Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5826585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Ah ulan ah ! şu eski açıkda +27 m ye getirileydi ne olurdu sanki  :akuma: ama o ankrajlar bir gün mutlaka işe yarayacak inşallah .  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı cagdas44

@Necmi

Maalesef yanlis biliyorsun necmi abi. Sharp yillarin markasi kendi panellerini kendi tvlerinde kullanir ayrica apple yillarca sharpin urettigi panelleri kullandi hala kullaniyor mu bilemem piyasanin icinde degilim artik. lg'de buyuk bir panel ureticisi fakat goruntu keskinligi acisindan sharp hepsinden ondedir. ekran kalitesi bakimindan ne lg ne sony sharpin ekranlarinin yanina yaklasamaz(ayni cozunurluk ve boyutlardaki ekranlar icin konusmak gerekirse). fakat sharp daha maliyetlidir bu yuzden turkiyede cok fazla ciro yapamiyorlar.

Biraz geciktim ama yazmasam olmazdı :)

@Necmi abi ekran konusunda haklı aslında şuan Apple ürünlerinde kullanılan amoled ekranları Samsung üretiyor hatta aynı ekranlar Super Amoled adıyla Samsun telefonlarda da kullanılıyor.

- Tabela güzel olmuş, logo kısmını merak ediyorum çünkü şuan bu kullandığımız dış görseller çıktığında henüz logo seçimi yapılmamıştı diye hatırlıyorum

- Yönetimden ricamdır simgelerin arasına bir tane de Maşallah eklensin arada paylaşalım takip altındayız gözü olanın gözü çıksın  :D

Çevrimdışı ahmetx

Yeni açık üst tribünde ki koltuk kutularını silmeye çalıştım birde JK nin yanında ki boş bloğu koltuk montajı yapmaya çalıştım. Bir kaç kişi daha el atarsa buraya Beşiktaş-Liverpool maçını monte edip açılışı yaparız  :lol:
çatıdaki adamı da silin  :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı enemy1903

bjk tvde ne var.iş yerindeyim açamıyorum

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı cagri03

Arkadaşlar donanım haber'den beri sizleri yakından takip etmekteyim. Hemen hemen hepinizi tanıyorum diyebilirim.
Artık sizlerin paylaşımlarınıza ortak olma zamanı geldi sanırım elimizden geldiği kadarıyla.
Birlikten kuvvet doğar, stadımız inşallah bir an önce biter ve yuvamıza kavuşuruz...

Çevrimdışı kartalpençesi

Meslek lisesinde okuyan bir arkadaşım var. "MobilBil" adlı firmada staj yapıyor. Bugün 40 kişilik bir ekiple ekranlı olan koltukları takmaya gidiceklerini söyledi. Ya da koltuklara ekran takıcaz dedi tam anlayamadım. Normalde 20 kişilermiş ancak başkan bastırıyomuş çabuk bitsin diye 40 a çıkarmışlar ekibi. Ve onlara açılış tarihi olarak 19 Martı söylemişler.
Bilgi yüzde yüz doğrudur diyemiyorum çünkü yakından tanıdığım bir insan değil kendisi. Ama gerçeklik payı yüksek

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koltuklar hertürlü yetişir o tarihe ama membran ve çim zor. 19 Mart değil 19 Nisan olur bence :halay:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar donanım haber'den beri sizleri yakından takip etmekteyim. Hemen hemen hepinizi tanıyorum diyebilirim.
Artık sizlerin paylaşımlarınıza ortak olma zamanı geldi sanırım elimizden geldiği kadarıyla.
Birlikten kuvvet doğar, stadımız inşallah bir an önce biter ve yuvamıza kavuşuruz...
:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Meslek lisesinde okuyan bir arkadaşım var. "MobilBil" adlı firmada staj yapıyor. Bugün 40 kişilik bir ekiple ekranlı olan koltukları takmaya gidiceklerini söyledi. Ya da koltuklara ekran takıcaz dedi tam anlayamadım. Normalde 20 kişilermiş ancak başkan bastırıyomuş çabuk bitsin diye 40 a çıkarmışlar ekibi. Ve onlara açılış tarihi olarak 19 Martı söylemişler.
Bilgi yüzde yüz doğrudur diyemiyorum çünkü yakından tanıdığım bir insan değil kendisi. Ama gerçeklik payı yüksek

koltuklara ekran takacaklardır , o firma koltuk firması değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bjk tvde ne var.iş yerindeyim açamıyorum

Stadın son durumunu gösterdiler. Membran, tabelalar vs.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadın son durumunu gösterdiler. Membran, tabelalar vs.
Videosunu bulursanız atinda izleyelim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı cagri03

@Tolga teşekkür ederim kardeşim, Bandırma'danmıydın ?

Çevrimdışı Sarp

Turgay Demir "Beşiktaş'a Operasyon" başlığı altında Canlı Yayında

Çevrimdışı kadir137

koltuklara ekran takacaklardır , o firma koltuk firması değil.
Yok koltuk firmasınu bilmeyen yok zaten abi :D telefonda net alamadım sesini de yanlışlık olmasın diye belirteyim dedim

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Videosunu bulursanız atinda izleyelim..

Kayıt programı olsa alırdım da resmi Youtube hesabı çok geç yüklüyo ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serjo

Şuna birde çatı ışıklarını ekleyelim

vay be..
pixel bile göze batmıyor
Hasret bitiyor, çok güzel oluyor  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ErsinA.

Güncel

@FARUK  senin CIA ajanı falan olduğunu düşünmeye başladım.  :D

Benim çatı firmasında çalışan arkadaşımı deşifre etmişsin. Nerden buldun da buraya yükledin :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

@FARUK  senin CIA ajanı falan olduğunu düşünmeye başladım.  :D

Benim çatı firmasında çalışan arkadaşımı deşifre etmişsin. Nerden buldun da buraya yükledin :evillol:
:)  daha önce de 1 fotoğrafına rastlamıştımda paylaşmadım
Bu fotoğrafta ayrıntı çok olduğu için es geçememiştim.

Çevrimdışı FARUK