik oldu ve diğer bloklarda harfler bloğa göre ortalanırken BE yazısı bloğun sağ tarafında kaldı. Ciddi anlamda kötü görünüyor.

Çevrimdışı Uğurcan

Çok şükür bugünleri gördük Allah bize Mabedimizde maç izlemeyi de nasip etsin inşallah.
Benim aklıma takılan bir konu var acaba korkulukların siyah renge boyanma şansı var mı ? Pikseldi,tek renkti her şeyi geçtim benim alt ve üst kat arasındaki ton farkı olması gözüme takılıyor.Alt katta korkuluklar olmadığı için Siyah ve Beyaz çok canlı duruyor.Acaba üst kat korkuluklar siyaha boyanırsa daha doğrusu öyle bir imkan varsa daha güzel durmaz mı ?
Her yeni fotoğrafta tekrar tekrar aşık oluyorum stadımıza emeği geçen herkesin eline koluna yüreğine sağlık.#HasretBitiyor  :ishock: :halay:
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Efe

diyelim bugün 8/42 oldu geriye kaliyor 34 ..Günde 2 tane taksalar... 17 gün ...
Daha Kisalarda gelecek 42 tane...
membran bile rahat 3-4 hafta sürecek @Efe
mebranin 2.ekip gelse bile 1 aylik isi var yoksa 40 gunu bulur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı insolente_jk

Vodafone Arena Tanıtım Filmi'ni izlersen  :s20: izleme boşver  :tabe: :D
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı SuperBJK

aha da eleştirecek bir şey bulundu  :evillol:

ama bu eleştiri için biraz geç kaldın çünkü ilk sunumdan beri böyle :)

ayrıca stadın bir çok noktasına Beşiktaş arması geleceği de açıklandı..

Bizde ne zaman biri arıza çıkaracak diyorduk :)

Mutlaka Beşiktaş Arması konacak merak etme

Konsun zaten abi. Tamam Vodafone da koysun ama turistin biri geldiğinde burası Vodafone Arena demesin Beşiktaşın stadı desin.

Sarışınların tabelayıda bu firma yapmış. Bizde bu kadar büyük, insanların gözünün içine içine batan Amblemimizi koysak fena olmaz.

( Bir ot yeter onlara ) Saygılar. :)

Çevrimdışı ilhan

@sfr03

Bu mersin macina hic taraftar gitmese yeridir. Bu mac diger maclara benzemiyor. konyaspor macina giden butun taraftarlar bu maca gidemiyor. Neden guya butun tribunlerden kufur edildigi icin. yani o maca giden 17000 kisinin tamami maca giremiyor. Maca 5000 kisi gitse bu passolig icin yeni rant kapisi demek. En basindan artik her yere kamera yerlestirdik kufur edenle etmeyen ayrilacak ona gore maca gelmeyecek dendi. ama mac sonu gorduk ki kufur eden kucuk bir kesmin cezasini butun taraftarlar çekti. kazanan yine passolig oldu. Belki konudisi ama kimse burada bana passoligi savunmaya kalkmasin. E bilet olacaksa, soylenildigi gibi kamera sistemleri tarafindan kufur edenler tespit edilecekse, kartlar istenilen bankadan veya direk kulüp tarafından çıkarılacaksa ben sonuna kadar destekliyorum. Ama bu sekilde soygundan baska bisey degil.
Passokartın bir algı olduğu, son yıllarda ülkemizde siyasi bir kültür haline gelen "yaptım oldu" dan ibaret olduğunu defalarca dile getirdik, bu işten nemalanan kalemşorlar  öyle güzel allayıp pullayıp pazarladılar ki passokartı istesek de istemesek de yıllık aidat adı altında o kalemşorların dolma kalemlerinin mürekkeplerini dolduruyoruz. Passokartın ne amaçla uygulamaya konduğu ayan beyan orta da iken ısrarla bu işi savunan arkadaşlara Bursasporun sahasının kapatılması güzel bir örnek olacaktır sanırım. Buda Passokart artık kulüplere değil bireysel olarak seyirciye ceza verecek diyenlere kapak olsun.
Gelelim bu akşam ki maça;
Bu gün değilde ne zaman peki, herkesin ha koptular ha kopacaklar diye avuçlarını ovuşturup beklediği takımımız bunca maddi imkansızlıklara rağmen stadsız şampiyonluk kovalarken bu gün değil de ne zaman destek olacağız.
Bırakın passokart takıntısını canı cehenneme deyip imkanı olan tüm Beşiktaşlıların orada olması dileklerimle.

Çevrimdışı Engin

küçük bir ricam olacak  :iblush:  twitter facebook tan falan koyduğunuz resimleri göremiyoruz (işyerinden bakanlar için) rica etsem @FARUK kardeşimiz gibi ayrıca resmide altına ekleyebilir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim :ok:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı harund1k3

Yazilar kirmiziya siyah olacak. Muhtesem gozukecek ozellikle geceleri.

Çevrimdışı Iskece_Kartali

çatıda yazı yazılacağı ilk günden beri belli vodadone arena resmi hesabı da her sorulduğunda söylüyor

Çatıya yazı yazılacağını biliyorum da merak ettiğim iki tarafa da vodafone mu yazılacak yoksa bir tarafa Beşiktaş yazacak mı? ayrıca yazının fontu şekli şemali falan merak ettiğim bunlar  :D onun dışında stadla ilgili artık bence çok fazla olumsuz yorum yapılmamalı diye düşünüyorum. Kimseyi eleştirmiyorum yanlış anlamayın sadece fikrimi söylüyorum çünkü bir önceki mesajımda belirttiğim gibi birileri bunu farklı şekilde kullanıyor. Koltuk işine de çok takmamak lazım bence başkan ilk fırsatta orasını düzeltecektir göreceksiniz.

Çevrimdışı harund1k3

Konsun zaten abi. Tamam Vodafone da koysun ama turistin biri geldiğinde burası Vodafone Arena demesin Beşiktaşın stadı desin.

Sarışınların tabelayıda bu firma yapmış. Bizde bu kadar büyük, insanların gözünün içine içine batan Amblemimizi koysak fena olmaz.

( Bir ot yeter onlara ) Saygılar. :)

Eski acikta olacak onlar sen merak etme hem de zebellah gibi koyacaklar :)