Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5827014 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Altuğ

Öncelikle herkese merhaba. Sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum ancak yazmak bugune nasipmiş.Kıbrıs'tan herkese sevgi selamlarımı yolluyorum.

Ayrıyeten  bu resim paylaşıldı mı bilmiyorum ama Ali Engin ağabeyimizin twitter sayfasından alıntıdır.

https://twitter.com/gurlerakgun/status/699921640961024000

Aramıza Hoşgeldin.

Çevrimdışı Efe

loca koltuklarıda raylı olacak , 1903 tribününde henüz hareketlilik yok .Kapalı alttaki beyaz astarlı çıkış da sonunda boyandı.

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/12728447_1003330863080831_1298158571_n.jpg?ig_cache_key=MTE4Njg2OTU1MDI1MzI2MDA0NQ%3D%3D.2
eski acik usttede korkuluk bitmek uzere bi kac gune koltuklarida yerlestiriliri pazartesi geldigimde koltuklarin buyuk cogunlugu yerlerinde olacak şu yeni acikla eski acik alttaki eksik bolumleride bi tamamlasalar artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Şuna birde çatı ışıklarını ekleyelim
Eline sağlık. :)

İzninle bu fotoyu görsellerime ekliyorum :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

harik görünuyor gercektede bundan farksiz olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

@ilhan assagi tukursen sakal yukari tukursen biyik iste. Bende senin gibi dusundum ne olursa olsun besiktasi destekleyim dedim gittigim her macta sesim kisildi, konya macinda bati alt tribunde olanlar hatirlayacaktir beni :). buna ragmen yinede iptal etmeyi dusunuyorum passoligi. kulupler birliginin acilen karar almasi lazim passolige karsi e bilete gecilmesi icin. icime dokunuyor arkadas goz gore gore birilerinin bizim ustumuzden bu sekilde kazanc saglamasi. Onu da birak ayip degil mi sirf daha cok passo ciksin diye butun tribunleri kapatmak. Gercekten utanc verici.
Ortak noktamız ortak çıkarımız tek,
"BEŞİKTAŞ"
oda herşeye değer @harund1k3

Çevrimdışı Emre.Guler

Eline sağlık. :)

İzninle bu fotoyu görsellerime ekliyorum :bandit:

Erdem hazırlamış görseli ben sadece ışıkları açtım :)

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Vodafone arena periscope yayını :)

O değilde diklik olarak Tanrı dağı gibi :)  :ebebe:

Mutlu sona az kaldı  :claps:

https://www.periscope.tv/w/1YqJDmVwNrNxV
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 14:47:48 bozkurtözcan07 ]

Çevrimdışı Efe

Artık herkes stat bir an evvel açılsın derdinde :D
aynen kapasite falan 2.plana dustu herkes saha ve mebrana odaklandi artik kapasitede çok umrumda degil bitsinde mac seyredelim 19.03 e acacaklarsa yillik izin alacagim onu bekliyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ddc1979

Dün fenerin maçında Numaralı tribünde görevliydim.. Maç 2 -0 olunca kale arkası maçı bırakıp bize küfüre başladı.. Numaralı tepki gösterdi ama sonra dahada büyüyerek devam etti..
Bence çok büyütmeyin derim.
bizim Avrupa maçlarında da zamanında olmuştur bu olaylar . Her Kulüpte de yaşanır bence..
Peki dün fener yönetimi maç esnasında anons yapıp küfürleri kesemez miydi ? Keserdi..
Bence asıl tartışılması gerekende bu.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

aynen kapasite falan 2.plana dustu herkes saha ve mebrana odaklandi artik kapasitede çok umrumda degil bitsinde mac seyredelim 19.03 e acacaklarsa yillik izin alacagim onu bekliyorum
Bu yıl açılmamalı diyordum hep fakat koltuk ve membran takıılmaya başlandıktan sonra ve çim ile ilgili görselleri de gördükten sonra bu yıl 1-2 maç bile oynamazsak benimde içimde ukte kalacak artık :)

Çevrimdışı doctore

bence bu logo'yu koyarlar  :)

yahu bu logo bizim stadın tam olarak neresi  :alala: hiç andırmıyor stadı, çok alakasız bir logo.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı ahmetx

vay vay bu yıl şampiyon olup ş.l ne direk katılmamız lazım
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezai

Çevrimdışı melih_grgn

Vodafone arena periscope yayını :)

O değilde diklik olarak Tanrı dağı gibi :)  :ebebe:

Mutlu sona az kaldı  :claps:

https://www.periscope.tv/w/1YqJDmVwNrNxV

Selamun aleykum
kafama takılan bişey var, 21-31.saniyeler arasında siyah çatı kirişlerinin dibindeki gri paslanmış bölüm nedir??? o bölümle ilgili nasıl bir çalışma yapılacak bilgi verirseniz çok sevinirim...
Hayatın anlamı Siyah-Beyaz dı...

Çevrimdışı kadir137

Meslek lisesinde okuyan bir arkadaşım var. "MobilBil" adlı firmada staj yapıyor. Bugün 40 kişilik bir ekiple ekranlı olan koltukları takmaya gidiceklerini söyledi. Ya da koltuklara ekran takıcaz dedi tam anlayamadım. Normalde 20 kişilermiş ancak başkan bastırıyomuş çabuk bitsin diye 40 a çıkarmışlar ekibi. Ve onlara açılış tarihi olarak 19 Martı söylemişler.
Bilgi yüzde yüz doğrudur diyemiyorum çünkü yakından tanıdığım bir insan değil kendisi. Ama gerçeklik payı yüksek

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yeni açık üst tribünde ki koltuk kutularını silmeye çalıştım birde JK nin yanında ki boş bloğu koltuk montajı yapmaya çalıştım. Bir kaç kişi daha el atarsa buraya Beşiktaş-Liverpool maçını monte edip açılışı yaparız  :lol:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA