Şu açılış konusuna bir nokta koyalım. Öncelikle şunu söyleyeyim ben Yunanistan vatandaşı bir Türk olarak Türkiye'de oy kullanamadığım için siyasi anlamda bir tarafım yok. Şimdi... bu stadın açılışı bir lig maçı ile yapılacaksa zaten CB gelmez. Gelse bile konuşma yapacak ortamı olmaz. Yani bu ihtimal kapanıyor.
Başkanımız bir ara "birileri (bazı akp'lileri kastederek) bu stadın burada yapılmasını engellemeye çalışırken CB araya girip stadı burda yapmamızı sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi. Şimdi bu açıklama sebebiyle sadece protokolun katılacağı bir tören yapılacak. Sadece CB değil muhalefet liderleri, belediye başkanları, Vodafone'un yetkilileri, diğer sporların yöneticileri vs çağrılır, numaradan bir kurdele kesilir, başkan boş stadı gezdirip nasıl inşa edildiğini anlatır ("şu çatıya şu kadar para verdik, şu köşelerdeki koltukları taraftar sayesinde düzelttik" vs diye laflar eder) biraz gülerler, 1-2 foto çekerler, stadtan ayrılırlar. NOKTA.
Son olası senaryo... başkan protokolun olmadığı maç günü açılış konuşmasında nezaketen desteğinden dolayı CB'ye teşekkür eder, taraftar o anda isliklar, CB orada olmayacağı için de hiç sorun olmaz. Mesele bu kadar basit. Bu konuyu artık kapatalım bence.
olasılıkları olması gerektiği gibi sıralamışssın tebrik ederim, umarım öyle olur. ama cok önemli bir NOKTAY`yı es geçmişsin CB şhow yapmayı aşırı sever, ve buna zaten genel olarak hemfikiriz.. şimdi başkanımız prosedür gereği mecburen davet edecek. ve oda şhow yapmak icin fırsat bilip tereddüt etmeden gelecek. ama! siz gerçekten sanıyormusunuz ki, orda taraftar olsada olmasada resmi mac, veya özel mac, ortam ne olursa olsun ACILIŞ konuşması yapmadan direkt yerine geçip oturup sesini cıkartmayacağına, inanıyormusunuz?
bence gelecek ve taraftar orda olmasada bütün türkiyenin izliyebileceği şekilde medyayı üzerine cekip 10 dk da olsa ŞHOW konuşması yapacak, Stadın izinlerini ben verdim ile başlayacak SUR da`ki operasyonlar üzerinden devam edip taraftarı capraza alacak:)
CB: ben şansım olarak bu stadın yapılması icin elimden gelen bütün gayreti gösterdim.
CB: cokta iyi etmişim ki, bu gün ortaya güzel bir eser cıktı ortaya, bu yapıda emeğim geçtiği kadar sebeb olanlarıda kutluyorum
CB: evet, benim iktidarimda BEŞİKTAŞ camiası türkiyenin en güzel en büyük metrepolünde en güzel stada sahip oldu "benim sayemde"
CB: benden önceki CB`ler gerekli izinleri veremediler, ama ben verdim " oylar bana"
CB: ülkemiz cok kötü günler geciriyor, bu stad nasıl bittiyse, bu günlerde bitecektir, bitireceğiz, buna herkes emin olsun " ya herro ya merro"
iyi makaraya bağladım yine:))))))