Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5828139 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erhan

İşte şimdi olmadı bence. Ya sadece yazıyla düz bırakacaksın ya da Vodafone un yanına amblem koyuyosan arenanın yanına da Beşikaş amblemi koyacaksın. Babanın stadı değil burası Vodafone efendi !

Baştan beri öyleydi proje :icool:

Çevrimdışı kartalpençesi

'açılış olacak ancak bu sezon orada sadece 1 maç oynanması planlanıyor' Marttan bahsediliyor.Şimdi stad bitip açılıyorsa niye 1 maç oynansın? böyle bir karar mı var :alala:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Koa_lAA

'açılış olacak ancak bu sezon orada sadece 1 maç oynanması planlanıyor' Marttan bahsediliyor.Şimdi stad bitip açılıyorsa niye 1 maç oynansın? böyle bir karar mı var :alala:

vodafone dan para almak için olabilir... açtık stadı verin paramızı dicekler büyük ihtimal  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 14:22:55 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

Passokartın bir algı olduğu, son yıllarda ülkemizde siyasi bir kültür haline gelen "yaptım oldu" dan ibaret olduğunu defalarca dile getirdik, bu işten nemalanan kalemşorlar  öyle güzel allayıp pullayıp pazarladılar ki passokartı istesek de istemesek de yıllık aidat adı altında o kalemşorların dolma kalemlerinin mürekkeplerini dolduruyoruz. Passokartın ne amaçla uygulamaya konduğu ayan beyan orta da iken ısrarla bu işi savunan arkadaşlara Bursasporun sahasının kapatılması güzel bir örnek olacaktır sanırım. Buda Passokart artık kulüplere değil bireysel olarak seyirciye ceza verecek diyenlere kapak olsun.
Gelelim bu akşam ki maça;
Bu gün değilde ne zaman peki, herkesin ha koptular ha kopacaklar diye avuçlarını ovuşturup beklediği takımımız bunca maddi imkansızlıklara rağmen stadsız şampiyonluk kovalarken bu gün değil de ne zaman destek olacağız.
Bırakın passokart takıntısını canı cehenneme deyip imkanı olan tüm Beşiktaşlıların orada olması dileklerimle.

@ilhan assagi tukursen sakal yukari tukursen biyik iste. Bende senin gibi dusundum ne olursa olsun besiktasi destekleyim dedim gittigim her macta sesim kisildi, konya macinda bati alt tribunde olanlar hatirlayacaktir beni :). buna ragmen yinede iptal etmeyi dusunuyorum passoligi. kulupler birliginin acilen karar almasi lazim passolige karsi e bilete gecilmesi icin. icime dokunuyor arkadas goz gore gore birilerinin bizim ustumuzden bu sekilde kazanc saglamasi. Onu da birak ayip degil mi sirf daha cok passo ciksin diye butun tribunleri kapatmak. Gercekten utanc verici.

Çevrimdışı ondrakku

loca koltuklarıda raylı olacak , 1903 tribününde henüz hareketlilik yok .Kapalı alttaki beyaz astarlı çıkış da sonunda boyandı.

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/12728447_1003330863080831_1298158571_n.jpg?ig_cache_key=MTE4Njg2OTU1MDI1MzI2MDA0NQ%3D%3D.2

ne zalım stad oluyor yalnız. köşeden bile harika görüntü var.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 14:24:26 ahmetx ]

Çevrimdışı brci

şampiyonlar ligi maçı ne yakışır şu stada be .. şampiyonlar ligi müziği ,orta sahada yıldızlı top ve drone ile çekim... :us:

Çevrimdışı Mehmet92

şampiyonlar ligi maçı ne yakışır şu stada be .. şampiyonlar ligi müziği ,orta sahada yıldızlı top ve drone ile çekim... :us:

Eylül 2016 ;)

Çevrimdışı ahmetx

stadyum görsel olarak kendini göstermeye başlayınca kimse kapasiteyle ilgilenmez oldu , koltuklar tek tek sayılır diyordum ama ilk 1-2 günden sonra kimsenin umurunda değil gibi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

stadyum görsel olarak kendini göstermeye başlayınca kimse kapasiteyle ilgilenmez oldu , koltuklar tek tek sayılır diyordum ama ilk 1-2 günden sonra kimsenin umurunda değil gibi  :D
Kendi olduğum tribünü sayıcam  :ok:

Çevrimdışı yldrmaydn

tabelanın olduğu yerde eksik küfeki sırası var. onları kapatmadan alelacele neden taktılar bu tabelayı?

bugünkü maça vodafone karakartal bilet verirken reklam çekiminden de bahsediyordu. muhtemelen bir reklam daha çıkacak o reklamda da artık animasyon değil gerçek tabelayı göstermek istiyorlar diye düşünüyorum ben.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Erdem Çözer

drone yapamadım ama idare ediver.. müziği de youtubedan falan açarsın artık :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Herkese selamlar,epeydir takip ediyordum,artik her seyimizle bu takimin yaninda olmamiz ve birlik olmamiz gerektigine inancim buradaki arkadaslari gorup,okudukca pekisti,artik ben de varim,icerdeki maclarimizda kombinemi devretmeyi de bu bilincle gorev sayiyorum,her ic saha macinda iletisimde olalim,selam,sevgiler..
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Tolga

Artık herkes stat bir an evvel açılsın derdinde :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Herkese selamlar,epeydir takip ediyordum,artik her seyimizle bu takimin yaninda olmamiz ve birlik olmamiz gerektigine inancim buradaki arkadaslari gorup,okudukca pekisti,artik ben de varim,icerdeki maclarimizda kombinemi devretmeyi de bu bilincle gorev sayiyorum,her ic saha macinda iletisimde olalim,selam,sevgiler..
:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Özgür Çalış

Vodafone da taraftarın gönlünü kazandı başka bir  sponsor olsa ne olurdu acaba :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bad75

BEŞİKTAŞ JK yazısını ısrarla söyleyemeye devam edicem. B ve E harfleri diğerlerine göre çok bitişik oldu ve diğer bloklarda harfler bloğa göre ortalanırken BE yazısı bloğun sağ tarafında kaldı. Ciddi anlamda kötü görünüyor.
yanlış açıdan bakıyorsun. üstte bulunan vodafone arena yazısıyla beraber bakarsan aslında tam ortalanmış olduğunu göreceksin.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 14:37:02
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:hosgeldin
benim tarife de devreden özellikli :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

süper oldu şimdi  :ok:

Çevrimdışı brci

süper -champions league theme song- :D

Çevrimdışı Emre.Guler

Şuna birde çatı ışıklarını ekleyelim

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ