Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813297 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı TTurk

Sakin olmakta fayda var, herkes besiktas taraftarinin hassasiyeterini biliyor. Akp secmenlerini otobuslerle stada doldurup stat acmaya calismak olacak is degil. Fikret Orman akilli adam en iyi cozumu bulacaktir diye dusunuyorum.

En iyi cozum bir araya getirmemek :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş bi semt takımı semtinde %70 i muhalif oylardan oluşuyor eğer açılışa Cumhurbaşkanı gelirse kimse buna bişey diyemez ama insanların şiddet kullanmadan haksız gördüğü konularda protesto etme hakkı olduğunu unutmayalım bunada kimse bişey diyemez Cumhurbaşkanı gelemez gelmemeli diyemeyiz veya infial yaratacak tartışmalara gerek yok Beşiktaşlılık duruşu içinde olması gereken neyse o olur bana kalırsa %100 protesto edileceğini bilerek oraya gelinmesi gerekir ve bundan rahatsız olunmamı her iki taraf içinde demokrasi dediğimiz şey tam olarak bu ..
Beşiktaş semt de doğmuş, semtin adını taşıyan bir dünya klübüdür. Çok yanlış şeyler yazıyorsun. Ayrıca Beşiktaş ırkı,dini,dili,siyasi görüşü ne olursa olsun Beşiktaşı seven herkesin takımıdır. Ben, Beşiktaş semtini 16 yaşında gördüm maça gittiğimde ama kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım. Ne yapacağız şimdi? Semt çok güel, insanları da, siyasi görüşlerine gelince hiç il gilenmiyorum siyasetle. Bu şekilde yazarak Beşiktaşa siyaset  bulaştırmak çok yanlış

Çevrimdışı emrekhvcgl

piksel olayı yapıldıkça güzelleşiyor bence :tabe: çatı hayal kırıklığı... :uyucam: kapasiteyi de 45'e ittirirsek stada puanım 9 :lol:

Çevrimdışı harund1k3

Karakterleri biraz kalınlaştırınca daha güzel oldu gibi. İ'nin noktası yuvarlak olmuş oldu. :eyes

A pek olmadi. Ben de ugrasiyorum daha guzel yapalim.

Çevrimdışı acan07

şu pastadan yaptırıp gönderelim. Basınıda çağırıp sabaha kadar açılışını yapsın :D

Bana kalırsa açılış bizim için son haftalara sağlam girmek için gerekli yıllardır bu sorundan kaybediyoruz eğer yanlış yapıp son 5 maça odaklanıp takımın gücüne gün katmak yerine böyle saçma konulara yoğunlaşır gücümüzü ona harcarsak rakibi iyi tanıyoruz hertürlü oyunu oynarlar eskiden yaptıkları gibi bizde takıma zarar vermekten başka bişey yapmayız açılışta kimin geleceği bi kenara dursun aslolan Beşiktaş bu gündeme kapılıp ortamı germeye en huzurlu günde huzursuzluk yaratmaya çalışanlara en iyi dersi bizim vermemiz gerekiyor. Taraftar olarak 7 yıldır özlemini çektiğimiz ve hep son düzlükte kaybettiğimiz şampiyonluğa odaklanalım son 5 hafta kendi evimizde ve deplasmanda takıma güç katalım şimdiden huzursuzluk yaratmak isteyenlere prim vermeyelim..

Çevrimiçi Necmi

Bence bu dusundukleri acilis sekli en iyi cozum...Simdi davet etmemek olmaz, hatta imkansiz. Davet etmek zorundaysan da normal bir acilista taraftar 90 dk protesto eder isler sarpa sarar...En iyisi fasulyeden bir acilis yapip bu formalite kismindan kurtulmak. Hem bahanesi de hazir, 19.03 ideal tarihti o gun actik, acarken de tam bitmedigi icin stada cok taraftar doldurmadik dersin, hem guvenlik problemi de var o yuzden 300-500 kisiyle acarsin..En fazla bir sohretler maci yaptirirsin sahanin ufak bir kisminda (veya serme halida) olur biter..

Gercek acilisi da baska bir gun yaparsin. Iyi dusunmusler, asil sikinti gercek acilisa cagirip 90dk kufur kiyamet giderse olur veya stadin acilisina davet etmezsen yasanir.

açılış ilk yapıldığında taraftar o stadın içinde olmalı bunun tartışılır bir yanı yok
sonrası formalitedir öyle bir hata yapılırsa esas olaylar taraftarla yaptıkları açılışta çıkar.
sen o stadı taraftarla aç ondan sonra resmi açılışı kimle istiyorsan yap. Aksi bir durum düşünülemez bile
Beşiktaş taraftarının içinde olmadığı bir Beşiktaş stadı açılmaz.

Çevrimiçi Necmi

Boyle biraz daha iyi gibi ?
öyle düşünme tek sıra koltuğa denk gelenler çok ince görünür sen kağıt üzerinde
kutuyu dolduruyorsun ama stadda öyle değil koltuklar kapalı iyi görünmesi için kalın punto yazmak şart

Çevrimdışı denilanz

Sapların uzantıları kaybolmuş böyle de. Hem de tepede tuhaf bir kubbe oluşmuş. Bence benimkisi daha iyi. Çok yayılıyor düzelttikçe. Zaten koltuklarda bu kadar göze batmıyor. :eyes

Çevrimiçi Kartal Ç

Aynen. Klüp armasındaki BJK'nin yazı fontlarıyla çok daha güzel duruyor.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

piksel olayı yapıldıkça güzelleşiyor bence :tabe: çatı hayal kırıklığı... :uyucam: kapasiteyi de 45'e ittirirsek stada puanım 9 :lol:
çatıda belki yaptıkça güzelleşir :D

Çevrimdışı tugozcan

Gelen membranlar deneme amacli demisler sanirim asli astari var mi?

Beşiktaş semt de doğmuş, semtin adını taşıyan bir dünya klübüdür. Çok yanlış şeyler yazıyorsun. Ayrıca Beşiktaş ırkı,dini,dili,siyasi görüşü ne olursa olsun Beşiktaşı seven herkesin takımıdır. Ben, Beşiktaş semtini 16 yaşında gördüm maça gittiğimde ama kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım. Ne yapacağız şimdi? Semt çok güel, insanları da, siyasi görüşlerine gelince hiç il gilenmiyorum siyasetle. Bu şekilde yazarak Beşiktaşa siyaset  bulaştırmak çok yanlış
bi yere çektiğim yok sadece gerçek bu diyorum tabikide dünya kulübü ama Beşiktaş taraftar büyüklerinin ve amigolarının semte var olduğunu ve muhalif duruş sergilediklerini söylemek istedim ve sadece sağduyu çağrısı yaptım yanlış olan buysa senin bileceğin bişey yine yineliyorum bizim için önemli olan CB nin gelmesi değil bu gündeme değil sadece son 5 maç ve şamiyonluğa odaklanılması lazım..

Çevrimdışı harund1k3

öyle düşünme tek sıra koltuğa denk gelenler çok ince görünür sen kağıt üzerinde
kutuyu dolduruyorsun ama stadda öyle değil koltuklar kapalı iyi görünmesi için kalın punto yazmak şart

A'yi duzeltince boyle duruyor. diger turlu yamuk gozukuyor sol kanadi.

Çevrimdışı emrekhvcgl

çatıda belki yaptıkça güzelleşir :D
ilk düdükle birlikte ilk üçlü çekildiğinde, ilk gol atıldığında, ve ilk kartal gol gol gol tezahüratı duyulunca hepsi güzelleşecek zaten abi :) #dönüşümüzmuhteşemolsunamaharbiden

Çevrimdışı İhsan

madem istediklerimiz oluyor biri çalışma yapsa da medivenler füme rengi olsa  on numara olacak
birde @İhsan skorbord gelmiş mi  :alala: :alala: :alala:

@Melekcik ne desem ki?   :dontknow: Bana söyleneni söyledim. Bana söyleyen gayet yetkili olduğunu söyleyebilirim...  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı harund1k3

@Necmi

Biraz daha kalin yapinca A boyle oldu bence gayet de guzel oldu. @denilanz bu tasarim cok daha iyi suan stad'da yapilana gore degil mi ?

Çevrimdışı ilhan mansız

bi yere çektiğim yok sadece gerçek bu diyorum tabikide dünya kulübü ama Beşiktaş taraftar büyüklerinin ve amigolarının semte var olduğunu ve muhalif duruş sergilediklerini söylemek istedim ve sadece sağduyu çağrısı yaptım yanlış olan buysa senin bileceğin bişey yine yineliyorum bizim için önemli olan CB nin gelmesi değil bu gündeme değil sadece son 5 maç ve şamiyonluğa odaklanılması lazım..
Beşiktaş bir spor klübüdür, kim muhaliftir kim değildir beni ilgilendirmez, ne yaparlarsa yapsınlar taraftarı belli bir siyasi görüşü varmış gibi yansıtmak bu klübü sadece küçültür, amigonun siyasi görüşünden bana ne? ben sadece saygı duyarım ama benim işim sadece takımı desteklemektir. esas sağduyu budur. siyaset yapılacak yerler belli herkes oralarda istediği gibi siyaset yapabilir. Benim gözümde maça giden Beşiktaşlının dilinin,dininin,ırkının,siyasi görüşünün hiçbir önemi yoktur. Önemli olan iyi Beşiktaşlı olup olmadığı. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 00:30:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sanırım çatının güzelliği stat bittikten sonra ilk gece maçında ışıklar verildiğinde tepeden belli olacak çünkü baya geçirgen olacak gibi bir izlenimi var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Gelen membranlar deneme amacli demisler sanirim asli astari var mi?
@Karakartalpasha stadyumaydı bugün böyle bi bilgi verdi işin ilk planda yavaş gitmesine bakılırsa doğru gibi duruyor

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Biraz daha kalin yapinca A boyle oldu bence gayet de guzel oldu. @denilanz bu tasarim cok daha iyi suan stad'da yapilana gore degil mi ?

Burda güzel durduğu kesinde stadda bu şekilde durmaz stadlara bakarsan ne kadar kalınlaşırsa
o kadar iyi duruyor birde aslında gölge gerekiyor gölgede derinlik katıyor.

Çevrimdışı canergiray77

@ZEKI  şaka değil bu çatışma çıkar o açılışı yaptıktan sonra başkanda istifasını açıklar artık.
taraftarsız bir açılış hiç bir şekilde iyi bir şey değil sonrasında Beşiktaşı kaosa götürür. bu iş bizi şampiyonluktan eder.
yönetimide koltuğundan Beşiktaş taraftarıyla kumar oynanmaz karşında her riski alabilecek bir grup var neyin kafasını yaşıyorlar.
vodafone un bile 3 yıldır yapmaya çalıştığı imaj çöpe gider.
abi yazına sonuna kadar katılıyorum  :claps: fikret başkan akıllı bir insan böyle hataya düşeceğini sanmıyorum ama lakin düşerse kendim ettim kendim buldum davası olur @Necmi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı İhsan

ya siz anlamadınız arkadaşlar ben sadece i'yi yapmadım.

Bi bu resme bakın bide benim resme bu sorunlarda var.

@cursedofdragon
Senin imzanın BJK logosunda bile B'nin üstü altından daha küçük  :D :D. B iyi olmuş  :D
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 00:55:13 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı pascal26

19.03 de taraftarsız kurdele kesilecek sadece bence.. 30 dklık bir iş olacak

3 ayrı açılış olacak benim duyduğum. İlki devlet yetkilileri için.
2.si kulüp üyeleri, taraftarlar, davetliler, konuklar vs  ile maç olmadan bir tören-şölen.
3.sü ilk maç. Her detay düşünülüyor.