Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5818462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

@Necmi

Biraz daha kalin yapinca A boyle oldu bence gayet de guzel oldu. @denilanz bu tasarim cok daha iyi suan stad'da yapilana gore degil mi ?
Çok açtın ama A'yı. Diğer karakterlere "Siz çekilin bakayım!" der gibi bir havası olmuş. :D Bir de eski İnönü Kapalı'daki yazıya bakarsan A'nın sol sapı kısa, sağ sapı kalın. Ben hâlâ son paylaştığımın en iyisi olduğunu düşünüyorum. :)

Çevrimiçi Necmi

A'yi duzeltince boyle duruyor. diger turlu yamuk gozukuyor sol kanadi.

vodafone arena yazısı oraya hiç olmadı  aslında alta Beşiktaş yazınca o tribün kaos oldu
bence karma karışık görünüyor. Altta Beşiktaş yazısınında güzel görünmesine engel oluyor ne yazarsan yaz
dört yazı dört ayrı fontta yazılmış işi karma karışık yapıyor.

Çevrimdışı İhsan

Bu koltuk isi nasil bu kadar hizlandi  :)

Koltuklar şu an  sadece yerleştiriliyor.
Ondan sonra yaklaşık 200.000 cıvata sıkılacak 
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 00:58:33 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cisse557

Bak bunların hepsi planlı. Ne zaman tepki ile karşılaşılaşılacak bir durum olsa bir kaç ay öncesinden medyaya servis ediliyor ki zamani gelince tepkiler hafiflesin diye. Çünkü kötü sona alisirtirmaya çalışılıyor. En basit örneği tribün yazıları. O yüzden bu konuyu ergenler yazmış diye yabana atmam.

Çevrimdışı harund1k3

Burda güzel durduğu kesinde stadda bu şekilde durmaz stadlara bakarsan ne kadar kalınlaşırsa
o kadar iyi duruyor birde aslında gölge gerekiyor gölgede derinlik katıyor.

@Necmi En kucuk hatalari silince de boyle gozuktu. Yani daha ustune ugrasilabilir tabi ama, su an stat'da yapilan gibi bir font ben daha once gormedim. BESIKTAS yazisi bizim yaptigimiz gibi goze daha hos geliyor. @FARUK falan da ise el atsa cok daha iyi bir font cikarabiliriz. hem daha guzel olur, hem de belki stada bu sekilde bir hatira birakabiliriz besiktasarena olarak ?

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Şu açılış konusuna bir nokta koyalım. Öncelikle şunu söyleyeyim ben Yunanistan vatandaşı bir Türk olarak Türkiye'de oy kullanamadığım için siyasi anlamda bir tarafım yok. Şimdi... bu stadın açılışı bir lig maçı ile yapılacaksa zaten CB gelmez. Gelse bile konuşma yapacak ortamı olmaz. Yani bu ihtimal kapanıyor.

Başkanımız bir ara "birileri (bazı akp'lileri kastederek) bu stadın burada yapılmasını engellemeye çalışırken CB araya girip stadı burda yapmamızı sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi. Şimdi bu açıklama sebebiyle sadece protokolun katılacağı bir tören yapılacak. Sadece CB değil muhalefet liderleri, belediye başkanları, Vodafone'un yetkilileri, diğer sporların yöneticileri vs çağrılır, numaradan bir kurdele kesilir, başkan boş stadı gezdirip nasıl inşa edildiğini anlatır ("şu çatıya şu kadar para verdik, şu köşelerdeki koltukları taraftar sayesinde düzelttik" vs diye laflar eder) biraz gülerler, 1-2 foto çekerler, stadtan ayrılırlar. NOKTA.

Son olası senaryo... başkan protokolun olmadığı maç günü açılış konuşmasında nezaketen desteğinden dolayı CB'ye teşekkür eder, taraftar o anda isliklar, CB orada olmayacağı için de hiç sorun olmaz. Mesele bu kadar basit. Bu konuyu artık kapatalım bence.

Çevrimdışı Apocalyptica

Goz doktorlarindaki okuttuklari levha niye beyaz ustune siyah yazidir. Cunki okumasi zordur. Goz kolay algilamaz...bizde beyazin ustune bolca yazi yazdik birde ustune piksel koyduk... Iyice karmasik...yapack bsy yok. Stadini seven pikseline katlanir....

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Goz doktorlarindaki okuttuklari levha niye beyaz ustune siyah yazidir. Cunki okumasi zordur. Goz kolay algilamaz...bizde beyazin ustune bolca yazi yazdik birde ustune piksel koyduk... Iyice karmasik...yapack bsy yok. Stadini seven pikseline katlanir....

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyaz üstüne siyah aslında okuması en kolay seçimdir birbirine en uzak seçim
Ama evet piksel karışıklık  katıyor

Çevrimdışı acan07

vodafone yazısı kırmızı koltuktan olsa nasıl olurdu ???

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Açılış iddiası hiç başkanın tarzına uymuyor...Bugüne kadar iki tarafın arasında ''ne şiş yansın ne kebap'' düsturuyla hareket etti...Yine ayrı ayrı hem taraftarın hem de diğerlerinin gönlünü alacak bir şey düşünmüştür...O kadar sıkıntıdan sonra bir avuç inciri heba etmez herhalde...

Çevrimdışı eypseker

Maalesef ki oyle belirlediler. Yeni acik bence de yukseklik acisindan en iyi tribun oldu. Orada efsane dortmund kale arkasi performansi yakalanabilirdi. eski acik daha alcak bildigin gibi yeni aciga gore orada olmasi cok daha mantikli olabilirdi.

Birde iyi yanından bakın. Büyük ihtimalle koreografiler yeni açıkta yapılacak ve renklilerde illa bir gün o deplasman trübününde yerlerini alacaklar. Koreografinin arkasından aptal aptal bakan renklileri düşünün.

Çevrimdışı b.damatoglu

Paylasildi mı bilmiyorum ama deplasman taraftarları icin giris merdiveni yapılıyor
Bjkigdir Twitter sayfasından alıntıdır .
Stadla ilgili tek olumsuz bulduğum taraf yeni açık içindeki deplasman tribünü.

Yazık oldu

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GökhanG

- Evet stadımızın açılışına gitgide yaklaşıyoruz ve bu zamana kadar konuşulmayan bi konu açayım..
Stad açılışında sizce hangi şarkıcılar sahne almalı ?
Bence Hayko çepkin( Koyu Beşiktaş taraftarı) , Murat boz ( o da iyi bir Beşiktaşlı ve son yılların en popüler insanlarından biri,en azından kızların çok hoşuna gider) , Bunların dışında da sıradan şarkıcılar gelmesin bence 110. Yıl kutlamalarına gittim İnönü'de ve insanlar çok sıkıldı her çıkana " bu kim ya?" Diyenler oldu çıkanların arasında en ünlüsü Gökhan tepe ve son zamanlarda ( Beşiktaş aşığı biri o yüzden seviyorum) ama ünü eskisi kadar olmayan Hakan Altun gelmişti. Büyük ses getirecek bi açılış istiyorsak daha ilgi çekici şarkıcılar gelmeli..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı ekesicil

Mobilden girince uzun zamandir yazilar kendi kendine büyüyüp kücülüyor.

Bilgisi olan?

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ilk resimde işaretlediğim yere demir korkuluk konması en üst sıraya da koltuk yerleştirilecek anlamına geliyor,
ikinci resimde bence piksel başlangçlarını (beyaz koltuların başladığı ilk sıraları) tek bir hizada tutmayıp her blokta şaşırtmalı yapslardı daha güzel olabilirdi piksel candır  :evillol: :evillol: :evillol:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Şu açılış konusuna bir nokta koyalım. Öncelikle şunu söyleyeyim ben Yunanistan vatandaşı bir Türk olarak Türkiye'de oy kullanamadığım için siyasi anlamda bir tarafım yok. Şimdi... bu stadın açılışı bir lig maçı ile yapılacaksa zaten CB gelmez. Gelse bile konuşma yapacak ortamı olmaz. Yani bu ihtimal kapanıyor.

Başkanımız bir ara "birileri (bazı akp'lileri kastederek) bu stadın burada yapılmasını engellemeye çalışırken CB araya girip stadı burda yapmamızı sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi. Şimdi bu açıklama sebebiyle sadece protokolun katılacağı bir tören yapılacak. Sadece CB değil muhalefet liderleri, belediye başkanları, Vodafone'un yetkilileri, diğer sporların yöneticileri vs çağrılır, numaradan bir kurdele kesilir, başkan boş stadı gezdirip nasıl inşa edildiğini anlatır ("şu çatıya şu kadar para verdik, şu köşelerdeki koltukları taraftar sayesinde düzelttik" vs diye laflar eder) biraz gülerler, 1-2 foto çekerler, stadtan ayrılırlar. NOKTA.

Son olası senaryo... başkan protokolun olmadığı maç günü açılış konuşmasında nezaketen desteğinden dolayı CB'ye teşekkür eder, taraftar o anda isliklar, CB orada olmayacağı için de hiç sorun olmaz. Mesele bu kadar basit. Bu konuyu artık kapatalım bence.
abi diline eline saglık mukkemmel düsünmüsün.Sevelim veya sevmeyelim ulkemizin en yüksek makamında oturan kisi ülkeye devlet destekli veya özel ( ki ben CB nın desteginin oldugunu dusunuyorum) bi şaheser kazandırıldı ve bunun özel açılışına gelecektir.Abinin dedigi gibi laftan,göstermelik bi stad gezisi olur bu kadar.Büyütecek hiç bişey yok

Çevrimdışı ZORBEY

olasılıkları olması gerektiği gibi sıralamışssın tebrik ederim, umarım öyle olur. ama cok önemli bir NOKTAY`yı es geçmişsin CB şhow yapmayı aşırı sever, ve buna zaten genel olarak hemfikiriz.. şimdi başkanımız prosedür gereği mecburen davet edecek. ve oda şhow yapmak icin fırsat bilip tereddüt etmeden gelecek. ama! siz gerçekten sanıyormusunuz ki, orda taraftar olsada olmasada resmi mac, veya özel mac, ortam ne olursa olsun ACILIŞ konuşması yapmadan direkt yerine geçip oturup sesini cıkartmayacağına, inanıyormusunuz?

bence gelecek ve taraftar orda olmasada bütün türkiyenin izliyebileceği şekilde medyayı üzerine cekip 10 dk da olsa ŞHOW konuşması yapacak, Stadın izinlerini ben verdim ile başlayacak SUR da`ki operasyonlar üzerinden devam edip taraftarı capraza alacak:)

CB: ben şansım olarak bu stadın yapılması icin elimden gelen bütün gayreti gösterdim.
CB: cokta iyi etmişim ki, bu gün ortaya güzel bir eser cıktı ortaya, bu yapıda emeğim geçtiği kadar sebeb olanlarıda kutluyorum
CB: evet, benim iktidarimda BEŞİKTAŞ camiası türkiyenin en güzel en büyük metrepolünde en güzel stada sahip oldu "benim sayemde"
CB: benden önceki CB`ler gerekli izinleri veremediler, ama ben verdim " oylar bana"
CB: ülkemiz cok kötü günler geciriyor, bu stad nasıl bittiyse, bu günlerde bitecektir, bitireceğiz, buna herkes emin olsun " ya herro ya merro"

iyi makaraya bağladım yine:))))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı GökhanG

ilk resimde işaretlediğim yere demir korkuluk konması en üst sıraya da koltuk yerleştirilecek anlamına geliyor,
ikinci resimde bence piksel başlangçlarını (beyaz koltuların başladığı ilk sıraları) tek bir hizada tutmayıp her blokta şaşırtmalı yapslardı daha güzel olabilirdi piksel candır  :evillol: :evillol: :evillol:
Oraya koltuk olmaz bence çok yüksek insan ayağa kalksa halata değer ve koltuk monte edecek yer yok gibi :alala:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Oraya koltuk olmaz bence çok yüksek insan ayağa kalksa halata değer ve koltuk monte edecek yer yok gibi :alala:
o zaman mevcut koltukların arkasına demir korkuluk yapmanın bi espirisi olmuyor
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimiçi murat

Bilgisi olan?
Ben böyle birşey ile karşılaşmadım.

Çevrimiçi Necmi

neyse arkadaşlar bu konuyu kapatalım ucu siyasi tartışmalara dönerki şu an bunun bize bir faydası yok.
her şey zamanı geldiğinde konuşulur tartışılır.

Çevrimdışı denilanz

Üsten bir model üzerinde çalışıyordum. Yeni BEŞİKTAŞ fontuyla şöyle duruyor. Bunu da atıp kaçayım.

Çevrimdışı ZORBEY

Bilgisi olan?

aç karna bonzai kullanmaktandir:)

şaka bir yana sen söledin diye mobilden denedim şimdi sorun yok, senin cihazında sorun olabilir

Çevrimdışı ZORBEY

neyse arkadaşlar bu konuyu kapatalım ucu siyasi tartışmalara dönerki şu an bunun bize bir faydası yok.
her şey zamanı geldiğinde konuşulur tartışılır.

tek korkum, ucu siyasete dayandırıp BEŞİKTAŞ`IMIN zarar görmesidir.

bu arada BEYAZTV i acın Beşiktaşın macı var diye Adamın biri Nikahım olsa gitmem diyor:))))))