Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813256 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı harund1k3

Sakin olmakta fayda var, herkes besiktas taraftarinin hassasiyeterini biliyor. Akp secmenlerini otobuslerle stada doldurup stat acmaya calismak olacak is degil. Fikret Orman akilli adam en iyi cozumu bulacaktir diye dusunuyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

Dünyanın neresinde bir kulübün yaptığı stadı cumhurbaşkanı kendi seçmenini doldurup açar? Bunun nesi usülden? Anlayamıyorum ben sizleri cidden ya çok meraklıysa gelir oturur hayırlı olsun der gider, taraftar da statta olur bu kadar basit. O bile gereksiz ya neyse...
benim mesajımda kendi seçmenini doldurma ibaresi var mı? anlarsın zamanla anlarsın. usul çoğu zaman esastan önce gelir. senin burada düşündüğünü koskoca yönetim düşünemiyor öyle mi?   

Çevrimdışı serti67

iklimleme dediğin özel bir durum değil zaten drenaj hattını ortak kullanıyor.
tek fark içeriye vakkumlama ve hava basma için ters yönlü çalışan motor bağlıyorlar. soğutmayı bu yapıyor ısıtmayıda zaten ayrı yapacaklar @serti67
yanı abı denılenler yapılıp serılıcek çim oylemı bu ıslerı yaza bırakmadan sadece yazın hıbrıt ekım yapılır düşüncem
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ilhan mansız

Sakin olmakta fayda var, herkes besiktas taraftarinin hassasiyeterini biliyor. Akp secmenlerini otobuslerle stada doldurup stat acmaya calismak olacak is degil. Fikret Orman akilli adam en iyi cozumu bulacaktir diye dusunuyorum.
aynen, klavyeden atıp tutmak kolay, bazıları kendileri Başkan ın yerine koyup da yazsınlar bakalım, görelim ne yapacaklarını.

Çevrimdışı Gökhan Almar

"TAŞ" taki A'nin ustunun oval olmasi imkansiz bence. Koseli olucak ve A'nin sol alt ayagi hafiften T'nin sag alt kismina girik olucak diye tahmin ediyorum.

@DenizKusadası deneme amacli ? nasil yani bunlar sokulup yeni parti mallar mi takilacak ??
Önden bi kaç parça takıp deneme yapılmış anladığım kadarıyla olası bi aksiliğin önüne geçmek için temkinli davranılmış

Çevrimdışı harund1k3

Yazı fontlarının değişeceğini sanmıyorum. Ben karar veriyor olsaydım kale arkaları sponsorlarında olduğu gibi orijinal yazı karakterlerine bağlı kalırdım. Fakat daha en başta Vodafone markasının yazı karakterine uymadılar. Bunu ana sponsorumuz kabul ettiyse yapacak bir şey yok. Eğer dediğim gibi yapsalardı nasıl olurdu diye zaten önceden paylaşmıştım. Peki BEŞİKTAŞ'ın yazı fontu ne olmalı?

Ben amblemdeki BJK fontuyla da uyumlu olan Eski İnönü Stadyumu Kapalı Tribün altında yazan BEŞİKTAŞ yazısının fontunun kullanılmasının güzel olabileceğini düşündüm. Hem de eski Kapalı Tribünden bir anı olurdu. Hayal etmek parayla değil sonuçta. :ok:

Hem vodafone markasının orijinal fontunu hem de Eski Kapalı Tribündeki BEŞİKTAŞ fontunu uyarlayınca şöyle bir şey çıktı ortaya.

@denilanz Kesinlikle katiliyorum, bu yazi fontundan daha iyi olabilirdi. Ayrica ufak da olsa guzel bir jest olurdu. Keske boyle bisey yapabilsek @Necmi abi ? @FARUK'dan rica etsek guzel bir tasarim koyabilir mi ortaya acaba ?

Çevrimdışı dj_dellyy

ya beyler nerden çıkıyo bu saçmalıklar kim dedi ya akp li seçmen gelecek stadı dolduracaklar diye kim uyduruyo arkadaş bunları ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tamam birisi bi laf attı simdi 8973736839 sayfa bunu okuruz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 23:48:10 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı dj_dellyy

ne olduğu belli olmayan bi twitter hesabından bi twit atılıyo üstelik twitte de akp seçmenler gelecek diye bişey de yazmıyo ama herkes otobüs otobüs gelecekler diye lanse edip infial yaratıyolar

Çevrimdışı Tolga

Stadın açılmasına yakın bu konuyu konuşsak daha iyi olur.

Daha stadın ne zaman açılacağı belli bile değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

19.03 te ne işi var 20 sinde gel gez açmışız  :evillol: :evillol:
Gereksiz, istenmeyen yere niye gelesin ki...!

Bence bu dusundukleri acilis sekli en iyi cozum...Simdi davet etmemek olmaz, hatta imkansiz. Davet etmek zorundaysan da normal bir acilista taraftar 90 dk protesto eder isler sarpa sarar...En iyisi fasulyeden bir acilis yapip bu formalite kismindan kurtulmak. Hem bahanesi de hazir, 19.03 ideal tarihti o gun actik, acarken de tam bitmedigi icin stada cok taraftar doldurmadik dersin, hem guvenlik problemi de var o yuzden 300-500 kisiyle acarsin..En fazla bir sohretler maci yaptirirsin sahanin ufak bir kisminda (veya serme halida) olur biter..

Gercek acilisi da baska bir gun yaparsin. Iyi dusunmusler, asil sikinti gercek acilisa cagirip 90dk kufur kiyamet giderse olur veya stadin acilisina davet etmezsen yasanir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ripley

Buraya atan olmadı galiba
acaba kimse fark etmedi mi yoksa olması gereken olduğu için mi kimse bir şey demedi?
B ile E arasındaki boşluk ile E ile Ş arasındaki boşluk aynı değil tamam merdivenler var ama Ş harfinin merdivene biraz daha yaklaştırılması gerekmiyor mu eşit mesafe için?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Büyük bir açılış reklam filmi bizi bekliyormuş :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar siz niye her habere inanıyosunuz  :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ysariusta

• Ziyaretçi

ya beyler nerden çıkıyo bu saçmalıklar kim dedi ya akp li seçmen gelecek stadı dolduracaklar diye kim uyduruyo arkadaş bunları ?

Tamam birisi bi laf attı simdi 8973736839 sayfa bunu okuruz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakkaten ya. 2 tane ergenin twitter saçmalığı bana kalırsa. Stadı açmak demek maç oynanması demek. Onu da takım taraftar yönetim yapar. Ayrıca merak etmeyin kimse bizi göz ardı etmez ne başkan ne başkası. Oraya gelip kötü görüntü vermek istemezler.

Çevrimdışı harund1k3

ne olduğu belli olmayan bi twitter hesabından bi twit atılıyo üstelik twitte de akp seçmenler gelecek diye bişey de yazmıyo ama herkes otobüs otobüs gelecekler diye lanse edip infial yaratıyolar

@dj_dellyy ayni seyi eksi sozlukte'de yapiyolar hergun birisi sabahtan. cb gelecek stadinizi acacak, hic birinizi almayacak o olmasa zaten stadi yapamazdiniz diye milleti provoke etmeye calisiyor. Provoke olmayalim arkadaslar. Boyle birseyin olmayacagi gun gibi acik gundemde kalmasina bile izin vermemek lazim.

Lutfen yeni gundemimiz numarali alttaki yazi fontunun @denilanz'in soyledigi sekilde yapilmasi olsun ?

Çevrimdışı Mehmet92

Bu forumda olumsuz görüşler pek sevilmese de görünen köy kılavuz istemiyor.En azından membran hızı için söylüyorum 19.03 demek bir kez daha Beşiktaş taraftarının umutlarını sömürmek olur.30 nisana odaklanalım veya 22 nisan olası bir fener kupa maçı.

Çevrimdışı mülkübey

Bu diğer bir başkan adayının pr çalışması olabilir. Twitterda mi face de mi kim paylastiydi bunu + takim bu kadar iyi giderken taraftarla yönetimin arasını açmaya yönelik fb çalışması da olabilir. İşin aslını bilmeden hemen galeyana gelmemeli. 
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı denilanz

Yazı fontlarının değişeceğini sanmıyorum. Ben karar veriyor olsaydım kale arkaları sponsorlarında olduğu gibi orijinal yazı karakterlerine bağlı kalırdım. Fakat daha en başta Vodafone markasının yazı karakterine uymadılar. Bunu ana sponsorumuz kabul ettiyse yapacak bir şey yok. Eğer dediğim gibi yapsalardı nasıl olurdu diye zaten önceden paylaşmıştım. Peki BEŞİKTAŞ'ın yazı fontu ne olmalı?

Ben amblemdeki BJK fontuyla da uyumlu olan Eski İnönü Stadyumu Kapalı Tribün altında yazan BEŞİKTAŞ yazısının fontunun kullanılmasının güzel olabileceğini düşündüm. Hem de eski Kapalı Tribünden bir anı olurdu. Hayal etmek parayla değil sonuçta. :ok:

Hem vodafone markasının orijinal fontunu hem de Eski Kapalı Tribündeki BEŞİKTAŞ fontunu uyarlayınca şöyle bir şey çıktı ortaya.
Karakterleri biraz kalınlaştırınca daha güzel oldu gibi. İ'nin noktası yuvarlak olmuş oldu. :eyes

Beşiktaş bi semt takımı semtinde %70 i muhalif oylardan oluşuyor eğer açılışa Cumhurbaşkanı gelirse kimse buna bişey diyemez ama insanların şiddet kullanmadan haksız gördüğü konularda protesto etme hakkı olduğunu unutmayalım bunada kimse bişey diyemez Cumhurbaşkanı gelemez gelmemeli diyemeyiz veya infial yaratacak tartışmalara gerek yok Beşiktaşlılık duruşu içinde olması gereken neyse o olur bana kalırsa %100 protesto edileceğini bilerek oraya gelinmesi gerekir ve bundan rahatsız olunmamı her iki taraf içinde demokrasi dediğimiz şey tam olarak bu ..

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bu diğer bir başkan adayının pr çalışması olabilir. Twitterda mi face de mi kim paylastiydi bunu + takim bu kadar iyi giderken taraftarla yönetimin arasını açmaya yönelik fb çalışması da olabilir. İşin aslını bilmeden hemen galeyana gelmemeli. 
valla kimin çalışması olursa olsun galyana gelmeliyiz bence. yönetim taraftar tepkisini görsün ki ona göre davransın. eğer böyle bir şey yapılırsa ortalık karıştıktan sonra olacakların hiç bir Beşiktaş taraftarına faydası olmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

kesinlikle, bazı tipler var her gün ne bulsak da Başkan ve yönetimi zor duruma düşürsek derdindeler. Hiç unutmuyorum Süleyman Seba'nın cenazesinde bile Başkan çıkmış konuşmaya çalışıyor bunlar Seba koysana stadın adını diye bağırıyor. Maksat biz çok güzel birşey düşündük ama Başkan yapmadı demek. Sevsinler sizin güzel düşüncenizi. Başkan, bilmiyor sanki Seba koymayı bunu bir siz düşündünüz. Bu modellerin br de filozof geçinenleri vardı onlar tam facia. Adamın konuşma kapasitesi 950 kelime ama adam filozof, yersen.

Çevrimdışı Yasin A.

Süleyman Seba'nın cenazesine gelmek isteyip, nasıl gelemediyse buna da gelemeyecektir. zaten paranoya almış başını gidiyor, en son hangi stada gidip maç izlediğini gördünüz? otobüslerle adam taşıyıp, kraldan çok kralcıları yanına toplamadan, sivil bir vatandaş gibi şeref tribününden en son ne zaman maç izlemiş? Bursa'nın açılışını söylemeyin orayı miting alanına çevirdiler zaten.
Beşiktaş'ın stadında bunlar olamaz, ya herru ya merru denir olaylar kopar.

Çevrimdışı Factatum

Kombinesi olan veya inşaatı temelinden beri takip edip, her harcında demirinde heyecan içerisinde kalan ve açılışı dört gözle bekleyen, yılları ayları haftaları günleri sayan, bilet alıp açılış coşkusunu yaşamak isteyen kulubün gerçek sahibi taraftar tribünde olmalıdır.

CB istiyor ve hakkı olduğunu düşünüyorsa, kulübün gerçek sahibi tribünlerdeyken buyursun gelsin. Stadımızın kurdelesini kesip, camiamızı tebrik etsin. Biz de ülkenin en üst makamında bulunan kendisini alkışlayalım.

Ama siyasi şova alet edilmesin o stad.

Yine söylüyorum; ben parti mitingi gibi bir açılış olacağını tahmin etmiyorum. Fikret Orman'ın buna müdahil olacağını ummuyorum. Kulübü utanç içerisinde bırakmadan, CB'yi kırmadan bu işi kotaracağını umuyorum.

Zira, o da biliyordur; Bursa taraftarı gibi değiliz biz. Taraftarlı ilk maçta şeref tribününde oturabilecek yüzü kalmaz. İnşaatında hergün başında olduğu stadın tribünlerine hasret kalır. Bir zamanlar YD'nin kaldığı gibi.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 00:11:03 Factatum ]